Προς το περιεχόμενο

Τασεις αυτοκτονιας μετα το Paranormal Activity

NetworkMeltdown

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά που το είδα εκείνο το βράδυ μου είχε αποτυπωθεί η τελευταία σκηνή στο Alternative ending δεν μπορώ να την περιγράψω... Δεν μπορώ να την βγάλω από το

κεφάλι μου και ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό με πιάνει κάτι σαν άγχος όμως πολύ περίεργο αλλάζει και η γεύση του σάλιου μου μου έρχονται μόνο αρνητικές σκέψεις

και σαν να θέλω να αυτοκτονήσω. Και τώρα που το γράφω έχω αυτό το συναίσθημα. Νομίζω πως θα σηκωθώ το βράδυ και θα το κάνω χωρίς να το καταλάβω.

Πείτε μου τι έχω. Δεν μπορώ να διαβάσω. Τι να κάνω?

Σας παρακαλώ μην κάνετε ποστ καμία εικόνα ή τίποτα σχετικά με την ταινία.

Προσέξτε τι θα πείτε.

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μήπως θα ήταν καλύτερα να επισκεπτόσουν έναν ψυχολόγο αντί να ψάχνεις για βοήθεια στο insomnia?

Btw, πόσο χρονών είσαι? (δεν το λέω ειρωνικά)

Δημοσ.
Μετά που το είδα εκείνο το βράδυ μου είχε αποτυπωθεί η τελευταία σκηνή στο Alternative ending δεν μπορώ να την περιγράψω... Δεν μπορώ να την βγάλω από το

κεφάλι μου και ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό με πιάνει κάτι σαν άγχος όμως πολύ περίεργο αλλάζει και η γεύση του σάλιου μου μου έρχονται μόνο αρνητικές σκέψεις

και σαν να θέλω να αυτοκτονήσω. Και τώρα που το γράφω έχω αυτό το συναίσθημα. Νομίζω πως θα σηκωθώ το βράδυ και θα το κάνω χωρίς να το καταλάβω.

Πείτε μου τι έχω. Δεν μπορώ να διαβάσω. Τι να κάνω?

Σας παρακαλώ μην κάνετε ποστ καμία εικόνα ή τίποτα σχετικά με την ταινία.

Προσέξτε τι θα πείτε.

Εγώ θα σου πρότεινα πας για κάνα τρέξιμο και να του δώσεις να καταλάβει. Έπειτα γύρνα σπίτι κάνε ένα κρύο ντούζ και φτιάξε μια ζεστή σοκολάτα. Μην ανοίξεις τηλεόραση ή υπολογιστή για ειδήσεις κτλ. Αν μπορείς μάζεψε 40-50 ευρώ και πήγαινε να ρίξεις έναν. Σταμάτησε επίσης να βλέπεις μαλακίες που σε επηρεάζουν. Ηλικία;

Δημοσ.

Αν μιλάς σοβαρά, ψυχολόγο οπωσδήποτε όπως είπε και ο παππούς. Τι είδους βοήθεια περιμένεις να σου πούμε εμείς; Αν είσαι μικρός σε ηλικία πάντως, δεν παίζει να είναι ειναι τίποτα σοβαρό. Και εγω όταν είχα δει τον εξορκιστή στην πέμπτη δημοτικού δεν την πάλευα για πολύ καιρό. Κάνε μια επίσκεψη πάντως δεν έχεις να χάσεις κάτι.

Αν δεν μιλάς σοβαρά, πες το να κάνουμε και εμείς λίγη πλάκα.

Δημοσ.

Βλακειούλες μωρέ.

Αυτή είναι σατανισμένη. Έχει μπει ο Λούσιφερ μέσα της. Και στο τέλος αυτή τσιρίζει απο τον κάτω όροφο, πετάγεται ο άντρας της πάει κάτω γίνεται ένα ψηλοσκηνικό τον τρώει μπαμπέσικα και μετά ανεβαίνει αυτή πάνω στο δωμάτιο και πετάγεται μέσα απο το σκοτάδι γρήγορα πάνω στην κάμερα και την ''τρώει'' αν θυμάμαι καλά. (την κάμερα). Αυτό είναι το alternative ending. Εγώ ειδα ένα άλλο με μπάτσους.

Δημοσ.

Η ηλικία του φίλου είναι κάπου στα 17.

Σε πρώτη φάση, εσύ που ξέρεις τον εαυτό σου, αν είσαι άτομο που επηρεάζεται από τέτοιου είδους ταινίες ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ για κάποιο μεγάλο χρονικό διάστημα. Άτομα με ευαίσθητο ψυχικό κόσμο δεν έχουν κανένα λόγο να τον βάζουν σε δοκιμασίες, ούτε να μαυρίζουν την ψυχή τους με κάθε μλκ που πλασάρει η δήθεν 7η τέχνη (@@).

Τώρα χαλάρωσε, κόψε το μέσα (μην παίρνεις παράδειγμα από κάτι γερομαμούχαλα σαν εμένα και τους υπόλοιπους που είναι συνδεδεμένοι στο forum), βρες κανά φίλο/η και τράβα έξω να διασκεδάσεις, μέρες που είναι κιόλας! Ή αν δεν μπορείς να το κάνεις παίξε κανά βιντεοπαιχνίδι που σου αρέσει ή κατέβασε μερικές κωμωδίες και κάτσε να ανεβάσεις τη διάθεσή σου. Κατά προτίμηση όμως έξω, να ξεκολλήσεις από τους 4 τοίχους, να δεις και κανά θηλυκό να σκεφτείς άλλα πράγματα. Μόλις προσπαθήσεις να κάνεις κάτι ευχάριστο και διασκεδαστικό, ο εγκέφαλός σου θα παράξει κάποιες ουσίες που θα βελτιώσουν την υγεία σου, οπότε απλά βρες και κάνε κάτι τέτοιο για μερικές ημέρες και αυτό ήταν. Άλλοι βλέπουν κάτι τέτοιες ταινίες και γελάνε με τις βλακείες που δείχνουν, οπότε όπως καταλαβαίνεις φίλε μου το να τα παίρνεις εσύ τοις μετρητοίς δεν έχει καμία δόση αλήθειας.

Υ.Γ. Επίσης, μην πας και δεις Χαρδαβέλλα απόψε. :P

Δημοσ.

Εδώ δεν αυτοκτόνησαν οι συντελεστές της ταινίας, που λογικά θα γράφει και το όνομα τους στα credits, εσύ τι ζόρι τραβάς, δεν έφταιξες σε τίποτα.

Δημοσ.

1. Ψυχολόγος, φυσικά, αν είναι τόσο σοβαρή η κατάσταση.

2. Δες κανένα making-of. Πίσω απ' τις κάμερες κι έτσι.

3. Άκου λίγο Death/Black metal. :P Δεν κάνω πλάκα.

4. Μη βλέπεις παπαριές ταινίες.

Δημοσ.

Δες το ameli για να ερθεις στα ισια σου. Οσο μαυριλα να ειναι αυτο που ειδες. Αλλο τοσο ζωντανια ειναι το ameli.

Δημοσ.

Eγώ είχα ισχυρές τάσεις μισογυνικής βίας και γυναικοκτονίας μετά την τελευταία σκηνή του Death Proof. Ευτυχώς την πλήρωσε μόνο η γκόμενά μου και μια ξέμπαρκη πάνκισα στη Βαλτετσίου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...