Προς το περιεχόμενο

Νέο pc με SSD μέχρι 500 ευρώ

anpho

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας. Στο τέλος μια απ αυτές τις συνθέσεις θα διαλέξω. Αμφιταλαντεύομαι πλέον στο αν θα βάλω τον 40άρη ή τον 80άρη postville. Για τις μνήμες μάλλον έχετε δίκιο και δεν χρειάζεται DDR3, απλά είχα σκεφτεί ότι με ποιο καινούρια μητρική θα ήταν ευκολότερη μελλοντική αναβάθμιση (δηλαδή αλλάζω μόνο τους DDR3 1333 με γρηγορότερους όταν φτηνίσουν ή βάζω πιο νέο επεξεργαστή και βλέπω διαφορά χωρίς αλλαγή μητρικής) αν και η αδερφή μου με το ρυθμό που κάνει αναβαθμίσεις λογικά θα χρειαστεί μητρική καινούρια όπως και να χει. Ενδιαφέρουσα πρόταση και ο i3 που πρότεινε ο eliaskir. Αξίζει λέτε ή να παραμείνω σε Athlon; Εγώ συνήθως προτιμώ συνθέσεις με intel για να πω την αλήθεια αλλά οκ δεν έχω και κανα κόλλημα :)

Δημοσ.

Μη σε απασχολεί καθόλου το θέμα της αναβάθμισης σε επεξεργαστή ή ταχύτητας μνήμης.

Το μόνο που ίσως αξίζει να κάνεις είναι να αφήσεις το περιθώριο για να διπλασιάσεις μελλοντικά τη μνήμη (από τα 4GB στα 8) οπότε αν η μητρική σου έχει χώρο για 4 μνήμες, να αγοράσεις 2χ2GB και να αφήσεις ελεύθερες δύο θέσεις.

Τα 40GB αρκούν για να βάλεις Windows και όλα τα σχετικά προγράμματα (Οffice κλπ.) Με 80GB θα μπορέσει να έχει μέσα τη μουσική της αλλά και τις φωτογραφίες της αφήνοντας τον 500άρη κυρίως για αποθήκευση video.

Δημοσ.
Με 80GB θα μπορέσει να έχει μέσα τη μουσική της αλλά και τις φωτογραφίες της

Δυσκολο. Για να μην πω αδυνατο.

Μονο οι πολυ εγκρατεις θα το καταφερουν αυτο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...