Msbellaculle Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 εχω απελπιστει και ρωταω εσας που τα ξερετε καλυτερα...λοιπον εχω ενα sony vaio 2,5 χρονια(εληξε η εγγυηση)και πριν δυο μηνες εκει που επαιζα sims,η οθονη ξαφνικα εγινε μπλε..εκανε επανεκινηση μονο του αλλα ολα ηταν...διπλα!(δηλαδη σα να τα ειχανε κοψει στην μεση!)..του ξαναεκανα επανεκινηση και ολα καλα...πριν μια βδομαδα περιπου ομως,πηγα να το ανοιξω...ολα λειτουργουσαν αλλα η οθονη...νεκρη!το συνδεσαμε με μια αλλη οθονη αλλα τιποτα...απ'οσα διαβασα μαλλον καηκε η καρτα γραφικων...να το παω στην sony ή σε κανεναν τεχνικο?ποσο θα κοστισει η επισκευη?αξιζει να το φτιαξω?θα κρατησει ή θα ξαναχαλασει?σας παρακαλω πειτε μου κι εσεις τη γνωμη σας!!!
nikosl Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 εχω απελπιστει και ρωταω εσας που τα ξερετε καλυτερα...λοιπον εχω ενα sony vaio 2,5 χρονια(εληξε η εγγυηση)και πριν δυο μηνες εκει που επαιζα sims,η οθονη ξαφνικα εγινε μπλε..εκανε επανεκινηση μονο του αλλα ολα ηταν...διπλα!(δηλαδη σα να τα ειχανε κοψει στην μεση!)..του ξαναεκανα επανεκινηση και ολα καλα...πριν μια βδομαδα περιπου ομως,πηγα να το ανοιξω...ολα λειτουργουσαν αλλα η οθονη...νεκρη!το συνδεσαμε με μια αλλη οθονη αλλα τιποτα...απ'οσα διαβασα μαλλον καηκε η καρτα γραφικων...να το παω στην sony ή σε κανεναν τεχνικο?ποσο θα κοστισει η επισκευη?αξιζει να το φτιαξω?θα κρατησει ή θα ξαναχαλασει?σας παρακαλω πειτε μου κι εσεις τη γνωμη σας!!! Αν είναι κάρτα γραφικών, τότε πάς για αλλαγή μητρικής, κάτι που θα σου κοστίσει πάνω από 700€ άρα είναι ασύμφορο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.