DoukiMan Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 παιδεια θελω να μου προτεινετε μια καλη εταιρεια για double play με καλες τιμες και να περιλαμβανει απεριοριστες κλησεις και καλη συνδεση ιντερνετ με πανω απο 8 mbps download
isay Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Sticky είναι http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=98910
DoukiMan Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 τι ειναι αυτο δεν βγαζω ακρη........τεσπα ζηταω γνωμες και απο προσωπικες εμπειριες
DDoS Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Μα τι γνωμες να ρωτησεις ρε φιλε. Δυο σοβαροι παροχοι υπαρχουν, με τον μονο εναν καλο και ολοι οι αλλοι........... ειναι για τα μπαζα. Στο ελλαντα ζεις υποψη σου
lunatic89 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Το πόσα θα πιάνεις εξαρτάται απ το που μένεις. ΔΕΝ υπάρχουν μόνο 2 πάροχοι. Κατά την γνώμη μου κοίτα σε ΟΤΕ , ΧΟΛ, Φορθνετ. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ρωτήσεις γείτονες αν έχουν κάποια εταιρεία απ αυτές τις 3 και αν είναι ευχαριστημένοι. Σε κάποια περιοχή μπορεί να μην είναι καλός ο ΟΤΕ και να είνα καλή η ΧΟΛ. Σε κάποια άλλη το αντίστροφο. Γενικά είναι λίγο όπως σου κάτσει.... ΥΓ: Θα έδινα αρκετό βάρος στην πρόταση του ΟΤΕ για double play. ΔΕΝ χρησιμοποιεί voip και αυτό ειναι ΠΑΡΑ πολύ σημαντικό γιατί το voip δεν θα έπρεπε να υπάρχει καν... Δεν υπάρχει χειρότερη τεχνολογία...
Peavy Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 γιατί το voip δεν θα έπρεπε να υπάρχει καν... Δεν υπάρχει χειρότερη τεχνολογία... Νομίζω είσαι λίγο υπερβολικός μια χαρά είναι το VoIP! Για double Play και εγώ πιστεύω γενικότερα όποια εταιρεία και να διαλέξεις άμα ξεκινήσεις με προβλήματα καλά ξεμπερδέματα είναι και θέμα τύχης πλέον!
lunatic89 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Νομίζω είσαι λίγο υπερβολικός μια χαρά είναι το VoIP! Αν το λες για πλάκα οκ. Στην περίπτωση ομως που το πιστεύεις αυτό που είπες άκου τα εξής... - Με το voip πρέπει να έχεις ρεύμα για να έχεις τηλέφωνο. Κάνει μια διακοπή η ΔΕΗ πάει και το τηλέφωνο. - Με το voip αν έχεις πρόβλημα με το ιντερνετ πάλι δεν μπορείς να πάρεις τηλέφωνο. - Με το voip εκτος από το ρεύμα εξαρτάσαι κ από το ρούτερ για να έχεις τηλέφωνο. Χαλάει το ρουτερ μένεις χωρις τηλέφωνο μια βδομάδα μέχρι να σου στείλουν άλλο... -Αν δεν είναι τζετ η γραμμή σου έχεις συνέχεια προβλήματα σταθερότητας.... Ε από κει κ πέρα όποιος θέλει να έχει κάτι τόσο άχρηστο, μαγκιά του... Εμένα δεν με νοιάζει
FOLIAS Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 η ταχύτητα εξαρτάτε από πόσο μακριά είσαι από τον κόμβο του οτε δεν ξέρω τι λένε για εταιρίες και δεν με ενδιαφέρει εγώ προσωπικά έχω on telecoms με 1,5 χλμ απόσταση από κόμβο φτάνω μέχρι και 14 mb γνώμες είναι πολλές εσύ κοίτα πόσο είσαι από κόμβο για να δεις τη mb πιάνεις και κοίτα τη σε συμφέρει να βάλεις για ότι άλλο στην διάθεση σου
DDoS Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 η ταχύτητα εξαρτάτε από πόσο μακριά είσαι από τον κόμβο του οτε δεν ξέρω τι λένε για εταιρίες και δεν με ενδιαφέρει εγώ προσωπικά έχω on telecoms με 1,5 χλμ απόσταση από κόμβο φτάνω μέχρι και 14 mb γνώμες είναι πολλές εσύ κοίτα πόσο είσαι από κόμβο για να δεις τη mb πιάνεις και κοίτα τη σε συμφέρει να βάλεις για ότι άλλο στην διάθεση σου Ε και? Και εγω εχω forthnet και κλειδωνω στα 23.200 και κατεβαζω με 20mbit. Αυτο δε σημαινει οτι την θεωρω και καλη εταιρεια βεβαια. Θες να κρινω την On τωρα με αυτα που ανεφερες? Υποψη σου και εγω 1,5 χιλιομετρο απεχω. Στη θεση σου, θα εκαιγα την ΟΝ με ασβεστη πρωτα φιλε μου και μετα θα αυτοκτονουσα !!!
