Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με συνδεση στο Ιντερνετ!

LuciferX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στη παρεα.

Εχω απο χτες το βραδυ ενα ανυποφορο προβλημα.

Σχεδον καθε 30 δευτερα το modem κανει restart και αφου συνδεδει παλι στο ιντερνετ μονο του ,μετα απο λιγο παλι restart.Καμια φορα θα κρατησει κανα 10λεπτο -15λεπτο αλλα μετα παλι restart!!

Μενω Αθηνα και εχω Forthnet,μηπως εχει κατι γενικως η 4net η ειναι δικο μου το προβλημα?

Εχω το Siemens CL-110 με 1.64 firmware και δε νομιζω οτι πρεπει να αναφερω ποσο ζεματαει το συγκεκριμενο modem!!!

Αλλα επειδη ανεκαθεν ζεματαγε και δεν ειχα προβλημα χρονια τωρα...

Ειλικρινα δε ξερω τι εχει παθει η συνδεση μου ή το μοντεμ,αλλα δε νομιζω να αντεξω αλλο.Θα το σπασω και αυτο και την οθονη!!!:cry:

Οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη.:fear:

Δημοσ.

Πείραξες καθόλου τις ρυθμίσεις? Κάνε του μια επαναφορά ρυθμίσεων και έλεγξε αν έχεις το τελευταίο firmware.

Μήπως τρέχεις κάποιο πρόγραμμα για κατέβασμα από rapidshare?

Δημοσ.

Οχι δε πειραξα καμια ρυθμιση.Το καινουριο firmware εχει.

Δεν ετρεχε καποιο προγραμμα.Ετσι στα ξαφνικα το κανει!!

καμια αλλη ιδεα?

Δημοσ.
Καλησπερα στη παρεα.

Εχω το Siemens CL-110 με 1.64 firmware και δε νομιζω οτι πρεπει να αναφερω ποσο ζεματαει το συγκεκριμενο modem!!!

Αλλα επειδη ανεκαθεν ζεματαγε και δεν ειχα προβλημα χρονια τωρα... ........

Ειναι στα τελευταια του. δοκιμασε με αλλο ρουτερ για να σιγουρευτεις. Αν μπορεις και πιανουν τα χερια σου, να το ανοιξεις και αλλαξεις τους 2 μεγαλους πυκνωτες θα ειναι ενταξει, αλλιως πετα το στα σκυλια και παρε κανα zyxel ή draytek φιλε

Δημοσ.

Οταν ζεσταινεται πολυ,στη μερια των πυκνωτων μυριζει σαν καμμενο κυριολεκτικα.

Αλλο ρουτερ δεν εχω για να δοκιμασω.Εχετε υποψην σας για καινουριο σε λογικη τιμη.

Το πολυ 30 ευρω για 24αρα συνδεση και δυνατοτητα παροχης ιντερνετ και σε 2ο pc μεσω USB,γιατι δε το διακατεχω τοσο...

Δημοσ.

Αν στο δωσε η forthnet και καλύπτεται απ την εγγύηση (2 χρόνια είναι νομίζω) πάρτο στο service να σου δώσουν καινούριο. Κι εμένα μου κανε κάτι τρελά το ρουτεράκι και μου το αντικατέστησαν. Μάλιστα τώρα πήρα τηλέφωνο και τους είπα να μου το ξαναλλάξουν με κάποιο wireless αλλιώς θα αλλάξω πάροχο που μου δίνει δωρεάν και μου είπαν ότι θα ελεγχθεί το αίτημά μου και θα μου απανήσουν σε λίγες μέρες. Θα δείξει στην πορεία. Πάντως αν μπορείς να την βγάλεις δωρεάν κυνήγησέ το. Δεν χάνεις τίποτα.

Δημοσ.

Δε νομιζω για το δικο μου.Πρεπει να το χω πριν το 2008.Θα δω τωρα τι γινεται.Οσο για εγγυησεις δε θυμαμαι να χε μεσα καποια εγγυηση το ρουτερ.Μηπως κανει το χαρτι που εχω απο την πρωτη μου εγγραφη στα 24?

Δημοσ.

Βαλε κανα φιλο σου να σου αλλαξει τους 2 πυκνωτες με κολλητηρι λεμε. Με 0,10 ευρω θα το φτιαξεις........... εχω φτιαξει καμια 10ρια ετσι.

Δημοσ.

Οκ τοτε.Αλλα τι πυκνωτες παιρνει το CL-110 και απο που να αγορασω?

Σορρυ αλλα ειμαι ασχετος απο τετοια πραγματα και ενας φιλος που ξερει να κανει τη δουλεια δεν εχει ιδεα απο υπολογιστες,απλως εχει ξανακανει σε αλλη μηχανηματα.

Να ρωτησω και κατι ακομη,επειδη ποτε δε το συμπαθησα το router μου.

Αυτο εδω ειναι καλυτερο απο το siemens?Για windows 7 κανει??

Και λεει μεγιστη ταχυτητα upload 1mb/s.Το siemens ποσο εχει ? Γνωριζει κανεις?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612361&u=TP-LINK-TD-8817-ADSL2+-USB+ETHERNET-ANNEX-A-PSTN-ROUTER-+-SPLITTER

Δημοσ.

Δε θυμαμαι ακριβως και βαριεμαι να ανοιξω ενα τωρα. Αυτο που πρεπει να προσεξεις ειναι η θερμοκρασια ανοχης που θα πρεπει να ειναι πανω απο 105C. Ειναι οι 2 μεγαλυτεροι οπως το βλεπεις απο πανω........... στα αριστερα. Για ρουτερ σου απαντησα στο αλλο thread. Οπως και το λογο για τον οποιο το εκαψες...................

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...