Προς το περιεχόμενο

Θα πληρώσουμε εκατομμύρια για φιέστα που ματαιώθηκε

Panahs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι δημοσκοπήσεις είναι εργαλείο. Κανείς δε σε αναγκάζει να πάρεις τοις μετρητοίς τον σχολιασμό τους, για αυτό άλλωστε είναι υποχρεωμένοι να δείχνουν τα ποσοστά και να υπάρχει και η ταυτότητα της δημοσκόπησης.

Ο σχολιασμός της όντως είναι για τον πέουλα, αλλά τα ποσοστά που αναφέρονται, που ουσιαστικά αποτελούν τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, εμένα μου φαίνονται φυσιολογικά ή αν προτιμάς δε βλέπω να υφίσταται κάποιο μεθοδολογικό λάθος, επομένως απορρίπτω τον όρο "δημοσκόπηση του κώλου".

Αν το θέμα είναι η κρίση της ελληνικής οικονομίας, τα μέτρα που προτείνονται, κατά την ταπεινή μου άποψη, είναι για να ξελασπώσουμε (πιάσουμε τα κριτήρια της ΕΕ), όχι για να επιτευχθεί ανάπτυξη. Σε απλά ελληνικά, το φως που βλέπουν κάποιοι στο τούνελ είναι από το τρένο που έρχεται κατά πάνω μας κι όχι η έξοδος του.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εφόσον υπάρχει κρίση (παγκοσμίως) πρέπει να ληφθούν κάποια μέτρα. Οι ξένοι πολίτες είναι βλάκες που τα δέχτηκαν και ξεπερνάνε την κρίση?

Εδώ πέρα βγαίνουν όλοι και ζητάνε αυξήσεις και επιδόματα.

Από την άλλη βέβαια επειδή ζούμε στην Ελλάδα, είναι λογικό να υπάρχει πάντα η καχυποψία ότι δεν θα γίνει τίποτα σωστά.

Όπως γίνεται για παράδειγμα με την αύξηση της φορολογίας των καυσίμων. Για πολλούς πολίτες και επαγγελματίες αυτή η αύξηση θα είναι πολύ οδυνηρή, γιατί στην εποχή μας είναι είδος ανάγκης το καύσιμο.

Αλλά και ο λαός έχει τις ευθύνες του που προσκυνάει τους "σωτήρες" Κοκαλαιο-Γιαννακόπουλους γιατί τους φτιάχνουν ομαδάρες στο ποδόσφαιρο.

Είναι η διττή σχιζοειδής αυτο-εικόνα του Έλληνα:

Όταν λέει "εγώ" κάποιες φορές εννοεί "αυτοί" και άλλες "εμείς".

Σε στυλ "κάποιος πρέπει να πληρώσεις".

Το ζήτημα είναι ότι κανένας δεν θέλει να πληρώσει. Ο δημόσιος υπάλληλος παραπέμπει στον ελεύθερο επαγγελματία και ο ελεύθερος επαγγελματίας στον μεγαλοεπιχειρηματία ο οποίος και αυτός έχει να πληρωθεί από το δημόσιο 2 χρόνια.

Δημοσ.
Βλέπεις κάτι τέτοιες δημοσκοπήσεις του κw.λου και σιχαίνεσαι ακόμα περισσότερο το κατεστημένο της "ενημέρωσης"

Συμφωνω και εχω την εξης ερωτηση κιολας. Λεει οτι ταδε τις % του λαου λεει "ετσι" και το αλλο "γιουβετσι". Δεν ξερω για εσας αλλα εμενα δε με ρωτησε κανεις, ομοιως και τους γονεις μου και γενικα το σοι μου και τους φιλους μου και κανεναν απο το εργασιακο μου περιβαλλον. Ειμαι σιγουρος οτι δεν ειμαι ο μονος. Αρα λοιπον απο που και πως προκυπτουν αυτα τα νουμερα?

Δημοσ.
Συμφωνω και εχω την εξης ερωτηση κιολας. Λεει οτι ταδε τις % του λαου λεει "ετσι" και το αλλο "γιουβετσι". Δεν ξερω για εσας αλλα εμενα δε με ρωτησε κανεις, ομοιως και τους γονεις μου και γενικα το σοι μου και τους φιλους μου και κανεναν απο το εργασιακο μου περιβαλλον. Ειμαι σιγουρος οτι δεν ειμαι ο μονος. Αρα λοιπον απο που και πως προκυπτουν αυτα τα νουμερα?

http://en.wikipedia.org/wiki/Sample_size

Δημοσ.

Παίρνοντας τον τηλεφωνικό κατάλογο και λαμβάνοντας ένα δείγμα πχ ανά 100 τηλέφωνα. Μπορεί το σόι σου να μην είναι μεγάλο, εμένα πριν κανένα χρόνο με πήραν και με ρωτούσαν για μπάλα.

έντιτ/ το λινκ του λούσι.

Επί του θέματος πάντως, ας μπούνε κι αυτά στον τραπεζικό λογαριασμό, μαζί με τα υπόλοιπα δις.

Με ενοχλεί όμως που ο αρθρογράφος δε συμπεριλαμβάνει και το όνομα του Ρόμπι στον τίτλο της συγκεκριμένης παραγράφου (βλ. Μαντόνα και Κάιλι Μινόγκ)

Δημοσ.

Kοινή γνώμη;Απ' τον υμνητή του Γ! Ράϊχ;Απ' αυτόν που πριν τελειώσει το debate έβγαλε αποτελέσματα,τα δημοσίευσε και απέσυρε όλη τη κωλοφυλάδα του;Απ' τον ίδιο που ανέφερε/δημοσίευσε την επίσκεψη αρχηγού κράτους,ωσεί παρόντα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...