4saken Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Την πετυχα σε καποιο αλλο ποστ και ειπα να τις δωσω μια ευκαιρια... Πολυ ευχαριστη και εξυπνη σειρα... Οι πρωταγωνιστές οργανώνουν και εκτελούν σε κάθε επεισοδιο μια απάτη... http://us.imdb.com/title/tt0379632/
ScarletK Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Τα πρώτα 3-4 seasons που είχα δει ήταν πολύ ωραία, αλλά άρχισε να με κουράζει λιγάκι, οπότε σε κάποια διακοπή (3η προς 4η ή 4η προς 5η) απλά το παράτησα.Απ'ότι θυμάμαι δεν προχωρούσε πολύ το κεντρικό σενάριο καθώς και οι σχέσεις των χαρακτήρων. Κάθε επεισόδιο ένα hustle κοκ...Μπορεί να την ξανατσεκάρω!
censOred Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Το ξεκινησα προχθες.Ειδα 2 επεισοδια μεχρι στιγμής,αξιολογο φαινεται,θα ποσταρω εντυπωσεις οταν δω τις 2 πρωτες σεζον./ +ωραια σκηνοθεσια/
Timour21 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 3η ή 4η σεζόν αλλάζει κάπως το καστ (καποιοι φεύγουν - κάποιοι έρχονται), και πράγματι κάνει κάπως μια κοιλιά, αλλά επανέρχεται η σειρά. Πολύ καλογραμμένη πάντως με καλούς ηθοποιούς και καλή σκηνοθεσία. Περιμένω να τελειώσει και η 6η σεζόν για να την δω σε ένα Σ/Κ!
4saken Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Καθε season εχει 6 ωριαια επεισοδια...Ειδα τα πρωτα 9!Πανεξυπνα, σου κρατανε αμειωτο το ενδιαφερον...
Kasrith Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Χμμμ ενδιαφερον ακουγεται.. Να δω ποτε θα τα προλαβω ολα
RubiksCube Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Υπάρχει και το Real Hustle από BBC, στο οποίο κάνουν πραγματικές απάτες με κρυφές κάμερες και μετά αποκαλύπτουν στα θύματα πώς τους την έφεραν, με σκοπό να είναι πιο υποψιασμένοι. Αρκετά καλό
censOred Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Είμαι δεύτερη σεζόν,μόλις είδα το δευτερο επεισοδιο. η σειρα συνεχιζει να μου αφήνει θετικοτατες εντυπώσεις. καλό καστ,πολύ καλο θα λεγα και αυτό που μαρέσει είναι ότι δεν ξεχωρίζω κάποιον,γιατί πολύ απλά όλοι τους είναι ενδιαφεροντες φιγούρες παίζει και η γκόμενα που είχε "περάσει" και apo dexter για μερικά επεισόδια,πολύ όμορφη. καλοσκηνοθετημένο,ενδιαφερουσα εξελιξη των χαρακτήρων και δεν βαρίεσαι σε καμια περιπτωση τα 60 λεπτά/ ελπίζω να συνεχιζει στα ίδια επίπεδα και στις επόμενες σεζον,αν και είδα στην 5η φευγουν ντάνυ,και στεισυ
Moderators Praetorian Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Οι 3 πρώτες season είναι πολύ καλές. Μετά μου φάνηκε ότι άρχισε να μην είναι τόσο φρέσκο το σενάριο αν και στην 4η season αναγκάζονται και κάνουν μια αναδιοργάνωση. Από την 5η season δεν έχω δει όλα τα επεισόδια γιατί εκνευρίστηκα με την εξαφάνιση της Stacey Είδα όμως την 6η season και ήταν σε καλά επίπεδα, αλλά έχω αρχίσει να καταλαβαίνω πια που και πως θα γίνει η ανατροπή (κάτι που στα περισσότερα επεισόδια των πρώτων κύκλων με αιφνιδίαζε). Έχουν κρατήσει πάντως το καλό χιούμορ και έχουν καλά guests στα επεισόδια. Ωστόσο, αν και ο πιλότος της 6ης season ξεκίνησε δυναμικά και με ένα πολλά υποσχόμενο story arc, δυστυχώς το χαράμισαν και δεν απέδωσε ποτέ όσα υποσχόταν. Ερώτηση: Στο τέλος του 6χ06 η σχολιαστής του BBC μιλάει για series finale. Αυτό σημαίνει ότι τελείωσε η σειρά, ή series = season στη Βρετανία ; (γιατί η wikipedia κάτι τέτοιο υποννοεί)
sentoner Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Υπαρχουν ελληνικοι υποτιτλοι για την 6η season;
4saken Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Η 7η season ξεκινησε χθες.Η σειρα ειναι απιστευτη, ειναι κριμα να υπαρχουν μονο εντεκα ποστ για αυτην...Ριξτε μια ματια...
greg_m Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 παρακολουθώ και εγώ φανατικά. η κάθε σεζόν έχει μόνο 6 επεισόδια, οπότε δεν είναι δύσκολη η θέασή της. έχουν παιχτεί 6 σεζόν και υπάρχουν και Ελληνικοί υπότιτλοι. την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησε η 7η. όποιος γουσταρει, γρήγορο ρυθμό, ανατροπές, έξυπνους διαλόγους, ληστείες, Λονδίνο κτλ. ας ρίξει μια ματιά
kk1991 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Πολυ καλη σειρα εχω δει μεχρι και την 5η season και το πρωτο της 6ης νομιζω.....το σταματησα γιατι εκνευριστηκα που εφυγαν ετσι αποτομα η Stacy και ο Ntany
censOred Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Εγώ την αφησα στην 6η σεζον στο 2ο επεισοδιο λογω υποτιτλων. Θα την συνεχίσω ξανα αφου λετε οτι βγηκαν για ολοκληρη την 6η σεζον/ Θα την εβαζα μεσα στις καλυτερες σειρές που έχω παρακολουθησει. Εδώ στα 23 ευρώ οποιος γουσταρει boxset.Σκεφτομαι σοβαρα να το αγοράσω,το μόνο που σκεφτομαι είναι η ελλειψη ελληνικών υποτιτλων.
4saken Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Χθες παιχτηκε το φιναλε της σειρας... Πολυ καλο επεισοδιο!Ριχτε της μια ματια αξιζει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα