lef50 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Βασικα εδω ειναι τοπικ μοτοσυκλετας και καλο ειναι να μην τα μπλεκουμε αλλο πραμα τα αυτοκινητα, φιλοι τετρατροχοι παρακαλω μην μπουκαρετε στα τοπικ μας. Το μονο ιταλικο μηχανακι που μου αρεσε ποτε. http://www.motorcyclespecs.co.za/model/Laverda/laverda_1000_jota%2076.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iced Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δεν μας αφορα το μηχανακι που σου αρεσε, μεινε στο θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Τα παραπονα σου στους mods παπαγαλε ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Γτ οχι?εχεις δει tfsi axx?χεχε εχεις δει εσυ? γιατι εγω ξερω μονο για συγκεκριμενες σειρες στα fsi(εποχες αρχης golf 5) χωρις t ειχαν ενα προβλημα που το διορθωνε η ιδια η αντ/πεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 εχεις δει εσυ?γιατι εγω ξερω μονο για συγκεκριμενες σειρες στα fsi(εποχες αρχης golf 5) χωρις t ειχαν ενα προβλημα που το διορθωνε η ιδια η αντ/πεια. Βλεπω ενα καθε μερα μπροστα απο το σπιτι μου.Το δικο μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vakos2 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 περαστικα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.