Προς το περιεχόμενο

Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief

Sir Pretender

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μπορεί ο σκηνοθέτης να είναι απλά fanboy :P. Να μην γράφει σε διάφορα φόρα για να μοστράρει avatar και sigs με μήλα και αχλάδια και να βρήκε την ταινία ως μέσο για να εκφράσει τον fanboyσμό του :lol:

Πες με συνωμοσιολογο αλλα εγώ γιατι βλέπω σπόντες μέσα σ'αυτο το μήνυμα;

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Όχι, δεν γνωρίζω ούτε όλους τους ξένους, ούτε όλους τους Έλληνες. Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι ναι μεν εκείνοι που ξέρεις εσύ μπορεί να είναι εξοικειωμένοι με την ελληνική μυθολογία ή την ελληνική ιστορία, ωστόσο υπάρχουν άλλοι κι άλλοι που αν τους πεις ότι ο Δίας ήταν πατέρας του Αριστοτέλη, θα το πιστέψουν. Το παράδειγμα που έφερα έχει να κάνει με τη γεωγραφία, ναι, ωστόσο θεωρώ ότι αν κάποιος ενδιαφέρεται για την ιστορία ή τη μυθολογία μιας χώρας, ε του κερατά, θα γνωρίζει και που διάολο πέφτει στον χάρτη!
καλά δεν θα διαφωνίσουμε περισσότερο στο αν έχουν γνώσεις αλλά νομίζω άλλο η μυθολογία και άλλο η γεωγραφία

άμα ρωτήσεις έλληνες για τα μέρη που έχουν διδαχθεί στα θρησκευτικά νομίζεις ότι θα χουν ιδέα που πέφτουν πέραν του ότι βρίσκονται νοτιοανατολικά? δεν νομίζω, εγώ έχω διαβάσει κάτι παραπάνω για μυθολογίες αλλά πάλι δεν τα θυμάμαι καλά καλά μόνο γενικά

αλλά τη μυθολογία την ξέρουν και σε κάποια σημεία καλύτερα από την ελληνική

άμα ρωτήσεις για την τροία νομίζεις πως ξέρουν σε ποια περιοχή αντιστοιχεί σήμερα? και είναι δική μας ιστορία φαντάσου για έναν ξένο

ξέρουν όμως έστω και τη βασική ιστορία/μυθολογία και οι έλληνες και οι ξένοι

πάντως δεν μιλάω για πιτσιρικαρία, η πιτσιρικαρία λογικό είναι να μην γνωρίζει αλλά είναι ένα μικρό κομμάτι του πληθυσμού

anyway δεν είναι κάτι απόλυτο και τελειωμένο ο καθένας έχει την αποψή του

Δημοσ.
επομενως το αρχικο σου ποστ,ειναι καπως ακυρο,δεν νομιζεις;

Ελπιζω να μην το ξεσκισεις ΚΑΙ αυτο το θεμα...

Δημοσ.

Μόλις την είδα. Κλασική pop-corn movie με εντυπωσιακά εφέ (λίγο με χάλασε όταν πετούσαν που δεν ήταν τόσο προσεγμένα). Κατά τα άλλα, μιλάμε για ωραία εφέ :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...