Προς το περιεχόμενο

Vocal Trance!!!

Mirodin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mr.Sam & T4L Ft.Tiff Lacey - Carved (V-Sag Remix)

Paul van Dyk - New York City (Feat. Ashley Tomberlin)

Mark Brown Feat. Sarah Cracknell - The Journey Continues (Riley & Durrant Vocal Mix)

Lange Ft. Sarah Howells - Out Of The Sky (Kyau & Albert Remix)

Προσοχή: Από 1.1.2008, μηνύματα γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε ελληνικούς χαρακτήρες στα μηνύματα σας.

Δημοσ.

Headstrong - Close Your Eyes (Andy Moor Remix)

Jose Amnesia Feat. Jenifer Rene - Louder

Martin Roth & Alex Bartlett - Off the Word (Super8 & DJ Tab Remix)

Ben Preston - Why We Run (Moonbeam Remix)

Jes - Lovesong (Cosmic Gate Remix)

Gareth Emery - More Than Anything

Sunlounger Feat. Zara - Crawling (DJ Shah Rework)

Mark Pledger - Time Stands Still (Andy Duguid Remix)

Interstate - I Found You

Markus Schulz - First Time

The Fraction - Tease

Armin Van Buuren - Never Say Never (Omnia Remix)

Ronski Speed - All the Way

και πολλα πολλα αλλα...

Δημοσ.

Τα περισσοτερα που μου ηρθαν ετσι προχειρα στο νου, τα ανεφεραν οι προηγουμενοι... Τωρα απο κει κ περα, ειναι παααρα πολλα.

Δημοσ.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, χωρίς πλάκα, δοκίμασε YouTube: ή ψάξε για playlists ή ψάξε στα similar videos -ειδικά αν ξεκινήσεις με κάποιο από τα κομμάτια που σου πρότειναν τα παιδιά... :)

Δημοσ.

υπαρχει βεβαια και το http://www.danceradioglobal.com/ αν θες να ακουσεις καλα κομματια,εχει τρομερες εκπομπες απο διασημους dj's

Οντως υπαρχουν παρα πολλα κομματια οπως λενε και οι υπολοιποι...εχω πανω απο 200 γιγα με vocal,uplifting & melodic trance και εχω κουραστει να ψαχνω απο ενα σημειο και μετα...

Τωρα πια τα αφηνω και ερχονται μονα τους σε εμενα:-D:-D:-D

απο το λινκ που εχω παραθεσει πιο πανω

Δημοσ.

Μια εύκολη λύση για να βρεις vocal trance είναι στα "searches" σου να βάζεις μονάχα τις vocalists ;). Τώρα να σου γράψω εδώ όλα τα vocal trance θα πάρει ώρα και θα βγει ένα τεράστιο σεντόνι :P

Ψάξε πάντως για:

Jan Johnston, Tiff Lacey, Jesh, Meighan Nealon, Sarah Howells, Audrey Gallagher, Aruna, Sarah Howells, Elsa Hill, Emma Hewitt, Ray wilson, Jenifer Rene, Justine Suissa

PS: Εννοείται ότι αρκετά κομμάτια των "Above & Beyond, Armin, Oceanlab, Dash Berlin, Nic Chagall, Cosmic Gate, Ferry, Tiesto (κυρίως με το alias Allure), Kyau vs Albert, DJ Shah, Agnelli & Nelson, Blank & Jones" είναι vocal trance οπότε ρίξε και σε αυτά ένα search ή βλέπε που και που το αντίστοιχο thread για την trance που post-άρονται αραία και που μερικά κομμάτια με vocals ;)

PS2: Επίσης μια καλή άλλη λύση είναι τα "Vocal Trance" radios των DI.FM και DanceRadioGlobal

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...