Mirodin Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Θα ηθελα να μου προτεινετε μερικα τραγουδια αυτου του ειδους. Ευχαριστω
gio pepe Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Mr.Sam & T4L Ft.Tiff Lacey - Carved (V-Sag Remix) Paul van Dyk - New York City (Feat. Ashley Tomberlin) Mark Brown Feat. Sarah Cracknell - The Journey Continues (Riley & Durrant Vocal Mix) Lange Ft. Sarah Howells - Out Of The Sky (Kyau & Albert Remix) Προσοχή: Από 1.1.2008, μηνύματα γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε ελληνικούς χαρακτήρες στα μηνύματα σας.
LeoleoP Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Headstrong - Close Your Eyes (Andy Moor Remix) Jose Amnesia Feat. Jenifer Rene - Louder Martin Roth & Alex Bartlett - Off the Word (Super8 & DJ Tab Remix) Ben Preston - Why We Run (Moonbeam Remix) Jes - Lovesong (Cosmic Gate Remix) Gareth Emery - More Than Anything Sunlounger Feat. Zara - Crawling (DJ Shah Rework) Mark Pledger - Time Stands Still (Andy Duguid Remix) Interstate - I Found You Markus Schulz - First Time The Fraction - Tease Armin Van Buuren - Never Say Never (Omnia Remix) Ronski Speed - All the Way και πολλα πολλα αλλα...
Kasrith Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Τα περισσοτερα που μου ηρθαν ετσι προχειρα στο νου, τα ανεφεραν οι προηγουμενοι... Τωρα απο κει κ περα, ειναι παααρα πολλα.
Sir Pretender Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Σε τέτοιες περιπτώσεις, χωρίς πλάκα, δοκίμασε YouTube: ή ψάξε για playlists ή ψάξε στα similar videos -ειδικά αν ξεκινήσεις με κάποιο από τα κομμάτια που σου πρότειναν τα παιδιά...
Xristaras12 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 υπαρχει βεβαια και το http://www.danceradioglobal.com/ αν θες να ακουσεις καλα κομματια,εχει τρομερες εκπομπες απο διασημους dj's Οντως υπαρχουν παρα πολλα κομματια οπως λενε και οι υπολοιποι...εχω πανω απο 200 γιγα με vocal,uplifting & melodic trance και εχω κουραστει να ψαχνω απο ενα σημειο και μετα... Τωρα πια τα αφηνω και ερχονται μονα τους σε εμενα:-D:-D απο το λινκ που εχω παραθεσει πιο πανω
john2gr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Μια εύκολη λύση για να βρεις vocal trance είναι στα "searches" σου να βάζεις μονάχα τις vocalists . Τώρα να σου γράψω εδώ όλα τα vocal trance θα πάρει ώρα και θα βγει ένα τεράστιο σεντόνι Ψάξε πάντως για: Jan Johnston, Tiff Lacey, Jesh, Meighan Nealon, Sarah Howells, Audrey Gallagher, Aruna, Sarah Howells, Elsa Hill, Emma Hewitt, Ray wilson, Jenifer Rene, Justine Suissa PS: Εννοείται ότι αρκετά κομμάτια των "Above & Beyond, Armin, Oceanlab, Dash Berlin, Nic Chagall, Cosmic Gate, Ferry, Tiesto (κυρίως με το alias Allure), Kyau vs Albert, DJ Shah, Agnelli & Nelson, Blank & Jones" είναι vocal trance οπότε ρίξε και σε αυτά ένα search ή βλέπε που και που το αντίστοιχο thread για την trance που post-άρονται αραία και που μερικά κομμάτια με vocals PS2: Επίσης μια καλή άλλη λύση είναι τα "Vocal Trance" radios των DI.FM και DanceRadioGlobal
Kasrith Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 PS2: Επίσης μια καλή άλλη λύση είναι τα "Vocal Trance" radios των DI.FM και DanceRadioGlobal Με προλαβαν
Kasrith Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Αν και εχω κολλησει με το Oceanlab - On A Good Day http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3206529&postcount=122
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.