Προς το περιεχόμενο

Δημιουργία server

saab 93 aero

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα τη βοήθεια σας. Θέλω να φτίαξω ένα server οχι τοπικό δηλαδή να μπαίνω μέσω xampp αλλά να μπορώ να μπώ και από άλλον υπολογιστή μέσω internet να δω το τα αρχεία που έχει ανεβάσει από το pc που είναι server.

Δημοσ.

Για να μπορεί να γίνει αυτό θέλεις static ip address από τον πάροχο σου ή να γραφτείς σε μια υπηρεσία όπως του dyndns.org και να ανοίξεις "πόρτες" στο router σου που να "βλέπουν" τον Η/Υ που έχεις σαν server.

Δημοσ.
Για να μπορεί να γίνει αυτό θέλεις static ip address από τον πάροχο σου ή να γραφτείς σε μια υπηρεσία όπως του dyndns.org και να ανοίξεις "πόρτες" στο router σου που να "βλέπουν" τον Η/Υ που έχεις σαν server.

έχω static ip address πως γίνεται? και κάτι ακόμα είναι δωρεάν η υπηρεσία dyndns.org?

Δημοσ.
έχω static ip address πως γίνεται? και κάτι ακόμα είναι δωρεάν η υπηρεσία dyndns.org?

νομίζω πως ναι :rolleyes:

Δημοσ.

Το πιό απλό είναι με το remote desktop των win, βάζεις την ip που σου δίνει ο πάροχό σου και μετά την πόρτα που έχεις ανοίξει για να βλέπει τον Η/Υ (πχ 192.147.5.208:45124).

Δημοσ.

λάθος έκανα τελικά δεν έχω static ip. έχω κάνει λογαριασμό στο dyndns αλλά δεν ξέρω τι να κάνω μέτα από κεί. μήπως γνωρίζει κανένας την διαδικασία? ευχαριστώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...