pournaras Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Πως γίνεται μια γκόμενα που πάει πέρα δώθε να σου μαμήσει την ψυχολογια?.... Σο φακινγκ μπορινγκ... Αμα πηγαινει συνεχεια περα δωθε και δε σου καθεται, λογικο ειναι να σου μαμησει την ψυχολογια
antonios88 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 φιλε μας, 1ον αν ειναι να ξαναδεις καμια τετοια @#$@% ταινια που δε στο συνιστω,αφου σε επηρεαζει τοσο,δες την τουλαχιστον με καλη παρεα που εχει χαβαλε...ισως ετσι ξεπερασεις και το προβλημα σου. 2ον οπως ειπε ο PCharon ανηκω στη κατηγορια που γελαει με τετοιες ταινιες,οχι επειδη ειμαι για δεσιμο αλλα,επειδη αυτα που δειχνει ειναι μαλ@#$... αμα ηταν τα περισσοτερα απο οσα δειχνουν στις ταινιες να ηταν αληθεια τοτε καθε μερα,καθε γειτονια θα ελεγε "...τα μαθες κυρα κουλα?η ανηψια της χαιδως ξερναγε πρασινο εμετο ολο το βραδυ.παλι καλα της εκανε εναν γρηγορο εξορκισμο ο παπα-Νικολας αλλιως θα λερωνε ολους τους τοιχους!!!" ξεχασε την #$%#-ταινια!δεν αξιζει να χαλας την διαθεση σου! βγες με φιλους και περνα οσο πιο καλα μπορεις!!!! σε λιγες μερες ουτε που θα την θυμασαι!! αν εχεις ανησυχο υπνο κοιμησου με παρεα. οσο για το σαλιο,ειναι ψυχολογικο ολο αυτο που βιωνεις...παρε τσιχλες!!!! αν σε κανει να νιωσεις καλυτερα πες το προβλημα σου στους γονεις σου ή σε οικεια προσωπα που θα παρουν το προβλημα σου στα σοβαρα και θα σε βοηθησουν να το ξεπερασεις!!! ΥΓ πως αντεξες και την ειδες ως το τελος?εγω απο το 3ο λεπτο ειχα βαρεθει τη ζωη μου αλλα βλεπεις την εβλεπα με παρεα...πολυ μπλα-μπλα και μια πορτα που κουνιοταν με σχοινι ηταν ολη η υποθεση!! :p
evabb Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 αυτα τα προβληματα πολυτελειας να ελειπαν μονο. ελεος ρε μεγαλε μια ταινια ειναι.
nikos21aek Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δεν πάτε σε κανένα μπ.. να ξεδώσετε λίγο μπας και ρθείτε στα ίσια σας; Είναι δυνατόν να είστε τόσο θύματα του μάρκετινγκ; Διαβάζετε ότι ήταν η τρομακτικότερη ταινία της χρονιάς,ότι έκοψε πόσα εισητήρια,την βλέπετε και ακόμη και έναν τοίχο μόνο να έδειχνε για 2 ώρες θα χεζόσασταν από το φόβο σας. Δηλαδή πρέπει να το θέλεις πολύ για να βρείς τη σκηνή αυτή τρομακτική.Να το πιστεύεις άσχημα. Δεν το πιστεύω ότι χάλασα άλλο 1 λεπτό από τη ζωή μου για να δώ το alternative ending προχωρώντας το αρκετά κάθε φορά που κολλούσε η κάμερα. Λεω κάτσε μην τυχόν και όντως αυτό ήταν τρομακτικό και γιαυτό λένε τόσα άτομα ότι φοβήθηκαν.Τελικά αυτό ήταν πιο βαρετό και ηλίθιο και από το κανονικό..
