Προς το περιεχόμενο

πρώτη μοτο

raven21gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλημέρα ( πλέον) παίδες

είμαι 23 χρονων οδηγώ απο τα 18 αυτοκίνητο σε κάθε ειδους δρόμο και το τελευταίο το καιρο μου ξαναξύπνησε το πάθος για τις μηχανές ......

ετσι εβγαλα το Α απεριοριστων δηλαδη διπλώμα και έχω αρχίσει να ψάχνομαι για μηχανή ως τώρα μου αρέσουν τα ακόλουθα :

1. vtr 250 όμορφη αξιόπιστη αλλα πανάκριβη

2 bandit 650 s abs τα καλει όλα κλασσικό street και φτηνό

3 gladius 660 κούκλα all rounder και φιλική

4 g650gs τα κάνει όλα και συμφέρει ( 3.5 λιτρα στα 100χμ) αλλα τσουζει λίγο η τιμή 6890 με abs

θέλω κάτι φιλικό ήρεμο οικονομικό για όλες τισ χρήσεις πόλη -ταξίδια -αγροτικό δικτυο .Η εμπειρεία μου είναι με παπια και βεσπάκια φίλων ( c 50 c80 innova fx 125 ) και με μία er-5 του 2002 στη σχολή οδηγών την οποία την χειριζόμουνα καλα στις Ξανθίωτικες συνθύκες εκπαίδευσης και κίνησης ( δε μου εχεί πέσει πότε ακόμα και σε σβήσικο και μια φορά που πίγε να μου γλιστρίσει σε κάτι χώματα με 40 km/h τη κράτησα με ευκολία κτλ) γενικά ειμαι αρκετά απειρος όμως καθόλου καγκουρας πλέον ...( πρέπει να πάθεις για να μάθεις ) και οδηγώ με σύνεση και προσοχή .Δίνω μεχρι 5900 για καινούργια ή μεταχειρισμένη σε καλή κατάσταση και μέχρι 2006

τι μου προτείνεται να χτιπίσω ;

ευχαριστώ προκαταβολικά

---------- Προσθήκη στις 01:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:08 ----------

a και να προσθέσω τα er -6n και er6f και το versys ( αν και ξεφεύγoυν λίγο oi τιμές στα δύο τελευταία )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

ναι οκ 4κυλινδρο 600cc naked για ηρεμη πασπαρτου χρηση,αγροτικο δικτυο + ταξιδια απο ανθρωπο που δεν εχει εμπειρια

@ ts χτιπα:P μεταχειρο transalp 650 το προηγουμενο μοντελο

Transalp_LHR_600p.jpg

Μόλις διάβασα: "φιλικό ήρεμο οικονομικό για όλες τισ χρήσεις πόλη -ταξίδια -αγροτικό δικτυο" δε μπορεί να σου ρθει το μυαλό τίποτε άλλο παρα μόνο DL-650 (v-strom).

Αν σ αρέσει μη το σκέφτεσαι καν, δίνεις 5000 για μεταχειρισμένη (κ2007) σε πολύ καλή κατάσταση και είσαι άρχοντας.

Με μια απλή αναζήτηση θα βρεις 1000000 λόγους να την πάρεις. Τους ίδιους λόγους βέβαια βρήκαν και μερικές χιλιάδες ακόμη έλληνες (αν δε σε πειράζει να τη βλέπεις παντου) :-)

ναι οκ reloaded:p vstrom για αγροτικο δικτυο (μασιφ χυτες ζαντες,abs που δεν απενεργοποιειται,κουτσουρο πλαισιο,στρηταδικο σχεδον στησιμο και αναρτησεις)

ποιος αλλος εχει σειρα για ανεκδοτα?:P

Πάντως εγώ μιλάω από πρώτο χέρι. Εχω πάει το V-strom χώμα πολλές φορές . Σε βατό χωματόδρομο δε καταλαβαίνει τίποτα. Αν κάνω και το γύρο του κόσμου με παπι θα σου πω για να συγκρίνουμε...:P

αδερφε χαιρω πολυ και εγω ειχα παει το VFR σε βατο χωματοδρομο,αυτο δεν σημαινει οτι ειναι το καταλληλοτερο μηχανακι για τετοιες δουλειες

με την λογικη σου μπορει να παρει και Ducati ξερωγω:P

ποτε δεν εχω δει vstrom να πηγαίνει έτσι ο τυπάς απλά το χει :shock::shock::shock::shock::shock:

παρεπιπτώντως αγροτικο δίκτυο εννοώ βατους χωματόδρομους και δρόμους επαρχιακούς με μια λωρίδα ανα κατεύθυνση

αλλα για τη δικία μου εμπειρεία μήπως θα μου πέσει λίγο μεγάλη;;;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...