Προς το περιεχόμενο

ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ ΤΟ SYM Citycom 300(Μπροστά μου και τρελάθηκα)!!!

vanshock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

:shock:είδα μπροστα μου να πέρνει φωτιά εν κινήσει sym citycom 300 καινούριο με τις ζελατίνες πάνω[706 χμ].Δεν θέλω να υποβιβάσω την εταιρία καθώς εχω ακούσει πολύ καλά λόγια αλλα θεώρησα καλό να το αναφέρω...συναίβει στο βόλο 13/2/2010 στις 2.30 το μεσημέρι στην συμβλή των οδών Κύπρου με Εθνικής Αντιστάσεως....!:shock:
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

γραφτηκες για να πεις αυτο το πραγμα και πιστευεις οτι δεν ειναι προσωπικο θεμα με την εταιρια?

1.λογικα δεν ηταν δικο σου.τουλ.ρωτησες τι εγινε τον ιδιοκτητη?

2.σου χει τυχει να δεις αυτοκ.να παρει φωτια?

• Moderators
Ιταλικό και να πάρει φωτιά;

Πρωτοφανές..

Μαλακία μου..

Ο BassStarler (που λεει κι η Koritsi gia PC :P) εκανε λαθος! :shock:

[Συγγνωμη, αλλα δεν αντεχω καθε μηνυμα σου να ειναι ειρωνικο, σε όποιον κι αν απευθυνεσαι καθε φορα]

Συνήθως ειρωνεύομαι με αφορμή ορθογραφικά λάθη.

Συγνώμη αν προσέβαλα τα ιταλικά.

Έχουν αρχίσει και τα απωανατολίτικα scooter να είναι σούργελα όπως και τα piaggio?

• Moderators

Magneti Marelli παρακαλω.

Και οντως εχουν ενα θεματακι τα ηλεκτρικα, αλλα μην τρελαθουμε οτι παιρνουν και φωτια τα Ιταλικα αυτοκινητα (και μηχανακια).

PS: Και bosch βαζουν σε αρκετα μοντελα.

Ξεκολλάτε με τις προκαταλήψεις για τα ιταλικά,γιαπωνεζοκορεατικά κτλ. Αν ήταν τόσο χάλια όσο τα παρουσιάζετε οι εταιρίες τους θα είχαν κλείσει εδώ και κάτι χρόνια. Το ενδεχόμενο να είχε κάνει κάποια μκλ η αντιπροσωπεία ή ο κάτοχος το έχετε σκεφτεί. Πχ. εγκατάσταση κανενός xenon kit από τα καλά, ή να ξέχασαν να βγάλουν κανα προστατευτικό κοντά σε καμια εξάτμιση;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...