Sir Pretender Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Μιας και δεν βρήκα άλλο thread, είπα να ανοίξω καινούριο. Ο Percy Jackson έχει χαρακτηριστεί ως "ο διάδοχος του Harry Potter" (βιβλία, concept, κοψιά, ταινίες κλπ), τώρα που ο μικρός μάγος της J.K. Rowling δείχνει να ενηλικώνεται. Η πρώτη ταινία, εδώ, UK, βγήκε χθες και ψήνομαι να πάω να την δω. Έχει δει/ακούσει κανείς τίποτα για τυχόν σχόλια; =D
kalidor Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Μιας και δεν βρήκα άλλο thread, είπα να ανοίξω καινούριο. Ο Percy Jackson έχει χαρακτηριστεί ως "ο διάδοχος του Harry Potter" (βιβλία, concept, κοψιά, ταινίες κλπ), τώρα που ο μικρός μάγος της J.K. Rowling δείχνει να ενηλικώνεται. Η πρώτη ταινία, εδώ, UK, βγήκε χθες και ψήνομαι να πάω να την δω. Έχει δει/ακούσει κανείς τίποτα για τυχόν σχόλια; =D δεν την εχω δει ακομα...τωρα ειδα το τρειλερ και φαινεται καλη!!! παλι Αθανατη η Ελλαδαρα μας με τους Αρχαιους Θεους της.....:devil:
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Kαι εγω θελω να την δω αμεσα. Με κεντρισε το θεμα και το τρειλερ, οποτε πηγα και πηρα και τα τεσσερα βιβιλια της σειρας και πριν τρεις μερες τα τελειωσα. Εξυπνες ατακες, εξυπνη υποθεση, διχως πολλες μυθολογικες ανακριβειες... Πιστευω πως θα αξιζει. Αυτο που μου αρεσε στο τρειλερ ηταν η σκηνη με την Μεδουσα που την εβλεπε μεσα απο τον αντικατοπτρισμο του ipod (ως συγχρονη πινελια της original εκδοχης). Ακολουθουν δυο spoiler που αναφερονται στα βιβλια αλλα δεν θυμαμαι ακριβως σε ποιο απο τα 4, οποτε μην τα ανοιξετε αν δεν θελετε γιατι μπορει να ειναι απο το πρωτο. Οχι τιποτα τρελο, αλλα σε καποιους μπορει να την σπασει. Μυθολογικη ανακριβεια: Καπου αναφερεται στην ιστορια με το Χρυσομαλλο Δερας, καβαλα στο κριαρι ηταν ο Αιγεας με την Ευρωπη. Fail τρελο Καπου αναφερεται ενας τυπος με το ονομα Crusty. Μετα απο καποιες σελιδες ανακαλυπτουμε πως ειναι ο Προκρουστης!! Αμερικανια στο μεγαλειο της το ονομα, αλλα γελουσα σαν τον βλακα μονος μου διαβαζοντας το!!
twiner Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 μόλις είδα το trailer. έχω την αίσθηση ότι ο πρωταγωνιστής είναι ο ορισμός του φλώρου. Παρατήρησε κανείς τις εκφράσεις του στο ασανσέρ και μόλις βγήκε;
..MementoMori.. Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Οσον αφορα στα βιβλια, σε τι ηλικιες απευθυνονται?
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Οσον αφορα στα βιβλια, σε τι ηλικιες απευθυνονται? Υποθετω για εφηβικη - μετεφηβικη ηλικια. Στυλ Harry Potter ειναι (σε σημεια μαλιστα εχουν πολλες ομοιοτητες). Ειναι απο τα βιβλια που (αν δεν εισαι στην ηλικια που απευθυνονται) τα διαβαζεις αν θελεις κατι πολυ χαλαρο και ψιλοπεριπετειωδες, που δεν σε κανει να σκεφτεις τιποτα παραπανω. Παντως ειναι πρωτοτυπο το θεμα, γραμμενο με χιουμορ.
