costax Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Μολις παρέλαβα το καινούριο μου pc χωρίς λειτουργικό και προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση τα windows xp proffecional. Εκανα το boot from cd rom sto BIOS,διαβάζει το cd και ξεκινάει κανονικα η διαδικασία εγκατάστασης.Αφου φορτώσει κάποια αρχεία μου ζητάει να επιλέξω σε ποιό τμήμα του δισκου να κάνω την εγκατάσταση των windows(ο δισκος ειναι 750GB).Λοιπόν, ο δίσκος έχει ενα ήδη διαμορφωμένο τμήμα περίπου 40GB με όνομα [system Rese] το οποίο δεν το πειράζω και ο υπόλοιπος χώρος είναι μη κατανεμημένος.Διαμορφώνω τον υπόλοιπο ελεύθερο χώρο και επιλέγω την εγκατάσταση των windows εκει.Ακολουθεί επανεκκίνηση του pc και καπου εκεί αρχίζει το πρόβλημα...ενώ περιμένω να εμφανιστεί η εικόνα με τα xp να φορτωνουν και να συνεχιστεί η εγκατάσταση,εμφανιζονται κάτι κινέζικα και σταματάει εκεί η διαδικασία! 1.κατα την επανεκκίνηση δεν πειράζω το BIOS,λέει: press any button to boot from cd . . . . δεν πατάω τίποτα και τότε εμφανίζονται τα κινέζικα... 2. Αν πατήσω καποιο κουμπί ξεκινάει η διαδικασία εγκατάστασης απ την αρχή... Καμμιά βοήθεια please!?
HamerZ Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 - δοκίμασες μετά την επανεκκίνηση να αλλάξεις στο bios την boot order; - Επίσης, έχεις drivers για xp για το νέο σου hardware;
xhack3rjn Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Το αγόρασες χωρίς λειτουργικό ή μήπως δεν σου έδινε το δισκάκι και νόμιζες ότι δεν έχει? Γιατί το "System Rese" μάλλον για λειτουργικό μου κάνει. Όσο για τα Xp δοκίμασε αυτά που σου λέει ο HamerZ.
johnpap Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Το "System Rese" είναι πιθανότατα το όνομα του partition... Τα κινέζικα (αν εννοείς την περιβόητη BSOD ή "Οθόνη του Θανάτου") συνήθως συνδέονται με hardware failure. Αν μέχρι εδώ είμαι σωστός δοκίμασε να αλλάξεις ή να αφαιρέσεις κάποιο Dimm μνήμης και ξαναδοκίμασε. Μετά πάμε σε κάρτα γραφικών, re-format του σκληρού και κάτι ίσως με το motherboard. Δεν είναι απαραίτητο ότι κάτι από όλα αυτά είναι χαλασμένο απλά ίσως υπάρχει κάποιο conflict το οποίο μπορεί και ως δια μαγείας να εξαφανιστεί με το που τελειώσεις την εγκατάσταση. Καλή Σαρακοστή σε όλους!
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Μου ειχε τυχει σε καινουργιο TurboX κατι τετοιο και ηταν προβληματικες οι μνημες.Τις αλλαξαν και ΟΚ μετα.
kernelalive Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Μνήμες είναι πιθανότατα το πρόβλημα φίλε το είχα πάθει και εγώ στο προήγουμενο pc.και αν θυμάμαι καλά ήταν ballistic x τις άλλαξα και gg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.