Προς το περιεχόμενο

πρώτη μοτο

raven21gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εγω θα πω μονο αυτο που ειπε και ενας φιλος παραπανω,μηχανακι αγοραζουμε με βαση την χρηση που θα του κανουμε διαφορετικα παιδευομαστε και το παιδευουμε

αφου ειναι καινουργιος οδηγος καλο ειναι να μαθει σε ενα μεταχειρο,βολικο,αλεξισφαιρο,ηπιο-αδυναμο μηχανακι (trans 400-650) που ομως θα ειναι κομμενο και ραμενο για τις απαιτησεις του

για μενα αν παρει στρητ θα το μετανιωσει και θα χασει και λ7 οταν αναποφευκτα θα το πουλησει

i rest my case

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

παιδια σας ευχαριστώ πάρα πολυ για τις συμβουλές ομολογώ ότι με κάναν να αναθεωρίσο πολλά πράγματα όσο αφορά τη χρήση και τη κατηγορία που τελικά τερίαζει στις ανάγκες μού .

φίλε million kai φίλε lef έχετε και οι δύο δίκιο σε αυτά που μου γράφεται και το διαπίστωσα αυτό τις προάλλες όταν από παρότρινσή ενός φίλου πήγα στη kawasaki γιανα δώ το er-6n πού ειναι το μόνο κοντινό μοντέλο παραγωγής με το gladius καθότι δεν έχει έρθει ακόμη στη Ξάνθη το gladius και διαπίστωσα οδηγώντας το ότι δυστυχώς η συγκεκρειμένη κατηγορία δεν ανταποκρίνεται σε όλες τις ανάγκες μου ... την ίδια μέρα όμως νομίζω πως έπεσα πάνω στο μάστόρα μου το versys ανέβηκα πάνω του και ήταν σα να καβαλάω scooter 300cc πολύ ελαφρύ και πολύ άνετο μέ τις βασικές δυνατότηες χώματος που με υπερκαλύπτουν κατανάλωση όμοια με το er-6 και το gladius λογικά ,και με μία ιπποδύναμη που είναι ακριβώς αυτό που ήθελα 62 ίππους η οποία στις μεσσαιές ειναι ( 6500) είναι 30 ίπποι και σα μεταχειρεισμένο το βρίσκεις στι 5000ευρό με abs σε καλή κατάσταση μένει μόνο να κάνω ένα test ride για να το δω σε δράση

λοιπον φιλε το Versys και το Yamaha ΜΤ-03 μαλλον ειναι το στυλακι που ψαχνεις,φοβερα μηχανακια και τα 2,ουσιαστικα ειναι ψηλα στρητ κοντα στο στυλ του Ducati Μultistrada

ποιο ολοκληρωμενο ειναι σιγουρα το versys το οποιο κανει για κοντινα ταξιδακια και με πολυ προσοχη πας και σε πατημενο χωμα

καλοταξιδο οτι και να επιλεξεις και μην ξεχασεις να παρεις και καλο κρανος-μπουφανακι για να χαρεις την μηχανη σου χωρις πολλα ρισκα

Yamaha%20MT-03%2005-06%20ARROW%201.jpg

εννοείται φίλε μου πάνω από όλα η ασφάλεια αυτό αλλωστε το βλέπουμε παντού στο στη ζωή μας όταν έχεις ασφάλεια είσαι απαλλαγμένος απο περιτά αγχη και μπορείς να χαρείς τη ζωή καλύτερα

άσχετο πότε βγήκε το mt-06 εγώ για mt-01 k mt-03 γνωρίζω???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...