@_zerocool Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Έχω στο δίκτυο εδώ και καιρό τον sality, δοκίμασα διαφορά να φύγει αλλά εμφανίζεται μετά από κάποιο διάστημα, μεταδίδεται από samba share σε windows pc. Έχω τις τελευταίες 5 ώρες προσπαθώντας να ενσωματώσω στο samba antivirus. (κολλάει σε μια εντολή make proto). Υπάρχει αυτό πουθενά έτοιμο να κάνω απλά ενα install; H κάποια άλλη λύση; Έχω ubuntu 9.4 και samba 3.4.0 http://michsan.blogspot.com/2008/04/installing-clamav-antivirus-on-samba-in.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Γιατι δεν βαζεις ενα clamav που υπαρχει και στο repo? Ακυρο. Τωρα ειδα οτι clamav λεει και στο url. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@_zerocool Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Έχω το clamav,το πρόβλημα είναι να το ενσωματοσω στο samba. Sent from my iPhone using Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.