..MementoMori.. Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Υποθετω για εφηβικη - μετεφηβικη ηλικια. Στυλ Harry Potter ειναι (σε σημεια μαλιστα εχουν πολλες ομοιοτητες). Ειναι απο τα βιβλια που (αν δεν εισαι στην ηλικια που απευθυνονται) τα διαβαζεις αν θελεις κατι πολυ χαλαρο και ψιλοπεριπετειωδες, που δεν σε κανει να σκεφτεις τιποτα παραπανω. Παντως ειναι πρωτοτυπο το θεμα, γραμμενο με χιουμορ. Ευχαριστω. Μου κεντρισε το ενδιαφερον η λεξη χιουμορ, οποτε θα διαβασω τα βιβλια πριν δω την ταινια.
oneofthem Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 όποιος πάει νωρίς να μας πει παιδιά, μου είπαν ότι βγαίνει στις 18 και λέω να πάω κατά ΣΚ το όνομα μου τη σπάει βέβαια (percy jackson? σαν gay boxer ακούγεται...) αλλά φαίνεται ενδιαφέρουσα
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 όποιος πάει νωρίς να μας πει παιδιά, μου είπαν ότι βγαίνει στις 18 και λέω να πάω κατά ΣΚτο όνομα μου τη σπάει βέβαια (percy jackson? σαν gay boxer ακούγεται...) αλλά φαίνεται ενδιαφέρουσα Και εγω τοτε λεω να παω. Το Percy ειναι ελληνικοτατο οπως θα δεις ΛΟΛ @..MementoMori.. Do that Αν σκοπευεις να τα παρεις απο εδω, το μοναδικο καταστημα που τα βρηκα ηταν το Metropolis για την ιστορια..
..MementoMori.. Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Και εγω τοτε λεω να παω. Το Percy ειναι ελληνικοτατο οπως θα δεις ΛΟΛ @..MementoMori.. Do that Αν σκοπευεις να τα παρεις απο εδω, το μοναδικο καταστημα που τα βρηκα ηταν το Metropolis για την ιστορια.. Thank you yet again... Λεω να τα παρω στα αγγλικα, οποτε θα ψαξω σε κανα Ελευθερουδακη πρωτα. Τα προτιμω γενικοτερα στα αγγλικα, λογω τιμης και γιατι καμια φορα, αναλογα την θεματολογια, χανουν στην μεταφραση.
Sir Pretender Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Ρε παιδιά, την ψιλοβιάζει τη μυθολογία, τα μπλέκει όλα και κάνει έναν χολιγουντιανό αχταρμά (η ταινία, δεν μιλάω για τα βιβλία) που στα μάτια μου τουλάχιστον φαντάζει too much. Dunno, δύσκολα θα την πρότεινα...
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Thank you yet again...Λεω να τα παρω στα αγγλικα, οποτε θα ψαξω σε κανα Ελευθερουδακη πρωτα. Τα προτιμω γενικοτερα στα αγγλικα, λογω τιμης και γιατι καμια φορα, αναλογα την θεματολογια, χανουν στην μεταφραση. Υou're welcome Ναι, μαζι σου και εγω στα αγγλικα τα πηρα. Αλλωστε νομιζω μονο το πρωτο εχει μεταφραστει. Αλλα δεν τα βρηκα ουτε σε Ελευθερουδακη ουτε σε Παπασωτηριου κλπ (πλην του πρωτου βιβλιου). Το Metropolis παραδοξως τα ειχε ολα.
..MementoMori.. Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Υou're welcome Ναι, μαζι σου και εγω στα αγγλικα τα πηρα. Αλλωστε νομιζω μονο το πρωτο εχει μεταφραστει. Αλλα δεν τα βρηκα ουτε σε Ελευθερουδακη ουτε σε Παπασωτηριου κλπ (πλην του πρωτου βιβλιου). Το Metropolis παραδοξως τα ειχε ολα. Metropolis λοιπον
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 έχω την αίσθηση ότι ο πρωταγωνιστής είναι ο ορισμός του φλώρου. για αυτό σκέφτονται να τον πάρουν στο Spiderman για Peter Parker μετά το reset που θα ρίξει η Sony
Kasrith Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Ρε παιδιά, την ψιλοβιάζει τη μυθολογία, τα μπλέκει όλα και κάνει έναν χολιγουντιανό αχταρμά (η ταινία, δεν μιλάω για τα βιβλία) που στα μάτια μου τουλάχιστον φαντάζει too much. Dunno, δύσκολα θα την πρότεινα... Δεν περιμενα κατι καλυτερο tbh
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.