Προς το περιεχόμενο

Προς mods (κυρίως) - περί άρθρων από προσωπικό blog

shakm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Με αφορμή ότι κλειδώθηκε ένα θέμα ("Γιατί δε χρειαζόμαστε το ipad"), το οποίο είχε link στο άρθρο που είχα γράψει στο blog μου,θέλω να ρωτήσω τα εξής, προς αποφυγή μελλοντικών παρεξηγήσεων:

Καταρχήν (πριν ρωτήσω),

Διατηρώ ένα blog που γράφω τις απόψεις μου, χωρίς να είναι κερδοσκοπικό ή κάποια από τις γνωστές internετικές απάτες.

Επίσης φροντίζω να γράφω μετά το link ότι πρόκειται για άρθρο στο blog μου, ώστε αν κάποιος δε θέλει να πάει στο blog να μπορεί να το αποφύγει εύκολα - εξ αρχής δεν ήθελα να θεωρήσει κανείς ότι κάνω promote το blog μου (που δεν έχει και νόημα).

Εγώ απλά θα τα έχω συγκεντρωμένα στοblog, γιατί εκεί μου αρέσει να γράφω και τα κοινοποιώ σε μερικά forum. Είναι σαν να ξεκινάω ένα thread και να λέω την άποψη μου απλώς (ίσως ελαφρώς πιο εγωιστικό).

και στο θέμα μας (ερωτήσεις):

Θεωρείται spam / ανήθικο κλπ τέτοιου είδος post? ή κλειδώθηκε για κάποιο άλλο λόγο?

Αν ναι ή παραβιάζει κάποιους κανόνες του forum, υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να είναι "εντός κανονισμών"?

Θα είναι εντάξει αν κάνω copy paste όλο το άρθρο και στο τέλος βάλω και ένα link?

Να βάλω - όπως τα τσιγάρα - μήπως με μεγάλα γράμματα ότι προκειται για σύνδεσμο που οδηγεί στο blog μου?

Η υπογραφή μου όπως τη βλέπετε κάτω παραβιάζει τπτ? (μη γίνω και ban και δεν ξέρω από που μου ήρθε δηλαδή)

Όλες οι ερωτήσεις είναι παρεμπιπτόντως με ειλικρίνια και όχι ειρωνία

Δημοσ.

Χωρίς να γνωρίζω το λόγο που κλειδώθηκε το θέμα, η διαφήμιση site, blog κτλ όσο αυτή δε γίνεται επίμονα και επαναλαμβανόμενα (spam) και εφόσον το εν λόγω site/blog δεν είναι κερδοσκοπικού χαρακτήρα, δεν είναι κατακριτέα.

Δημοσ.

Λίγο πιο πάνω στην ίδια σελίδα με το θέμα που κλειδώθηκε, υπάρχει το θέμα: Apple iPad. Ποιός ο λόγος για την ύπαρξη ενός ακόμα θέματος με ακριβώς ίδιο πεδίο συζήτησης; Θα μπορούσες να γράψεις τη γνώμη σου στο υπάρχον.

Δημοσ.

Όροι Χρήσης του ιστοτόπου www.insomnia.gr:

4. Τα μέλη οφείλουν να αποδέχονται την τελική κρίση των συντονιστών για θέματα σχετικά με τη διαχείριση του forum. Απορίες και σχόλια σχετικά με την εφαρμογή των παρόντων Όρων Χρήσης δεν πρέπει να διατυπώνονται δημόσια αλλά με προσωπικό μήνυμα προς τον αρμόδιο συντονιστή ή συντονίστρια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...