Προς το περιεχόμενο

USB STIC και προβλημα

HARIS21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση και να με βοηθησετε αν μπορειτε.Πηρα ενα usb stic 8G της Pleomax και δεν μου το διαβαζει το pc μου.Eχω και ενα kingston 2G και το διαβαζει κανονικα οπως και να φορητο σκληρο 320G.οπως και ολα τα usb στικακια που εχω παρει απο φιλους μεχρι τωρα δεν ειχα κανενα προβλημα.Τι μπορει να φταιει.Εχω ακουσει για διαμορφωση αν ειναι αυτο πως γινετε?

Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

εχεις δοκιμασει να αλακσεις θυρα usb δοκιμασε το!!! αν δεν λυθει το προβλημα δοκιμασε να το συνδεσεις σε αλλων υ/η αν δεν τοτε εχεις μεγαλο προβλημα

Δημοσ.

Kαταρχας μπορεί να ειναι χαλασμενο το στικ. Αν συνδεοντας το σου βγαζει το ονομα του stik sto μυ ψομπθτερ πατα δεξί κλικ πανω του και επελεξε διαμορφωση(format). Eπελεξε FAT η FAT32(προτιμω το δευτερο) και κανε διαμορφωση. Μην επιλεξεις γρηγορη διαμορφωση. Αν δεν σου δειχνει το στικ καθολου στο my computer οταν το συνδεεις πηγαινε το σε εναν φιλο σου και κανε την ιδια διαδικασια. Αν δεν δουλευει και στο φιλο σου ειναι χαλασμενο το stikaki. Παντως τα κανουρια ειναι ηδη φορμαρισμένα.

---------- Προσθήκη στις 19:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:17 ----------

Kαταρχας μπορεί να ειναι χαλασμενο το στικ. Αν συνδεοντας το σου βγαζει το ονομα του stik sto my computer πατα δεξί κλικ πανω του και επελεξε διαμορφωση(format). Eπελεξε FAT η FAT32(προτιμω το δευτερο) και κανε διαμορφωση. Μην επιλεξεις γρηγορη διαμορφωση. Αν δεν σου δειχνει το στικ καθολου στο my computer οταν το συνδεεις πηγαινε το σε εναν φιλο σου και κανε την ιδια διαδικασια. Αν δεν δουλευει και στο φιλο σου ειναι χαλασμενο το stikaki. Παντως τα κανουρια ειναι ηδη φορμαρισμένα.

Sorry για το λαθος

Δημοσ.

παιδια το στικακι δουλευει κανονικα στην τηλεοραση και στο λαπ τοπ της αδερφης...πηγα και πηρα απο ενα φιλο ενα αλλο στικακι 8G και το διαβασε κανονικα το pc μου...τι γινετε

Δημοσ.

Τι υπολογιστή έχεις με τι λειτουργικό, σε ποία θύρα του Η/Υ το βάζεις;

Δοκίμασες άλλη θύρα;

Δοκίμασε να το βάλεις σε θύρα που είναι πίσω από τον Η/Υ πάνω στην μητρική απευθείας.

Δημοσ.

Εάν πας να κάνεις αφαίρεση συσκευής από το εικονίδιο που είναι κάτω δεξία (tray) τι ένδειξη σου βγάζει;

Αυτό το βλέπεις, "safely remove ubb mass storage device" χωρίς κάποιο γράμμα δίπλα;

Δημοσ.

restart εκανες?

Αν δεν δουλεψει ουτε και μετα απο ρεσταρτ, κατεβασε live cd linux να δεις αν εινια προβλημα software h hardware.

Δημοσ.

Πες ποια μητρική έχεις και θα βρεθεί άκρη άμα είναι usb 2.0 ή 1.1(μπορείς να το cpu-z στην καρτέλα mainboard).

Για τους Drivers δοκίμασε ένα πρόγραμμα που λέγεται "Driver Checker" άμα δεν ξέρεις τι και από που να κατεβάσεις. Μετά κατέβασε από αυτά που θα σου βρει μόνο για τις universal serial bus και εγκατέστησε τους. Επανεκκίνηση και βλέπεις άμα δουλεύει σωστά το φλασάκι.

Δημοσ.

φιλε νικο το προγραμματακι το ειχα δουλεψει 3 μερες πριν παρω το στικ γιατι το εχω και η μιτρικη μου ειναι μια NVIDIA Geforce6600LE

---------- Προσθήκη στις 00:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:01 ----------

μαλλον εχw usb1

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...