panagiwths1987 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 καλησπερα . σκεφτομαι να κανω αναβαθμιση και επειδη δεν εχω τοσα για ιντελ σκεφτομαι να στραφω σε λυση amd . συγκεκριμενα αυτον -> http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/AMD-Phenom-II-x4-965-AM3-3-4G.htm ομως η ενσταση μου ειναι οι εξης : εχω ακουσει και διαβασει πολλα οσο αφορα τις θερμοκρασιες τους . θα ηθελα να μου απαντησουν κυριως ατομα που εχουν amd . διευκρυνιζω οτι ο υπολογιστης θα μενει πολλες ωρες αναμενος και θα ειναι για χρηση gaming . θα εχω προβλημα με θερμοκρασιες ? επισης επειδη ο συγκεκριμενος που θελω δεν εχει ψυκτρα προτεινετe μου μια καλη (αν γινεται σχετικα φτηνη) . οι amd στα παιχνιδια οπως crysis , call of duty συμπεριφερονται καλα??
Dropsreef Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 μην πας στον 965 πηγαινε ή σε αυτον AMD Phenom II X4 955 ή εδω AMD Phenom II X4 905E
panagiwths1987 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 για ποιο λογο εφοσον ειναι ο ταχυτερος AMD?και δεν απαντας στην ερωτηση μου.δεν ρωτησα να μου προτεινεται μοντελο αλλα να μου πειτε περι θερμοκρασιων
Dropsreef Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 μεταξυ των δυο που σου προτεινα πιο δροσερος και με πολυ μικροτερη καταναλωση ειναι ο 905 οσο για τον 955 ειναι κατα τη γνωμη μου ο καλυτερος επεξεργαστης amd αυτη τη στιγμη!αντιθετως ο 965 ειναι ενας 955 ελαχιστα μα ελαχιστα κλοκαρισμενος(ζητημα να χρειαστεις 10-15 λεπτα απο το χρονο σου)και δεν δικαιολογει την διαφορα των 20€
Tsogkoku Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Παιδιά μια που αναφέρθηκε ο 905, αυτός είναι από τους καινούργιους της amd? Γιατί δεν τον είχα πάρει χαμπάρι. Υποθέτω από πλευράς απόδοσης είναι κατώτερος από τον 955, όπως μαρτυρα και το ρολόι του...Πολύ χαμηλότερη κατανάλωση απ ό,τι βλέπω βέβαια
matsutsas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ έχω τον athlon x2 6000+ και δεν είχα ποτέ πρόβλημα με θερμοκρασίες. Ψύκτρα έχω αυτήν.Αρκετά καλή και αθόρυβη. Στο skroutz δεν την βρίσκω παρά μόνο την αδερφή της.
VKostas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Έλεος ρε παιδιά με τις αρβύλες! Οι τελευταίοι AMD που ζεσταινόταν, ήταν οι Thunderbird που κυκλοφόρησαν πριν 9 χρόνια... Χτύπα έναν 955 ή έναν 965 (αφού θέλεις το pc για gaming)και μην ακούς βλακείες.
benign Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Ο VKostas εχει δικιο φυσικα αλλα επισης ειναι σωστο οτι ο 955 κλοκαρεται και πιανει αριστες επιδοσεις με λιγοτερα χρηματα και στην τελικη δεν θα δεις μεγαλη διαφορα. Να εχεις ομως και το αναλογο κουτι που θα πρεπει να ειναι full tower και να εχει και καλο cooling.Γιατι ειναι γυφτια και ασχετοσυνη να αγορασει κανεις τετραπυρηνο και να παρει μαπα κουτι των 40 ευρω.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Ο VKostas εχει δικιο φυσικα αλλα επισης ειναι σωστο οτι ο 955 κλοκαρεται και πιανει αριστες επιδοσεις με λιγοτερα χρηματα και στην τελικη δεν θα δεις μεγαλη διαφορα. Να εχεις ομως και το αναλογο κουτι που θα πρεπει να ειναι full tower και να εχει και καλο cooling.Γιατι ειναι γυφτια και ασχετοσυνη να αγορασει κανεις τετραπυρηνο και να παρει μαπα κουτι των 40 ευρω. Ενδιαφέρουσα άποψη benign. Για ποιο λόγο όμως θα πρέπει να είναι full; Ρωτάω μόνο και μόνο απο περιέργεια.
VKostas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Ενδιαφέρουσα άποψη benign. Για ποιο λόγο όμως θα πρέπει να είναι full; Ρωτάω μόνο και μόνο απο περιέργεια. Μεγάλο κουτί = Χαμηλές θερμοκρασίες = Λιγότερος θόρυβος (δυνητικά τουλάχιστον)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.