FOLIAS Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 πιστεύεις για της ταχύτητες φτενε οι εταιρίες ? και ποιος σου είπε εσένα ότι με 1,5 χλμ από κόμβο θα φτάνεις ποτέ πάνω από 14 mb? μην μου πεις ότι είσαι από τους ελληνες που πιστεύουν ότι υπάρχει εταιρία με δικό της δίκτυο
DDoS Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Το θεμα ειναι ποιος μου το ειπε, ή οτι απλως το απολαμβανω?
random Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 - Με το voip πρέπει να έχεις ρεύμα για να έχεις τηλέφωνο. Κάνει μια διακοπή η ΔΕΗ πάει και το τηλέφωνο. - Με το voip αν έχεις πρόβλημα με το ιντερνετ πάλι δεν μπορείς να πάρεις τηλέφωνο. - Με το voip εκτος από το ρεύμα εξαρτάσαι κ από το ρούτερ για να έχεις τηλέφωνο. Χαλάει το ρουτερ μένεις χωρις τηλέφωνο μια βδομάδα μέχρι να σου στείλουν άλλο... -Αν δεν είναι τζετ η γραμμή σου έχεις συνέχεια προβλήματα σταθερότητας.... με συνδεση Forthnet δεν συμβαίνουν αυτα. Σε διακοπή ηλεκτρικού έχεις τηλέφωνο. voip χρησιμοποιεί. αλλα δεν ξεκινάει απο το σπίτι σου, αλλα απο το κέντρο της. για τον χρήστη ειναι σαν pstn του οτε. οπότε μάθε πώς υλοποιεί ο κάθε πάροχος, και μετά διαλέγεις/συμβουλεύεις.
Peavy Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Αν το λες για πλάκα οκ. Στην περίπτωση ομως που το πιστεύεις αυτό που είπες άκου τα εξής... - Με το voip πρέπει να έχεις ρεύμα για να έχεις τηλέφωνο. Κάνει μια διακοπή η ΔΕΗ πάει και το τηλέφωνο. - Με το voip αν έχεις πρόβλημα με το ιντερνετ πάλι δεν μπορείς να πάρεις τηλέφωνο. - Με το voip εκτος από το ρεύμα εξαρτάσαι κ από το ρούτερ για να έχεις τηλέφωνο. Χαλάει το ρουτερ μένεις χωρις τηλέφωνο μια βδομάδα μέχρι να σου στείλουν άλλο... -Αν δεν είναι τζετ η γραμμή σου έχεις συνέχεια προβλήματα σταθερότητας.... Ε από κει κ πέρα όποιος θέλει να έχει κάτι τόσο άχρηστο, μαγκιά του... Εμένα δεν με νοιάζει Βασικά αυτό που λες παίζει ναι μεν VoIP αλλά με SIP πρωτόκολλο πράγμα που είναι διαφορετικό απο την άποψη ότι μπορείς να έχεις VoIP χωρίς να έχεις modem αλλά να έχεις την κλασσική παραδοσιακή γραμμή POTS που δινει τάση στην γραμμή από μόνη της που σημαίνει ότι παίζει και με διακοπή ρεύματος (εφόσον δεν έχεις ασύρματο τηλέφωνο που θέλει ρεύμα και πάλι) άρα νομιίζω έχει μπερδέψει λίγο τα πράγματα και επιπλέον όλοι οι πάροχοι χρησιμοποιουν πλέον VoIP τεχνολογίες. εδιτ με πρόλαβες!!
kfyros Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Αν δεν θέλεις να έχεις κατεβαστήρια 24/7, τότε μην βάλεις σταθερό. Πάρε ένα πακέτο κινητής με data modem και δωρεάν χρόνο ομιλίας. Διάλεξε αυτήν που πιάνει καλό σήμα 3g στο σπίτι σου. Έτσι κι αλλιώς με κινητά μιλάνε όλοι. Για να μιλάς με εξωτερικό , βάλε skype. ---------- Προσθήκη στις 18:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:35 ---------- Απεριόριστες απεριόριστες δεν έχει κανείς. Άλλοι δίνουν φτηνό ή τσάμπα εξωτερικό , άλλοι τσάμπα σε σταθερά άλλοι δωρεάν χρόνο σε κλήσεις προς το δικό τους δίκτυο. Τζάμπαμαν τα πάντα δεν ξέρω να έχει κανείς. Και όλοι οι εναλλακτικοί είναι άθλιοι στο support. Και παρακάλα μην σου τύχει βλάβη δικτύου. Τη γ....σες, θα περιμένεις ένα μήνα μέχρι να φτιαχτεί (εκτός αν η βλάβη επηρεάζει και συνδρομητές του ΟΤΕ οπότε μπορεί και να φτιαχτεί γρήγορα).
lunatic89 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 με συνδεση Forthnet δεν συμβαίνουν αυτα.Σε διακοπή ηλεκτρικού έχεις τηλέφωνο. voip χρησιμοποιεί. αλλα δεν ξεκινάει απο το σπίτι σου, αλλα απο το κέντρο της. για τον χρήστη ειναι σαν pstn του οτε. οπότε μάθε πώς υλοποιεί ο κάθε πάροχος, και μετά διαλέγεις/συμβουλεύεις. Μονο η φορθνετ κ ο οτε το κανουν αυτό..... Αν σας αρεσει τοσο το voip καθηστε να το φατε στη μαπα.... Τοσα ξερετε.... Εγω είπα τα κακά του.... Περιμένω ν ακουσω καλά... Μέχρι τότε ομως...... Και το οτι το χρησιμοποιουν όλοι δεν μου λεει κατι...Με οποιον τροπο κ να το κανουν....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.