HARIS21 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση και να με βοηθησετε αν μπορειτε.Πηρα ενα usb stic 8G της Pleomax και δεν μου το διαβαζει το pc μου.Eχω και ενα kingston 2G και το διαβαζει κανονικα οπως και να φορητο σκληρο 320G.οπως και ολα τα usb στικακια που εχω παρει απο φιλους μεχρι τωρα δεν ειχα κανενα προβλημα.Τι μπορει να φταιει.Εχω ακουσει για διαμορφωση αν ειναι αυτο πως γινετε? Ευχαριστω πολυ
atrwtos88 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 εχεις δοκιμασει να αλακσεις θυρα usb δοκιμασε το!!! αν δεν λυθει το προβλημα δοκιμασε να το συνδεσεις σε αλλων υ/η αν δεν τοτε εχεις μεγαλο προβλημα
ohristou Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Kαταρχας μπορεί να ειναι χαλασμενο το στικ. Αν συνδεοντας το σου βγαζει το ονομα του stik sto μυ ψομπθτερ πατα δεξί κλικ πανω του και επελεξε διαμορφωση(format). Eπελεξε FAT η FAT32(προτιμω το δευτερο) και κανε διαμορφωση. Μην επιλεξεις γρηγορη διαμορφωση. Αν δεν σου δειχνει το στικ καθολου στο my computer οταν το συνδεεις πηγαινε το σε εναν φιλο σου και κανε την ιδια διαδικασια. Αν δεν δουλευει και στο φιλο σου ειναι χαλασμενο το stikaki. Παντως τα κανουρια ειναι ηδη φορμαρισμένα. ---------- Προσθήκη στις 19:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:17 ---------- Kαταρχας μπορεί να ειναι χαλασμενο το στικ. Αν συνδεοντας το σου βγαζει το ονομα του stik sto my computer πατα δεξί κλικ πανω του και επελεξε διαμορφωση(format). Eπελεξε FAT η FAT32(προτιμω το δευτερο) και κανε διαμορφωση. Μην επιλεξεις γρηγορη διαμορφωση. Αν δεν σου δειχνει το στικ καθολου στο my computer οταν το συνδεεις πηγαινε το σε εναν φιλο σου και κανε την ιδια διαδικασια. Αν δεν δουλευει και στο φιλο σου ειναι χαλασμενο το stikaki. Παντως τα κανουρια ειναι ηδη φορμαρισμένα. Sorry για το λαθος
HARIS21 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 παιδια το στικακι δουλευει κανονικα στην τηλεοραση και στο λαπ τοπ της αδερφης...πηγα και πηρα απο ενα φιλο ενα αλλο στικακι 8G και το διαβασε κανονικα το pc μου...τι γινετε
freeworld Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Τι υπολογιστή έχεις με τι λειτουργικό, σε ποία θύρα του Η/Υ το βάζεις; Δοκίμασες άλλη θύρα; Δοκίμασε να το βάλεις σε θύρα που είναι πίσω από τον Η/Υ πάνω στην μητρική απευθείας.
HARIS21 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 windows 7 εχω προσπαθησα σε ολεσ τις θυρες μπρος πισω παντουυυ
freeworld Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Εάν πας να κάνεις αφαίρεση συσκευής από το εικονίδιο που είναι κάτω δεξία (tray) τι ένδειξη σου βγάζει; Αυτό το βλέπεις, "safely remove ubb mass storage device" χωρίς κάποιο γράμμα δίπλα;
HARIS21 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 οχι τπτ δεν βλεπω ειναι σαν να μην το διαβαζει καθολου να μην το βλεπει
ale3is Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 restart εκανες? Αν δεν δουλεψει ουτε και μετα απο ρεσταρτ, κατεβασε live cd linux να δεις αν εινια προβλημα software h hardware.
freeworld Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Στην διαχείριση δίσκων σου εμφανίζεται;
nikos903 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δοκίμασες να περάσεις νέους drivers στους controllers των usb? Usb 2.0 είναι ε;
HARIS21 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 τι ειναι το usb 2 και πως μπορς να το δω?
nikos903 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Πες ποια μητρική έχεις και θα βρεθεί άκρη άμα είναι usb 2.0 ή 1.1(μπορείς να το cpu-z στην καρτέλα mainboard). Για τους Drivers δοκίμασε ένα πρόγραμμα που λέγεται "Driver Checker" άμα δεν ξέρεις τι και από που να κατεβάσεις. Μετά κατέβασε από αυτά που θα σου βρει μόνο για τις universal serial bus και εγκατέστησε τους. Επανεκκίνηση και βλέπεις άμα δουλεύει σωστά το φλασάκι.
HARIS21 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 φιλε νικο το προγραμματακι το ειχα δουλεψει 3 μερες πριν παρω το στικ γιατι το εχω και η μιτρικη μου ειναι μια NVIDIA Geforce6600LE ---------- Προσθήκη στις 00:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:01 ---------- μαλλον εχw usb1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.