Master13 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπερα σε ολους.....τι γινεται ??? :lol: Λοιπον εχω ενα θεματακι και θελω μια βοηθεια απο οσους ξερουν να με συμβουλεψουν...... Αυτη την στιγμη ειμαι 3η λυκειου, ελεγα λοιπον μολις περνουσα στην σχολη που ηθελα μετα τις πανελληνιες να επερνα κατευθειαν μια μηχανη ( για 600cc μιλαμε ), το θεμα ομως ειναι οτι δεν ειχα ποτε δικο μου μηχανακι ωστε να μαθω να οδηγαω πολυ καλα κ ετσι αρκεστικα στα βασικα !!!!!! Και σκεφτομαι τωρα να κανω το εξης.... μολις τελειωσουν οι εξετασεις, να παρω αμεσα ενα μηχανακι για να μαθω να οδηγαω για να μην εχω και προβλημα οταν παρω την μεγαλη μηχανη ... μην σκοτωθω και αμεσως.... Ελεγα λοιπον για ενα Ζ 125 .... που ειναι και συμπλεξομενο ..... τωρα δεν ειμαι και 100 % σιγουρος, επειδη δεν εχω πολυασχοληθει κιολας για να ξερω ... γι΄αυτο και ρωταω !!!!!! Τι εχετε να προτινεται ???? :rolleyes:
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Για αρχη θα ελεγα να στρωθεις στο διαβασμα γιατι επρεπε ηδη να βρισκοσουν στην τελικη ευθεια. Οι πανελληνιες δεν ειναι ο,τι εχεις συνηθισει στο σχολειο. Και μονο οτι σπαταλας τον χρονο σου να το ποιες μηχανες ΘΑ ταιριαζουν ΟΤΑΝ περασεις, δειχνει ελλειψη συγκεντρωσης. Αμεσως μολις γραψεις και περασεις, εδω θα μαστε για συμβουλες. Αυτα τα λεει ατομο που εδωσε 2 φορες πανελληνιες ε...
Master13 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Το να σκεφτομαι μερικες φορες κατι τετοιο μου δινει οθησει για να διαβασω πιστεψε με....!!!!!!! ... και απλα δεν θελω ολα να τα κανω τελευταια στιγμη...απλα θελω να εχω μια ιδεα με το τι γινεται με το συγκεκριμενο μηχανακι !!!!!!! Εσυ τι πιστευεις ??? Τελικα περασες ??? ποσα εβγαλες ???
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Εγω η μονη εμπειρια που εχω ειναι απο Innova 125 και απο Astrea 100, οποτε θα πρεπει να σε βοηθησει καποιος αλλος... Και την πρωτη φορα ειχα περασει, αλλα δε μου αρεσε και ξαναεδωσα
Master13 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Καλως ... αμα ξερεις παντον κανενα που να γνωριζει, παραπεμψε τον να μου απαντησει γιατι χρειαζομαι πληροφοριες... Ευχαριστω παντος !!!!
alexhs gk Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Ασε το yamaha z...αμα θες κατι σε τετοιο παπακι οχι διχρονο οπως ειναι αυτο και καιει παρα πολυ(πιστεψε με εχω ενα z) προτιμησε suzuki fx 125cc....ειναι και δικυλινδρο..και συμπλεκτη εχει..και τετραχρονο ειναι συνεπως καιει λιγοτερο...και πολυ περισσοτερη δυναμη απο το z εχει...τεσταρισμενο....
iced Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δικυλινδρο το fx125? Ειναι πιο γρηγορο απο το yamaha z? (μηπως οδηγησες κανα διελυμενο κανενος ασχετου οδηγου?) Οτι καιει καιει παραπανω το z, + οτι κοστιζει και το καλο λαδι.
eSATA Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Ασε το yamaha z...αμα θες κατι σε τετοιο παπακι οχι διχρονο οπως ειναι αυτο και καιει παρα πολυ(πιστεψε με εχω ενα z) προτιμησε suzuki fx 125cc....ειναι και δικυλινδρο..και συμπλεκτη εχει..και τετραχρονο ειναι συνεπως καιει λιγοτερο...και πολυ περισσοτερη δυναμη απο το z εχει...τεσταρισμενο.... Ούτε δικύλινδρο είναι, ούτε περισσότερη δύναμη από το Ζ έχει... Άρα ούτε Ζ έχεις ούτε το έχεις τεστάρει.
iced Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Μπορει να εχει οδηγησει, στον υπνο του ή κανενος φιλου που το εχει διελυσει... Μαλλον επειδη βλεπει μεγαλο μοτερ λογω της ψυξης του fx νομιζει πως ειναι δικυλινδρο
alexhs gk Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Ωραια..πριν ειρωνευτητε και αρχιζετε να τ παιζετε εξυπνοι ναι τ fx οτι και να μ πειτε το fx ειναι πολυ καλυτερο και πιο δυνατο απο το yamaha z...και ναι εχω ακουσει οτι το fx ειναι δικυλινδρο....και μαθετε να μιλατε και να συζητατε...και κοψτε αυτες τισ ειρωνιες...δεν σας τιμανε...
iced Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δεν μας τιμανε οι ειρωνιες, εχει δικιο σε αυτο. Αλλα το σιγουρο ειναι οτι το εργοστασιακο yamaha z ειναι πιο γρηγορο απο το εργοστασιακο suzuki fx125. Μπορει να μην μιλαμε για μεγαλες διαφορες αλλα ειναι. Ειναι και τα δυο παρα πολυ γρηγορα μηχανακια και ταυτοχρονα επικυνδυνα σε μεγαλες ταχυτητες. Οταν μπαινεις ομως και επιμενεις οτι ειναι δικυλινδρο μας προκαλεις αγρια να σου την πουμε
eSATA Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δε νομίζω να σε ειρωνεύτηκα στο ποστ μου... Μάθε κι εσύ να σκέφτεσαι. Είναι δυνατόν το 125αρι το παπί να ήταν δικύλινδρο;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δικυλινδρο σε σειρα παρακαλω
Septum Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Παρε κατευθιανxt500E που οδηγειται με το διπλωμα των 18 και κανε το 600 αργοτερα οταν το μαθεις λιγο.Εχουν διαφορα μονο τα 100κυβικα και προσωπικα θεωρω τα παπια πεταμενα λεφτα εκτος αν το θες για οικονομικες μετακινησεις που δεν νομιζω.ΧΤ600Ε μαμα αν θες να εισαι νομιμος μετα τα 20.Kαντο και motard εκτος αν το παρεις ετοιμο αν δεν εισαι βουνισιος στο στυλ.
Master13 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Βασικα μιλησα με κατι φιλους κτλ.. ... και μαλλον πως το Ζ δεν το παιρνς !!!!!! Λεω να παω σε κατι οπως Ninja 250R ... πως το κοβετε ?? ... μεταχειρισμενη παντα !!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.