W.A.Mozart_(jr.) Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 Αν είναι για μετά την Εκκλησία έρχομαι κι εγώ!
Edgar Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 sorry pou rotao, alla... ti ora teleionei i ekklisia?
W.A.Mozart_(jr.) Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 Κατα τις 10.00 με 10.30 αλλά από ότι το βλέπω είναι πολύ μακρυά και δεν θα σας προλάβω! Υ.Γ. Feel sorry for nothing
akpe Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 κυριακή πάντως εγώ είμαι μέσα να κανονίσουμε να συναντηθούμε κάπου με πρόσβαση bus - metro (πχ μαρούσι ή εθνική άμυνα) ωστε να φύγουμε απο εκεί με τα cars ά, και ex_tep (ακούγοντας για 160 μουλάρια): ταξάκι ε; όχι WRC
Edgar Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 Ego meno marousi, opote ston stathmo tha me boleue para polo... oso gia tin ora, kata tis 10:30 mia xara mou fenetai... Mozart pou meneis esi kai eisai makria?
W.A.Mozart_(jr.) Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 Μένω στον Ταύρο και η Εκκλησία στη οποία ψέλνω είναι στην Πλάκα οπότε καταλαβαίνεται ότι είναι αδύνατο να έρθω. Πηγαίνεται και πάρτε και καμιά φωτογραφική μηχανή μαζί να αναρτήσεται καμιά φωτογραφία να δούμε! (αν μπορέσετε και πάρετε καμιά φωτο από μέρη που δεν έχει πρόσβαση ο καθένας). Καλά να περάσετε και να προσέχετε .......τα φαντάσματα! Επίσης θα ήθελα να σημειώσω ότι αν όντως επιστημονικώς έχει αποδηχθεί αυξημένη μέτρηση ραδιενέργειας (και δεν είναι ράδιο αρβύλα κι αυτό) είναι επικήνδυνο να πλησιάζει κανείς, έτσι δεν είναι; Αν όμως επιστημονικά είχε αποδηχθεί, δεν θα ήταν κλειστός ο χώρος για το κοινό......άρα μάλλον για ράδιο-παπούτσι το βλέπω! Θα πάτε και θα μας πείτε.....καλή διασκέδαση!
Edgar Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 koita, emena den me peirazei na pame kai ergotera... na prolabeis na ertheis kai esi... an den exoun prob kai oi alloi...
W.A.Mozart_(jr.) Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 Ευχαριστώ για την πρόταση αλλά ας το αφήσουμε καλύτερα γιατί πηγαίνει πολύ αργά μετα! Θα μου πείτε λεπτομέρειες από εδώ!
Edgar Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 poios einai mesa standar na tou doso to kinito mou? (exeis dikio ex_tep... malakia ekana... )
ex_tep Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 lol allo thodori tha les ksero pion mallon...lol Mia 318 exo oxi hondaki A gia tin sinantish mesa eimai den exo prob ..Osoi den exoun amaksi to voleuoume. Kai edgar to kinhto den to dinoume in public ..
akpe Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 παίδες εγώ μέσα edgar, το σημείωσα, αλλα no credit :/ όποιος είναι μέσα, ας μου στείλει pm
pyro Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 koita, egw eimai agglia, opote...! mporw, baibws, na er0ei to fantasmamou, na kanei parea me ta alla pou suxnazoune ekei..bahahahha
A3TeRnuS Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 HAha,ex_tep na matepso kai kati allo ?!? Exeis ki enan filo me BMW kai kanete kyklous gyro apo thn plateia ths Neas Pentelhs ama laxei me pantes ktl ktl ?!? An nai,tha thymaste ena brady ena ashmi Vectra apo piso isos ?!? Heheh-tha brethoume oloi gnostoi telika,e ? AeTeRnuS.213
epote Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 tha pame telika? ego perimeno, mazi mou kai o bandito ypotheto?
akpe Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 χεχεχε κι έλεγα, δεν θα εμφανιστεί κ ο έποτε; you got pm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.