aris1986 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Παιδια το παιδι παιζει να χει αυτοκτονήσει ήδη... Ψυχολόγο γρηγορα και sex σε σωζουν! Δεν κάνω πλακα
sugata Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 τάσεις αυτοκτονίας μετά το paranormal activity.... τάσεις ή και κατάθλιψη μετά το avatar.... όσο πιο σοβαρά μπορώ, έχω μια απορία αλά eric cartman: The F....? Ακόμη πιο σοβαρά: έχεις να μπεις ένα 24ώρο + κάτι ψιλά. Είσαι καλά; το spoiler κερδίζει μια χρυσή ρόμπα.... Όσο δεν πάει άλλο σοβαρά: όταν με το καλό μπεις εδώ μέσα να γράψεις, μπορείς να μας πεις τι ακριβώς ήταν αυτό που σε έκανε να κολήσεις και να νιώσεις αυτήν την... τάση; απογοήτευση;, τέλος πάντων, ό,τι κι αν είναι αυτό. Μπορείς μόνος σου να βρεις μια εξήγηση για το τι σε έχει επηρεάσει τόσο πολύ;
VAssassin Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Ακόμη πιο σοβαρά: έχεις να μπεις ένα 24ώρο + κάτι ψιλά. Είσαι καλά; ? Ούτε 3 ώρες δεν έχει που άνοιξε το θέμα.
arxaggelos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Αν είναι πιτσιρίκα/πιτσιρικάς είναι νορμάλ τα πράγματα, κι εγώ είχα κλ@σει μεντούλες τόοοοοτε με τον Εφιάλτη στο Δρόμο με τις Λεύκες (τόσο που και τώρα κάτι μου κάνει αν το ξαναδω). Και με τις ορμόνες να κάνουν πάρτυ γενικώς μετά τα 11-12, δεν θελει και πολύ να την ακούσεις. Κάθε τρεις και λίγο ακούγαμε και μια καινούρια παπαριά και μας χαλούσε για μέρες, μετά περνούσε, και ξανά προς τη δόξα τραβά. Λίγες ώρες χαβαλέ με παρέα και θα έρθεις στα ίσια σου. Ψυχολόγο αν περάσει κάποιος καιρός και ακόμη δεν έχει 'σιώσει το πράγμα, ειπαμε όχι και από την πρώτη μέρα.
sugata Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 εεεεεεεεεεε, σόρυ, μπερδεύτηκα.... πάω να βάλω τη ρόμπα μου....
aris1986 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Mην τον αποπαίρνετε λεγοντας του εισαι αδερφη/χέστης/κλανιάρης/κτλπ οσοι το κάνετε γιατι μπορει να χει ασχημα αποτελεσματα Οι πρωτες 2 μερες ειναι και η κοπελα μου ειχε παθει μια ''πλακα'' αλλα τωρα ειναι καλα
arxaggelos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Αν λες για το δικό μου post, ίσα ίσα που είπα το αντίθετο, ότι είναι τελείως νορμάλ να σου κάτσει άσχημα το παραμικρο αναλόγως των συνθηκών
Dropsreef Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 ως λατρης των θριλερ και επηρρεασμενος απο την προβολη που ειχε ημουν και εγω ενας απο αυτους που εκοψαν ειστηρια να το δουν!Τελικα αποδειχτηκε πως ηταν μια παπαρια και μιση!δεν ειναι δυνατον ενα θριλερ που το πλασαρουν ως την πιο τρομακτικη ταινια να μην εχει μεσα το στοιχειο του απροσδοκητου και του μη αναμενομενου! Ηξερες οτι θα βραδιασει,θα ξαπλωσουν,θα βαλουν την καμερα απεναντι και απλα περιμενεις ποτε θα γινει η μαλακιουλα μεχρι παλι να ξημερωσει! Π@Π@ΡΙΑ μαλλον φιλε/φιλη εισαι μικρος σε ηλικια αλλιως δεν εξηγειται
antonios88 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 ....ρε παιδια μπορει ο φιλος μας να παρασυρθηκε απο το "found footage" style της ταινιας και να πιστεψε οτι ειναι ολα αληθεια και απλα οι αστυνομικοι που βρηκαν την καμερα,επειδη ζηλευαν τους αστυνομικους που ειχαν πουλησει την πρωτοτυπη κασετα της ταινιας Quarantine,την πουλησαν και αυτοι σε καποια κινηματογραφικη εταιρια για να τα κονομησουν ολοι μαζι!!!!χαχαχαχαχαχαχα
BaLsAmoMenos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Επισης μπορει να πιστευει οτι οντως υπαρχουν σατανισμενοι (εδω παει το φουστη Θεε που ειπε καποιος πιο πριν) και να παραεντυπωσιαστηκε απο την αναπαρασταση της ηθοποιου. Η μπορει και να λεω μαλκιες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.