oksosaa Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπερα. Εχω ενα παλιο μηχανακι και θελω να το κάνω server. Τι να κανω? Ευχαριστω
chrispen Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 τι είδους ; web server , station, network server , κατεβαστήρι ;
niksakl Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 όταν λέμε σέρβερ? wind-σερβερ ας πούμε?τι ακριβώς θέλεις να κάνεις? ...με πρόλαβε άλλος...
oksosaa Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Θέλω να φτιάξω μια εφαρμογη που να την εχω στον server και οταν θέλω να μπαινω και να κανω διάφορες αλλαγες.
DDoS Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Αν δε εχει απαιτησεις η εφαρμογη............. και win95 μπορεις να κανεις server φιλε
oksosaa Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 ΟΚ παιδια εγω απλα ρωτησα κάποια πράγματα και αμέσως όλοι στραβώσατε. Εχω λοιπόν ενα P4 2,4Ghz 60GB hard disk. Αυτό το μηχανάκι λοιπόν θέλω να το κάνω server για να κάνω το laptop μου client έτσι ώστε να δοκιμάζω την εφαρμογή που θα φτιάξω.Δεν ξέρω άν μπορώ στο laptop μου και μόνο να κάνω την δουλεία που θέλω. Αυτα.
ArisG88 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δεν έχω καταλάβει τι θες να κάνεις ακριβώς. Θες μια εφαρμογή να δουλεύεις το μηχάνημα που θα κάνεις server; Εαν ναι μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο από τα γνωστά προγράμματα πχ Team Viewer
oksosaa Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Λοιπόν παιδιά επιεδή εχω μπερδέψει την κατάσταση. Θα κάνω κώδικα cliεnt/server.Πως μπορώ να δω οτι δουλεύει?
screwman Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Λοιπόν παιδιά επιεδή εχω μπερδέψει την κατάσταση. Θα κάνω κώδικα cliεnt/server.Πως μπορώ να δω οτι δουλεύει? Ρε αδερφέ, συγνώμη κιόλας, αλλά εξηγείς σε κάποιον ΤΙ είναι η εφαρμογή που θα φτιάξεις? Και εγώ θέλω να μάθω να μαγειρεύω μοσχαράκι ραγού. Και? Έτσι ξύπνησες το πρωί και είπες "θέλω να φτιάξω client/server εφαρμογή" και ρωτάς εμάς να σε βοηθήσουμε? Και δεν σε βοηθάει και κάποιος (που είναι απόλυτα λογικό γιατί δεν έχεις δώσει καμια λεπτομέρεια) και τσαντίζεσαι και λες ότι στραβώσαμε? Και πάλι συγνώμη, αλλά εάν θες να μάθεις πως να σετάρεις έναν υπολογιστή ώστε να λειτουργήσει σαν server καλά κάνεις και ρωτάς εδώ. Αλλά αν ρωτάς πως να κάνεις network programming, λάθος section...
DDoS Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Λοιπόν παιδιά επιεδή εχω μπερδέψει την κατάσταση. Θα κάνω κώδικα cliεnt/server.Πως μπορώ να δω οτι δουλεύει? Προφανως αν σου δουλεψει ο client. Εχει καταλαβει κανεις τι θελει να κανει ο φιλος? Μηπως απλα λεει δυνατα τις σκεψεις του και δεν εχει καποιο προβλημα τελικα?
kitsos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Εγω νομίζω οτι εχει φτιάξει τον client και θέλει τον server Παντως φίλε ειλικρινά αν δεν βαρεθείς να μας γράψεις 5-10 γραμμές παραπάνω εγω ευχαρίστως να σε βοηθήσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.