Προς το περιεχόμενο

Μεταγλωτισμένα Animation?

Andreas1892

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Θα ήθελα να μάθω αν μπορώ απο κάπου να βρώ μεταγλωτισμενα <<κινούμενα σχέδια-παιδικά>> όπως τα γνωστά Digimon-Ντρέικ κ.α

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :-)

Δημοσ.

Για Digimon δεν ξερω αλλα το Ντρεικ που λες, ο κανονικος του τιτλος ειναι One Piece και υπαρχει αντιστοιχο topic. Μεταγλωτισμενα επεισοδια δεν ξερω που θα βρεις ασε που αν θυμαμαι καλα ειχαν μεταγλωτιστει μονο τα πρωτα 70-80 και αυτη τη στιγμη to anime ειναι στο επεισοδιο 438 και ακομα συνεχιζει. Σου προτεινω να τα δεις κανονικα στα ιαπωνικα με αγγλικους υποτιτλους(υπαρχουν και ελληνικοι αλλα οχι για ολα τα επεισοδια) μιας και μεταγλωτισμενα ειναι μεγαλη μουφα για μενα. Αν κανεις μια αναζητηση στο google θα τα βρεις ευκολα :)

Δημοσ.
Να'σαι καλα pipiri το βλεπω ηδη στα ιαπωνικα :)

thresh εμενα μ'αρεσει να θυμαμαι τι εβλεπα πριν 7-8+ χρονια οταν προφανως δν ειχα pc

Θα κατσεις να δεις 487 επεισοδια;:shock::shock::shock:

Εγω 50 εκατσα να δω του γκανταμ(τρέλα απο πιτσιρικάς) και παλάβωσα...

487;...

Δημοσ.
Εχω ηδη δει και τα 430κατι One piece και τα 257 Bleach και καμποσα Medabots και ολα τα Dragonball :-D

Να φανταστώ οτι οταν περπατάς στο δρομο,τους ανθρώπους,τους βλέπεις κάπως έτσι;

one_piece_wallpaper_91.jpg

:-D:-D:-D

Δημοσ.
γιατί πρέπει? :P

αν κάποιος εχει κάτσει επι 41220 λεπτα(αν υποθέσουμε οτι το καθε επεισόδιο ειναι 30 λεπτά) μπροστά απο μια οθόνη βλέποντας τα,τότε λογικό δεν είναι;

• Super Moderators
Δημοσ.

καθόλου εκτός αν έχει κάποιο πρόβλημα, αλλιώς τι έπρεπε να κάνει κάποιος που λιώνει στα video games?

btw το καθε επεισόδιο είναι λιγότερο από 20 λεπτά "καθαρή διάρκεια"

Δημοσ.
καθόλου εκτός αν έχει κάποιο πρόβλημα, αλλιώς τι έπρεπε να κάνει κάποιος που λιώνει στα video games?

btw το καθε επεισόδιο είναι λιγότερο από 20 λεπτά "καθαρή διάρκεια"

ίσως είμαι παλιομοδιτης,τι να πω

Δημοσ.

Οχι δεν τους βλεπω ετσι αλλα ναι θα ηθελα να υπηρχαν αυτα που βλεπω στα Animation

Δεν το βρισκω πιο λαθος η σωστο απο το να παιζω στοιχηματα για 22 τυπους που κλωτσανε μια μπαλα η 10 αλλους που πεζουν με τα χερια και να χαλαω εκει ολα τα λεφτα μου.

Προτιμω να μεινω "αγνος" με τισ παιδικες αναμνησεις και ωα ειμαι παντα ο εαυτος μου χωρις να μου επιβαλλεται κανενας... ;)

Δημοσ.
Οχι δεν τους βλεπω ετσι αλλα ναι θα ηθελα να υπηρχαν αυτα που βλεπω στα Animation

Δεν το βρισκω πιο λαθος η σωστο απο το να παιζω στοιχηματα για 22 τυπους που κλωτσανε μια μπαλα η 10 αλλους που πεζουν με τα χερια και να χαλαω εκει ολα τα λεφτα μου.

Προτιμω να μεινω "αγνος" με τισ παιδικες αναμνησεις και ωα ειμαι παντα ο εαυτος μου χωρις να μου επιβαλλεται κανενας... ;)

Δημοκρατία έχουμε(ευτυχώς) φίλε μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...