suspiria Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 μολις τοποθετησα ενα σκληρο δισκο WESTERN DIGITAL WD15EARS 1.5TB CAVIAR GREEN SATA2.ανοιγω τον υπολογιστη μου δεν υπαρχει.μπαινω στη διαχειριση συσκευων και υπαρχει και μαλιστα λεει αυτη η συσκευη λειτουργει κανονικα!τι γινεται?κανω ανανεωση στον υπολογιστη μου αλλα παλι τιποτα!καμια γνωμη?α εκανα και επανεκινηση μπας και αλλα...
Invader Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δεξί κλίκ στο my computer,manage,disk management και δημιούργησε νέο(α) partition(s) και format.
suspiria Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δεξί κλίκ στο my computer,manage,disk management και δημιούργησε νέο(α) partition(s) και format. ωραια πηγα τσεκαρα τον καινουριο τωρα που παω?εκει που λεει περισσοτερες ενεργειες?νεος απλος τομος?
Invader Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Να γιατί δεν έβαλα ποτέ ελληνικά win(για τις γελοίες μεταφράσεις).Νέο τόμο λοιπόν,ορίζεις πόσα gb 8ες να είναι και αντίστοιχα φτιάχνεις και άλλο άμα θέλεις.Βέβαια μπορείς να αφήσεις και το δίσκο ατόφιο αν δε θες άλλο "τόμο".Σε κάθε περίπτωση πρέπει να κάνεις έστω και έναν και μετά "διαμόρφωση" για να είναι λειτουργικός ο δίσκος.
suspiria Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Να γιατί δεν έβαλα ποτέ ελληνικά win(για τις γελοίες μεταφράσεις).Νέο τόμο λοιπόν,ορίζεις πόσα gb 8ες να είναι και αντίστοιχα φτιάχνεις και άλλο άμα θέλεις.Βέβαια μπορείς να αφήσεις και το δίσκο ατόφιο αν δε θες άλλο "τόμο".Σε κάθε περίπτωση πρέπει να κάνεις έστω και έναν και μετά "διαμόρφωση" για να είναι λειτουργικός ο δίσκος. εδω ειμαι τωρα
suspiria Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 με μπερδεψες τωρα.εγω θελω να αφησω ατοφιο τον δευτερο δισκο.παταω παλι νεο τομο? ΟΚ φιλε μου σε ευχαριστω πολυ!Αρχισα να ξεχναω αυτα που ηξερα!
Invader Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Ναι και χρησιμοποίησε όλο το δίσκο κάνοντας νέο τόμο.Μετά format και είσαι ok.Κάνε quick format γιατι 8α περιμένεις ώρες(θα δεις την επιλογή όταν πας για το format).
mrbictor Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα παιδια, Εχω Win7 και πριν 3 μερες προσθεσα ενα WD500 sata2 στους ειδη υπάρχοντες WD750 σατα2, και WD200 ide, ακομα εχω ενα dvd sata2 & ενα dvd ide. Ολα ηταν καλα την πρωτη μερα, την δεύτερη ομως ανοίγω το pc κ ο 500αρης μαζι με το sata dvd εχουν εξαφανισθεί δεν φαίνονται ουτε στο mycomputer Ουτε στο disk managment!! Κανω ρεσταρτ κ εμφανίζονται ολα κανονικα αλλα μετα απο 5λεπτα εξαφανίζονται παλι!! Κανω κι αλλο ρεσταρτ κ ολα καλα..λεω θα έφτιαξε...Μετα την αλλη μερα παλι τα ιδια..εμφανιζονται κ μετα απο λιγο την κανουν... O C: Που ειναι ο 750 ειναι στο σατα 1-2 μαζι με το dvd k o 500αρης ειναι στο σατα4.. τι συμβαίνει?? Ευχαριστω!!
suspiria Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα παιδια, Εχω Win7 και πριν 3 μερες προσθεσα ενα WD500 sata2 στους ειδη υπάρχοντες WD750 σατα2, και WD200 ide, ακομα εχω ενα dvd sata2 & ενα dvd ide. Ολα ηταν καλα την πρωτη μερα, την δεύτερη ομως ανοίγω το pc κ ο 500αρης μαζι με το sata dvd εχουν εξαφανισθεί δεν φαίνονται ουτε στο mycomputer Ουτε στο disk managment!! Κανω ρεσταρτ κ εμφανίζονται ολα κανονικα αλλα μετα απο 5λεπτα εξαφανίζονται παλι!! Κανω κι αλλο ρεσταρτ κ ολα καλα..λεω θα έφτιαξε...Μετα την αλλη μερα παλι τα ιδια..εμφανιζονται κ μετα απο λιγο την κανουν... O C: Που ειναι ο 750 ειναι στο σατα 1-2 μαζι με το dvd k o 500αρης ειναι στο σατα4.. τι συμβαίνει?? Ευχαριστω!! αν ηξερα θα σε βοηθουσα ρε φιλε αλλα...
StefxOup Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 1.Έλεγξε αν το τροφοδοτικό σου επαρκεί για τόσες συσκευές. 2.Άλλαξε τα καλώδια SATA. 3.Αν συνεχίσει το πρόβλημα,μάλλον φταίνε οι υποδοχές SATA πάνω στο MotherBoard.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.