Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 ειλικρινά μου φάνηκε πολύ χάλι...
Sir Pretender Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Απλά το πρόβλημα είναι ότι όσο να 'ναι οι Έλληνες είναι εξοικειωμένοι με τη μυθολογία, οπότε ταρζανιές σαν κι αυτές του Percy Jackson χτυπάνε "κάπως". Αντίθετα, οι ξένοι που οι περισσότεροι δεν σκαμπάζουν μια, δεν έχουν πρόβλημα κι έτσι είναι... ευτυχείτε
KilliK Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 μαλλον το αντιθετο θα ελεγα πως ισχυει...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 δεν με πείραξαν καθόλου οι "ταρζανιές" που αναφέρεις...
ksaplostra Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Ελα μωρέ εντάξει μια ταινιούλα για παιδάκια είναι....Αντι να εχει σανδάλια εχει σταρακια,ενταξει έφαγε και τον Μινώταυρο μαζι μετην ύδρα.....Κλαιν μαιν..Εκει που έπεσα απο τη θεση μου ηταν οταν αντί για να κανει χρήση της ασπίδας ωστε να βλεπει τη μέδουσα,έκανε χρήση αει-ποντ!!!! Θεε μου δηλαδή(καλα ποσα σκαει αυτη η απλ για διαφήμιση;
Sir Pretender Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 δεν με πείραξαν καθόλου οι "ταρζανιές" που αναφέρεις... Εντάξει, μην φανταστείς ότι κι εγώ είμαι κανένας τρελός με τη μυθολογία αλλά όσο να 'ναι μου φάνηκαν κάπως too much... :/
oneofthem Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 κι εγώ οι ξένοι που γνωρίζω ξέρουν περισσότερα για τη μυθολογία από τους έλληνες που γνωρίζω (λέω για το σχόλιο 32) είδα το agora χθες αντί για αυτό αλλά τελικά ούτε αυτό μου άρεσε, μάλλον θα περιμένουμε λίγο για καμμιά καλή ταινία
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Εντάξει, μην φανταστείς ότι κι εγώ είμαι κανένας τρελός με τη μυθολογία αλλά όσο να 'ναι μου φάνηκαν κάπως too much... :/ μα γινόνται τόσα άλλα τραγικά πράγματα που αυτές τις αγνοείς αυτόματα
Sir Pretender Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 κι εγώ οι ξένοι που γνωρίζω ξέρουν περισσότερα για τη μυθολογία από τους έλληνες που γνωρίζω (λέω για το σχόλιο 32) Οι ξένοι που δεν γνωρίζεις όμως; Δεν είναι όλοι γνώστες και λάτρεις της ελληνικής μυθολογίας, εδώ εμένα με έχουν ρωτήσει -άσχετο- "από πού είσαι", έχω απαντήσει Ελλάδα κι έχω ακούσει στα καπάκια: "α, δεν έχω πάει Ελλάδα, έχω πάει όμως Κρήτη". Τι να λέμε τώρα...
KilliK Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 ε καλα σου ειπανε,αφου η Κρητη ειναι ξεχωριστο κρατος απο μονη της
oneofthem Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Οι ξένοι που δεν γνωρίζεις όμως; Δεν είναι όλοι γνώστες και λάτρεις της ελληνικής μυθολογίας, εδώ εμένα με έχουν ρωτήσει -άσχετο- "από πού είσαι", έχω απαντήσει Ελλάδα κι έχω ακούσει στα καπάκια: "α, δεν έχω πάει Ελλάδα, έχω πάει όμως Κρήτη". Τι να λέμε τώρα...εσύ γνωρίζεις όλους τους ξένους και όλους τους έλληνες? δεν κατάλαβα καθόλου τι θέλεις να πεις..το άλλο που είπες είναι θέμα γεωγραφίας όχι μυθολογίας πολλοί δεν ξέρουν καν που βρίσκεται ακριβώς η ελλάδα όπως εμείς δεν ξέρουμε που ακριβώς βρίσκεται το αζερμπαϊτζάν αλλά δεν ξέρω που κολλάει αυτό στην ελληνική μυθολογία νομίζω ότι έχουν πολύ καλό επίπεδο όπως εμείς έχουμε καλό γνωστικό επίπεδο στο χριστιανισμό (εντάξει εντός εισαγωγικών)
Sir Pretender Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Όχι, δεν γνωρίζω ούτε όλους τους ξένους, ούτε όλους τους Έλληνες. Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι ναι μεν εκείνοι που ξέρεις εσύ μπορεί να είναι εξοικειωμένοι με την ελληνική μυθολογία ή την ελληνική ιστορία, ωστόσο υπάρχουν άλλοι κι άλλοι που αν τους πεις ότι ο Δίας ήταν πατέρας του Αριστοτέλη, θα το πιστέψουν. Το παράδειγμα που έφερα έχει να κάνει με τη γεωγραφία, ναι, ωστόσο θεωρώ ότι αν κάποιος ενδιαφέρεται για την ιστορία ή τη μυθολογία μιας χώρας, ε του κερατά, θα γνωρίζει και που διάολο πέφτει στον χάρτη! Επειδή ζω στο εξωτερικό, σου λέω λοιπόν ότι βεβαίως και υπάρχουν εκείνοι που με τις γνώσεις τους με κάνουν να κοκκινίζω γιατί δεν ξέρω ούτε τα μισά, υπάρχουν όμως κι εκείνοι που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν την Ελλάδα από την Κρήτη -όταν είναι για διακοπές, τους λένε "θα σας πάμε Κρήτη" και η κουβέντα τελειώνει εκεί. Το πρώτο γκρουπ αποτελείται ως επί το πλείστον από άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, το δεύτερο απαρτίζεται από την πιτσιρικαρία.
KilliK Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Επειδή ζω στο εξωτερικό, σου λέω λοιπόν ότι βεβαίως και υπάρχουν εκείνοι που με τις γνώσεις τους με κάνουν να κοκκινίζω γιατί δεν ξέρω ούτε τα μισά, υπάρχουν όμως κι εκείνοι που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν την Ελλάδα από την Κρήτη επομενως το αρχικο σου ποστ,ειναι καπως ακυρο,δεν νομιζεις;
chill Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 καλα ποσα σκαει αυτη η απλ για διαφήμιση; Μπορεί ο σκηνοθέτης να είναι απλά fanboy . Να μην γράφει σε διάφορα φόρα για να μοστράρει avatar και sigs με μήλα και αχλάδια και να βρήκε την ταινία ως μέσο για να εκφράσει τον fanboyσμό του
KilliK Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 η μπορει να κανει pop culture reference,για να γινει πιο related η ταινια στο νεανικο κοινο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.