Προς το περιεχόμενο

παραμετροποίηση jdownloader για rapidshare αλλά τζίφος...

johnyb98

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατέβασα το jdownloader και το έχω παρεμετροποιήσει ως προς rapidshare account.

Δηλώνω αρχείο να κατεβάσει, βάζει το αρχείο στη λίστα και πατάω "start download" αλλά τζίφος.

Είναι τόσο δύσκολο στην παραμετροποίηση αυτό το jdownloader;

Έχω δει κάποια tutorial για παραμετροποίηση και έχω κάνει τις ρυθμίσεις όπως χρειάζεται.

Ξέρει κανείς κάτι σχετικό; Κάποιο κόλπο ίσως που δε φαίνετει στα tutorial τόσο εύκολα και θα έλυνε το πρόβλημα; Ή είναι από τη φύση του προβληματικό το προγραμματάκι;

Υ.Γ. Έκδοση jdownloader 0.4.936

Δημοσ.

Δυστυχώς δε τη βρίσκω την επιλογή αλλά απ' ό,τι είδα μάλλον είναι παλιά η έκδοση που έχω.

Θα δοκιμάσω με μία νεότερη και αν έχω πρόβλημα θα επανέλθω.

Για την ώρα, ευχαριστώ!!

Δημοσ.

τη βρήκα την επιλογή στο site της rapid και δεν είναι τσεκαρισμένη. την τσεκάρω, κάνω save αλλά δεν κάνει το save. βγάζει κάποιο μήνυμα λάθους για κάποιο alias. τι είναι αυτό ρε παιδιά; μου 'χει σπάσει τα νεύρα νυχτιάτικα...

Δημοσ.
Πρέπει να βάλεις και κάποιο alias πρώτα και μετά να κάνεις save. Το jdownloader την μήνυμα σου βγάζει ;

Απ' ό,τι είδα, alias είναι κάποιο ψευδώνυμο που πρέπει να δημιουργήσω στο rapidshare για να κάνω save στα settings.

Όταν πάω να κάνω save, δε με αφήνει και μου βγάζει μήνυμα στο σφάλμα: "This login alias is not valid. The entered login either contains characters that are not allowed, or it is identical to an existing Premium User ID.".

Πρώτον, ο κωδικός που βάζω είναι βέβαια σωστός (του premium account μου) αλλά και δεύτερον, για να κάνεις save στα settings, σε κάποια πράθεση λέει ότι μπορείς να κάνεις save είτε με το account σου είτε με alias. Εγώ, που δεν έχω alias, γιατί δεν το δέχεται;

Και, τέλος πάντων, αφού δεν το δέχεται, έχω ψάξει το site και δεν έχω βρει από που φτιάχνεις alias. Εκτός και αν το φτιάχνεις από κάπου αλλού και όχι απευθείας απ' το site.

Δημοσ.

Alias κάνεις απ' ευθείας στο account settings του rapidshare.

Είναι για να μην έχεις ένα νούμερο σαν όνομα χρήστη που μπορεί να το ξεχνάς αλλά ένα username που το θυμάσαι. Δουλεύουν και τα δύο παράλληλα (ή το ένα ή το άλλο).

Μερικά προγράμματα για rapid downloads δεν δέχονται το alias σαν username και θέλουν να βάλεις το νούμερο που σου στέλνει η rapid.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...