Massiv0r Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Καλημερα... Πανω κατω ολοι εχουμε περασει απο αυτην την ηλικια και ξερω καλα πως μια ταινια ετσι απλα δεν σε κανει καταθλιπτικο σιγουρα, ισως περνας αλλα κοινωνικα, ψυχολογικα, οικογενειακα προβληματα παραλληλα, οπως ολοι μας στην τελικη απλα να θυμασαι οτι ολα τα προβληματα φτιαχνονται, αλλα θελουνε χρονο και αλλα απλα θελουνε να τα αποδεχτεις. Σχετικα με ταινιες, το I Am Legend για μενα ητανε το πιο καταθλιπτικο, μολις χαθει η ανθρωπινη παρεμβαση ειναι απλη ψυχρη επιβιωση. Για το θεμα της αυτοκτονιας δεν ξερω ποσο το 'χετε σκεφτει αλλα εγω το βλεπω οτι τελειωνει ολοκληρως ο κοσμος μεσα απο τα ματια σου, δεν θα νιωσεις μετα, σταματαει ο χρονος για σενα εκεινη την στιγμη.
Lucifer Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Είναι πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά, ειδικά αυτά τα "θέλω που και που να αυτοκτονήσω αλλά τελευταία στιγμή φρενάρω" μου δίνουν ελπίδα, αλλά σε φάση, 5 σελίδες και ένα ποστ από το παλικάρι, δεν αράζουμε λίγο να δούμε αν θα ποστάρει;
De@th L0rd Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Πόσο μάλλον χλευασμούς και πλακίτσες. Ακριβώς. Έλεος ρε σείς. Το να χλευάζουμε έναν συνάνθρωπο που βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση είναι μεγάλη μλκ. Και και για σας που είστε σκληροί κ κάνετε πλακίτσα, έχει καλό inventory η ζωή με κατάλληλες καταστάσεις...
evabb Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Η εύλογη απορία που δημιουργείται είναι, πώς ζεις χωρίς να έχεις δει το Resident Evil. εχω δει το 3 με παρεα και μου ειπαν οτι το 1 ειναι χειροτερο οποτε δεν τολμαω
FarCry Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Και εγω όταν είχα δει τον εξορκιστή στην πέμπτη δημοτικού δεν την πάλευα για πολύ καιρό. τι εκανε λεει????????????? :shock::shock::shock: κατι δε παει καλα εδω............................ Houston we have a problem....
giorgos147 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Το σκέφτηκα χθες βράδυ. Ρε σεις, δε κάνουμε μια ενημέρωση στην ομάδα DART;
Sellers Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 τι εκανε λεει????????????? :shock::shock::shock: κατι δε παει καλα εδω............................ Houston we have a problem.... Τι εννοείς; Μικρή ηλικία κι έτσι; Δεν φταίω εγώ. Οι ''μάγκες'' οι φίλοι μου που και καλά δεν χαμπαριάζουν και λέω κι εγώ ε άντε ας την δω σιγά. Πέρασα εφιαλτικό μήνα μετά. Αλλά αν σου λέω εφιαλτικό, εφιαλτικό. Του στυλ ότι αν τύχαινε και ξυπνούσα κατα τις 3 δεν ξανακοιμόμουνα μέχρι να ξημερώσει.
kapodistrias Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Είναι λογικό τέτοιες ταινίες να επηρεάζουν τους ευαίσθητους και λογικούς ανθρώπους. Προσπάθησε να το ξεπεράσεις μόνος σου,βγαίνοντας,γυμναστική και να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν για να μην δίνεις λεφτά σε ψυχολόγους. Εάν μετά από όλα αυτά και ένα διάστημα δεν το έχεις ξεχάσει τότε να πας σε ψυχολόγο. Μπορεί να σε επηρέασε επειδή είναι πολύ πρόσφατο αλλά ο χρόνος όλα τα γιατρεύει. Μην σκέφτεσαι συνέχεια τις ίδιες σκηνές.Κάνε πράγματα για να απασχολείς το μυαλό σου και γυμναστική για να πέφτεις ξερός το βράδυ.
giorgos147 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Αν δε μπει έως το βράδυ πάντως, μου φαίνεται θα ενημερώσω την dart.
Praetorianos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Κρίση πανικού δεν το λένε αυτό που παθαίνει το παλικάρι?
