vanshock Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 είδα μπροστα μου να πέρνει φωτιά εν κινήσει sym citycom 300 καινούριο με τις ζελατίνες πάνω[706 χμ].Δεν θέλω να υποβιβάσω την εταιρία καθώς εχω ακούσει πολύ καλά λόγια αλλα θεώρησα καλό να το αναφέρω...συναίβει στο βόλο 13/2/2010 στις 2.30 το μεσημέρι στην συμβλή των οδών Κύπρου με Εθνικής Αντιστάσεως....! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 γραφτηκες για να πεις αυτο το πραγμα και πιστευεις οτι δεν ειναι προσωπικο θεμα με την εταιρια? 1.λογικα δεν ηταν δικο σου.τουλ.ρωτησες τι εγινε τον ιδιοκτητη? 2.σου χει τυχει να δεις αυτοκ.να παρει φωτια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vanshock Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 εντάξει δίκιο έχεις απλα μου έκανε εντύπωση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Ιταλικό και να πάρει φωτιά; Πρωτοφανές.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peravrexei Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Σίγουρα θα του δώσει η εταιρία καινούργιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 δεν είναι ιταλικό το SYM. Νομίζω κορεάτικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peravrexei Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Από Ταΐβάν αν δεν κάνω λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Μαλακία μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Ιταλικό και να πάρει φωτιά;Πρωτοφανές.. Μαλακία μου.. Ο BassStarler (που λεει κι η Koritsi gia PC ) εκανε λαθος! [Συγγνωμη, αλλα δεν αντεχω καθε μηνυμα σου να ειναι ειρωνικο, σε όποιον κι αν απευθυνεσαι καθε φορα] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Συνήθως ειρωνεύομαι με αφορμή ορθογραφικά λάθη. Συγνώμη αν προσέβαλα τα ιταλικά. Έχουν αρχίσει και τα απωανατολίτικα scooter να είναι σούργελα όπως και τα piaggio? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Συγνώμη αν προσέβαλα τα ιταλικά.[/quoteMην στενοχωριεσαι οι Ιταλοι δεν φημιζονται για τα καλα τους ηλεκτρικα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bikey77 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Φυσικά, αφού στα αυτοκίνητά τους τα ηλεκτρικά τους είναι bosch. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Magneti Marelli παρακαλω. Και οντως εχουν ενα θεματακι τα ηλεκτρικα, αλλα μην τρελαθουμε οτι παιρνουν και φωτια τα Ιταλικα αυτοκινητα (και μηχανακια). PS: Και bosch βαζουν σε αρκετα μοντελα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Για αυτοκινητα δεν ξερω καμενο ιταλικο μηχανακι εχω δη και οχι μια φορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Ξεκολλάτε με τις προκαταλήψεις για τα ιταλικά,γιαπωνεζοκορεατικά κτλ. Αν ήταν τόσο χάλια όσο τα παρουσιάζετε οι εταιρίες τους θα είχαν κλείσει εδώ και κάτι χρόνια. Το ενδεχόμενο να είχε κάνει κάποια μκλ η αντιπροσωπεία ή ο κάτοχος το έχετε σκεφτεί. Πχ. εγκατάσταση κανενός xenon kit από τα καλά, ή να ξέχασαν να βγάλουν κανα προστατευτικό κοντά σε καμια εξάτμιση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.