Προς το περιεχόμενο

Τασεις αυτοκτονιας μετα το Paranormal Activity

NetworkMeltdown

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον, ξερω μια καλη ψυχίατρο κοντα στο.....(με Pm :P) Καρολαιν την λενε. Εχει κανει πολλες διατριβές-δημοσιεύσεις σε τετοια θέματα, θα σε βοηθήσει.....

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
....ρε παιδια μπορει ο φιλος μας να παρασυρθηκε απο το "found footage" style της ταινιας...

Επισης μπορει να πιστευει οτι οντως υπαρχουν σατανισμενοι ...

ή μπορεί απλά να μας δουλεύει.

ή μπορεί να έχει ήδη αμολήσει τα μυαλά του στο πάτωμα. Δέν έχει ξαναποστάρει από τις 21.57

Δημοσ.

Οι πρωτες 2 μερες ειναι και η κοπελα μου ειχε παθει μια ''πλακα'' αλλα τωρα ειναι καλα :-)

ναι αλλα δεν ειναι και τασεις αυτοκτονιας εε; κι εγω ειμαι κοτα και δεν μπορω να δω το resident evil πχ αλλα δεν θα καταληξω και στο τρελαδικο, μετα απο κανα δυο μερες ξεχνιεται το πραμα

Δημοσ.

Μου αρέσει που βγαίνετε μερικοί και κριτικάρετε ένα άτομο που δε ξέρετε προσωπικά, με μοναδικό clue το ότι επηρεάστηκε από ένα θρίλερ. Βέβαια είναι πολύ δύσκολο να καταλάβει κανείς ότι είναι θέμα της ιδιαιτερότητας του καθενός, όπως είναι ο χαρακτήρας του και ο ψυχισμός του που καθορίζει σε τι βαθμό τον στιγματίζουν κάποια πράγματα. Κάποιοι είναι πιο ευαίσθητοι, άλλοι είναι πιο ευκολόπιστοι, άλλοι έχουν μεγαλώσει μέσα σε μια κοινωνία θρησκόληπτοι με προκαταλήψεις και δεισιδαιμονίες. Οφείλετε να τον σέβεστε ακόμα κι αν η ταινία σας φάνηκε αστεία, ή ακόμα και αν το γεγονός ότι κάποιος μπορεί να επηρεαστεί από αυτή φαντάζει αστείο, γιατί αυτό που περιγελάτε μπορεί για τον απέναντι να είναι ένα βασανιστήριο.

Δημοσ.

@NetworkMeltdown

η σταγόνα είναι το "Paranormal Activity"

4212780840_3824c92776.jpg

Αφού σ'επηρέασε τόσο πολύ, συζήτησέ το με κάποιον ειδικό, ή έστω με κάποιον φίλο/φίλη/συγγενή...

Δημοσ.

Απ την στιγμή που λέει το πρόβλημα του δημόσια μην περιμένεις μόνο μηνύματα συμπόνιας.

Εξάλλου το λες και μόνος σου είναι θέμα της ιδιαιτερότητας του καθενός. Καθένας το βλέπει διαφορετικά.

Δημοσ.
Μου αρέσει που βγαίνετε μερικοί και κριτικάρετε ένα άτομο που δε ξέρετε προσωπικά, με μοναδικό clue το ότι επηρεάστηκε από ένα θρίλερ. Βέβαια είναι πολύ δύσκολο να καταλάβει κανείς ότι είναι θέμα της ιδιαιτερότητας του καθενός, όπως είναι ο χαρακτήρας του και ο ψυχισμός του που καθορίζει σε τι βαθμό τον στιγματίζουν κάποια πράγματα. Κάποιοι είναι πιο ευαίσθητοι, άλλοι είναι πιο ευκολόπιστοι, άλλοι έχουν μεγαλώσει μέσα σε μια κοινωνία θρησκόληπτοι με προκαταλήψεις και δεισιδαιμονίες. Οφείλετε να τον σέβεστε ακόμα κι αν η ταινία σας φάνηκε αστεία, ή ακόμα και αν το γεγονός ότι κάποιος μπορεί να επηρεαστεί από αυτή φαντάζει αστείο, γιατί αυτό που περιγελάτε μπορεί για τον απέναντι να είναι ένα βασανιστήριο.