Dark_Sage Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Μετά που το είδα εκείνο το βράδυ μου είχε αποτυπωθεί η τελευταία σκηνή στο Alternative ending δεν μπορώ να την περιγράψω... Δεν μπορώ να την βγάλω από τοκεφάλι μου και ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό με πιάνει κάτι σαν άγχος όμως πολύ περίεργο αλλάζει και η γεύση του σάλιου μου μου έρχονται μόνο αρνητικές σκέψεις και σαν να θέλω να αυτοκτονήσω. Και τώρα που το γράφω έχω αυτό το συναίσθημα. Νομίζω πως θα σηκωθώ το βράδυ και θα το κάνω χωρίς να το καταλάβω. Πείτε μου τι έχω. Δεν μπορώ να διαβάσω. Τι να κάνω? Σας παρακαλώ μην κάνετε ποστ καμία εικόνα ή τίποτα σχετικά με την ταινία. Προσέξτε τι θα πείτε. Φίλε η ταινία ειναι φανταστική!!! Αυτο που λεει στην αρχη οτι ευχαριστουμε την αστυνομια κτλπ για το υλικό ειναι απλα marketing trick. Αμα ψαξεις, λίγες μέρες αφού κυκλοφόρησε η ταινία παραδέχτηκαν οι συντελεστές οτι αυτο που γραψανε ειναι τελειως ψέμμα και οτι η ταινια ειναι φανταστική. Δεν συμβαίνουν τετοια πραγματα και η ταινία ειναι απλά ένα σεναριο που καποιος το σκαρφίστηκε. Δεν πρεπει να σε απασχολεί ουτε να σε προβληματίσε η ταινία. Απλα μια χαζο-ταινία ήταν
Lucifer Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Είναι να απορεί κανείς πάντως πως γίνεται να σε πιάνουν ανησυχίες με θρίλερ και με τις ειδήσεις των 8 να είσαι κουλ.
Teaser Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Είναι λογικό τέτοιες ταινίες να επηρεάζουν τους ευαίσθητους και λογικούς ανθρώπους. Τους ευαίσθητους να πω εντάξει αλλά τους λογικούς γιατί? Ο λογικός λέει ότι 1+1=2 δεν υπάρχουν φαντάσματα, δεν παίζει να είναι αληθινά αυτά που βλέπω δεν γαμιέται. Ο ευαίσθητος λέει 1+1=2 ..κροκόδειλοι.μανούυυλα μουυυ... Γενικά επηρεάζει τους ευαίσθητους με προδιάθεση επηρεασμού και όχι τους λογικούς. ΥΓ δεν έχω δει την ταινία.
liopyr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Είναι πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά, ειδικά αυτά τα "θέλω που και που να αυτοκτονήσω αλλά τελευταία στιγμή φρενάρω" μου δίνουν ελπίδα, αλλά σε φάση, 5 σελίδες και ένα ποστ από το παλικάρι, δεν αράζουμε λίγο να δούμε αν θα ποστάρει; Είναι online. Άρα ζει. Άρα μπορούμε να το ξεφτυλίσουμε το θέμα.
NetworkMeltdown Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Εντάξει μου πέρασε. Πάντως δεν είναι ήταν το alternative ending αλλά το κανονικό sorry κιόλας. Εκεί που κόβει τον λαιμό της. Φανταστείτε ότι όταν παθαίνω την κρίση πανικού γαργαλιέται και ο λαιμος μου νομίζω πως θα ξεχάσω τα πάντα και θα μείνω φυτό. Γενικα διάφορα ακυρα πράγματα. Μιλάμε για πλήρης Thriller. Πάντως την ταινία την είχα δει πριν από 1 μήνα. Μια οι πανελλαδικές, μια οι αμφιβολίες που έχω πως δεν θα περάσω (χρειάζομαι 18.500 μόρια)... Να σας πω την ιστορία: Είδα την ταινία κατά τις 9-10 δεν την είδα όλη αποσπάσματα. Μου φάνεικε υπερβολικά αληθινή μετά ξάπλωσα στο κρεβάτι και αποκοιμήθηκα. Με ξύπνησε η μητέρα μου όμως εκεί πού κοιμόμουνα ήμουνα ακόμα επηρεασμένος από την ταινία και την σκεφτόμουνα διαρκώς. Μια σκέψη με ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ "αν αυτοκτονήσω χωρίς να το θέλω όπως αυτή?" τότε έπαθα την κρίση πανικού και κτυπούσε η καρδιά μου σαν κινητήρα V1O της Porsche Carrera GT. Δεν ήμουν καλά γαργαλιόταν ο λαιμός μου νόμιζα πως θα το κάνω. Έπαιρνα βαθιές ανάσες λες και πνιγόμουν. Ένιωθα το μπροστινό μέρος του εγκεφάλου κλειδωμένο, μπλοκαρισμένο. Σαν να μην άκουγα τι μου έλεγαν οι άλλοι. Μέχρι που δεν άντεχα άλλο έφυγα από το σπίτι και γύρισα κατά τις 4:00 μετά κλείδωσα την πόρτα του δωματίου για να μην φτάνω την κουζίνα. Και... κοιμήθηκα Έχει περάσει ένας μήνας απο τότε τώρα τελευταία που ζορίζομαι με τις πανελλαδικές εκεί που διάβαζα μου ήρθε πάλι αυτο το μπλοκάρισμα. Κοιτούσα την άσκηση μπορεί και 1 λεπτό χωρίς να καταλαβαίνω/χωρίς να θυμάμαι τι έκανα. Ε και μετά ήρθαν ερωτήσεις του τύπου ποιος είμαι? τι κάνω? πώς με λένε? αυτή η γμστ γεύση. Και απο τότε έχω άγχος τρέμω χωρίς να ξέρω τον λόγο. Το βράδυ ειδικά που έρχονται και σκέψεις απο την ταινία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.