Προς το περιεχόμενο

Hustle [BBC series]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την πετυχα σε καποιο αλλο ποστ και ειπα να τις δωσω μια ευκαιρια...

Πολυ ευχαριστη και εξυπνη σειρα...

Οι πρωταγωνιστές οργανώνουν και εκτελούν σε κάθε επεισοδιο μια απάτη...

http://us.imdb.com/title/tt0379632/

Δημοσ.

Τα πρώτα 3-4 seasons που είχα δει ήταν πολύ ωραία, αλλά άρχισε να με κουράζει

λιγάκι, οπότε σε κάποια διακοπή (3η προς 4η ή 4η προς 5η) απλά το παράτησα.Απ'ότι θυμάμαι δεν προχωρούσε πολύ το κεντρικό σενάριο καθώς και οι σχέσεις των χαρακτήρων.

Κάθε επεισόδιο ένα hustle κοκ...Μπορεί να την ξανατσεκάρω!

Δημοσ.

Το ξεκινησα προχθες.Ειδα 2 επεισοδια μεχρι στιγμής,αξιολογο φαινεται,θα ποσταρω εντυπωσεις οταν δω τις 2 πρωτες σεζον./

+ωραια σκηνοθεσια/

Δημοσ.

3η ή 4η σεζόν αλλάζει κάπως το καστ (καποιοι φεύγουν - κάποιοι έρχονται), και πράγματι κάνει κάπως μια κοιλιά, αλλά επανέρχεται η σειρά. Πολύ καλογραμμένη πάντως με καλούς ηθοποιούς και καλή σκηνοθεσία. Περιμένω να τελειώσει και η 6η σεζόν για να την δω σε ένα Σ/Κ!

Δημοσ.

Καθε season εχει 6 ωριαια επεισοδια...Ειδα τα πρωτα 9!Πανεξυπνα, σου κρατανε αμειωτο το ενδιαφερον...

Δημοσ.

Υπάρχει και το Real Hustle από BBC, στο οποίο κάνουν πραγματικές απάτες με κρυφές κάμερες και μετά αποκαλύπτουν στα θύματα πώς τους την έφεραν, με σκοπό να είναι πιο υποψιασμένοι. Αρκετά καλό

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είμαι δεύτερη σεζόν,μόλις είδα το δευτερο επεισοδιο.

η σειρα συνεχιζει να μου αφήνει θετικοτατες εντυπώσεις.

καλό καστ,πολύ καλο θα λεγα και αυτό που μαρέσει είναι ότι δεν ξεχωρίζω κάποιον,γιατί πολύ απλά όλοι τους είναι ενδιαφεροντες φιγούρες

παίζει και η γκόμενα που είχε "περάσει" και apo dexter για μερικά επεισόδια,πολύ όμορφη.

καλοσκηνοθετημένο,ενδιαφερουσα εξελιξη των χαρακτήρων και δεν βαρίεσαι σε καμια περιπτωση τα 60 λεπτά/

ελπίζω να συνεχιζει στα ίδια επίπεδα και στις επόμενες σεζον,αν και είδα στην 5η φευγουν ντάνυ,και στεισυ:mad:

• Moderators
Δημοσ.

Οι 3 πρώτες season είναι πολύ καλές. Μετά μου φάνηκε ότι άρχισε να μην είναι τόσο φρέσκο το σενάριο αν και στην 4η season αναγκάζονται και κάνουν μια αναδιοργάνωση.

Από την 5η season δεν έχω δει όλα τα επεισόδια γιατί εκνευρίστηκα με

την εξαφάνιση της Stacey

Είδα όμως την 6η season και ήταν σε καλά επίπεδα, αλλά έχω αρχίσει να καταλαβαίνω πια που και πως θα γίνει η ανατροπή (κάτι που στα περισσότερα επεισόδια των πρώτων κύκλων με αιφνιδίαζε). Έχουν κρατήσει πάντως το καλό χιούμορ και έχουν καλά guests στα επεισόδια.

Ωστόσο, αν και ο πιλότος της 6ης season ξεκίνησε δυναμικά και με ένα πολλά υποσχόμενο story arc, δυστυχώς το χαράμισαν και δεν απέδωσε ποτέ όσα υποσχόταν.

Ερώτηση: Στο τέλος του 6χ06 η σχολιαστής του BBC μιλάει για series finale. Αυτό σημαίνει ότι τελείωσε η σειρά, ή series = season στη Βρετανία ; (γιατί η wikipedia κάτι τέτοιο υποννοεί)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Η 7η season ξεκινησε χθες.Η σειρα ειναι απιστευτη, ειναι κριμα να υπαρχουν μονο εντεκα ποστ για αυτην...Ριξτε μια ματια...

Δημοσ.

παρακολουθώ και εγώ φανατικά. η κάθε σεζόν έχει μόνο 6 επεισόδια, οπότε δεν είναι δύσκολη η θέασή της.

έχουν παιχτεί 6 σεζόν και υπάρχουν και Ελληνικοί υπότιτλοι.

την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησε η 7η.

όποιος γουσταρει, γρήγορο ρυθμό, ανατροπές, έξυπνους διαλόγους, ληστείες, Λονδίνοheart.gif κτλ. ας ρίξει μια ματιά :-)

Δημοσ.

Πολυ καλη σειρα :-) εχω δει μεχρι και την 5η season και το πρωτο της 6ης νομιζω.....το σταματησα γιατι εκνευριστηκα που εφυγαν ετσι αποτομα

η Stacy και ο Ntany <_< :angry: :(

Δημοσ.

Εγώ την αφησα στην 6η σεζον στο 2ο επεισοδιο λογω υποτιτλων.

Θα την συνεχίσω ξανα αφου λετε οτι βγηκαν για ολοκληρη την 6η σεζον/

Θα την εβαζα μεσα στις καλυτερες σειρές που έχω παρακολουθησει.

Εδώ στα 23 ευρώ οποιος γουσταρει boxset.Σκεφτομαι σοβαρα να το αγοράσω,το μόνο που σκεφτομαι είναι η ελλειψη ελληνικών υποτιτλων.

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...