Ναι σωστά είναι αυτά που λες.Αλλά τo είδες το alternative ending;

Δημοσ.

στα 17 μου, ίσως και νωρίτερα, κι εμένα μου περνούσε από το μυαλό μου να αυτοκτονήσω. Και με εντυπωσιακούς τρόπους μάλιστα. Δεν σκέφτηκα ποτέ όμως να το πω όπου νάναι... ούτε σε κολητούς μου δεν τό έλεγα, πόσο μάλλον σε μιά κοινότητα 150 χιλιάδων μαλαγκουραίων...

Δημοσ.
λοιπον, ξερω μια καλη ψυχίατρο κοντα στο.....(με Pm :P) Καρολαιν την λενε. Εχει κανει πολλες διατριβές-δημοσιεύσεις σε τετοια θέματα, θα σε βοηθήσει.....

Την έχω τιμήσει παλιά αρχηγέ αν και απ' ότι ξέρω σταματάει από τον χώρο :P

Δημοσ.

Για να βοηθησω τον τοπικ σταρτερ να πω οτι και εγω εχω αυτοκτονησιακες τασεις. Βεβαια οι δικες μου δεν εχουν να κανουν με δυστυχια μιας και ειμαι (χαζο)χαρουμενος τυπος, αλλα μαλλον απο περιεργεια του "τι θα γινει αν το κανω". Το παθαινω μια στο τοσο οταν ειμαι καπου ψηλα (βουτια) αλλα και στο μετρο (παλι βουτια) η οταν περιμενω να περασω τον δρομο (παλι βουτια). Μονο εκει. Δεν ξερω, ειναι μια μικρη φωνουλα μεσα μου που λεει "καντο, καντο" αφου με ψεκασει πρωτα με μια ιδεα ανδρεναλινης. Το ομολογω, ειναι ωραια αισθηση. Βασικα τωρα που την θυμαμαι, ειναι παρομοια με την αισθηση της κουνιας-μπελας, ξερεις την στιγμη που απο το σημειο πισω-ψηλα φτανεις με πολλη φορα στο σημειο 0 για να πας στο σημειο μπροστα-ψηλα. Ε καπως ετσι ειναι.

Βεβαια δεν νομιζω αυτο που περιεγραψα να ανηκει στους αυτοκτονησιακους προιδεασμους η πως σκατα λεγονται και παλι να λεω μλκιες αλλα οκ.

Δημοσ.

αν καποιος απο δω μεσα πιστευει πραγματικα πως μπορει αυτο το παιδι να κανει πραξεις τα λογια του ας ειδοποιησει την αστυνομια χωρις δευτερη σκεψη!!! :shifty:

απο την αλλη πιστευω οτι μεσα στη συγχυση του υπερεβαλε...αν οχι κατι αλλο.

προσωπικα,αν εβλεπα ειδησεις ολη μερα,για ολα αυτα που γινονται στο κοσμο και με επιαναν τα υπαρξιακα του τυπου "τι μελλον εχει αυτη η κοινωνια","θα βρω δουλεια","σε τι κοσμο θα φερω τα παιδια μου","θα βρω σπιτι για την οικογενεια μου","θα παρω ποτε συνταξη","ποιοι θα ειναι αυτοι οι (περιπου) 300000 ανθρωποι που θα πεθανουν σημερα"

πιο ευκολα και δικαιως μαλιστα θα αποκτουσα τασεις αυτοκτονιας!!!! :shock:

το να εχω σκεψεις να αυτοκτονησω απο το Paranormal Activity

μια ταινια που στις τοσες μερες που διαδραματιστηκαν τα γεγονοτα το ζευγαρι δε το εκανε ουτε μια φορα :P ,

λογικο μετα αυτη να δαιμονιστει και να τον.... :X

ειναι παραλογο και κωμικοτραγικο

(διοτι ναι μεν για εκεινον μπορει ειναι σημαντικο και σοβαρο θεμα αλλα τι να πει και μια μητερα που εχασε το ενα απο τα δυο της παιδια αλλα πρεπει να συνεχισει να "ζει" για το παιδι που εμεινε πισω)

και ισως θα επρεπε να ζητησει εξειδικευμενη βοηθεια!:fear:

καθημερινα ολοι μας ερχομαστε αντιμετωποι με χιλιαδες σοβαροτερα προβληματα και δε το βαζουμε κατω!!!! :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...