d3m0n Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Ετοιματζίδικη ή custom λύση ; Πες μας τα parts. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
izzy18 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Custom ειναι... Λοιπον εχω το XSPC reservoir and pump, EK Water Blocks για το Cpu, 240mm radiator, και το Alphacool HF για την GPU... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnny21a Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Η CPU ειναι σε idle 45 ? Και σε load να ειναι παλι πολυ ειναι βεβαια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
izzy18 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Βασικα σε idle ειναι γυρω στους 39.... Με ελαφρη χρηση ειναι στους 45... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Τρέξε ένα linpack ένα μισαωράκι να δούμε full load, επίσης έχεις κάνει overclock, και αν ναι, τι Vcore δίνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnny21a Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Πολυ ειναι φιλε μου, ποσταρε καμια photo αν μπορεις να σου πουμε αν κατι μπορει να αλλαξει στην διαταξη. Εξαρταται βεβαια και τι θερμοκρασιες εχεις στο δωματιο αλλα δε νομιζω να φτανουν τοσο ψηλα... Κατι θα παιζει με το airflow Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
izzy18 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 δεν εχω κανει overclock ακομα... μηπως φταιει η σειρα με την οποια ενωσα τους σωληνες???? ---------- Προσθήκη στις 19:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:06 ---------- οκ... θα postarw αυριο φωτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
izzy18 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 http://rapidshare.com/files/361416427/pc.rar.html Αυτο ειναι το pc μου... please help!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 το ψυγείο φαντάζομαι είναι από πάνω και το κουτί είναι ανοικτό και οι ανεμιστήρες φυσάνε προς τα πάνω. σωστά? Η roh πως είναι? CPU-->VGA-->ψυγείο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
izzy18 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Ναι το ψυγειο ειναι πανω και τα ανεμιστηρακια φυσανε προς τα πανω.... Η ροη ειναι Pump-cpu-gpu-radiator-reservoir.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 σωστά είναι. να υποθέσω λοιπόν ότι η vga ζεσταίνει το νερό και το ψυγειάκι δεν προλαβαίνει να το κρυώσει αρκετά πριν φτάσει στην CPU. μήπως οι ανεμιστήρες είναι σε χαμηλές στροφές. βάλτους στο μέγιστο να δούμε. η αντλία είναι μεταβαλλόμενης ταχύτητας? αν ναι δοκίμασε να τη βάλεις στο πιο γρήγορο και στο πιο αργό και παρατήρησε θερμοκρασίες. το reservoir γενικά είναι ζεστό όταν το πιάνεις? a! τώρα μου ήρθε. έχεις μπροστά ανεμιστήρα να φυσάει προς τα μέσα? βάλε και τον πίσω ανεμιστήρα να ρουφάει προς τα μέσα ώστε να βγαίνει ο αέρας μονο από πάνω μάλλον με ανοικτό κουτί θα έχεις πιο χαμηλές θερμοκρασίες από ότι με κλειστό. έτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N.I.C Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Αλλάξε την σύνδεση σε αντλία -> ψυγείο ->CPU ->VGA -> res. Ποιά αντλία ακριβώς έχεις; Το ψυγείο μικρό για να αντέξει και την vga, αν είδα σωστά. Πες μας επίσης ποιό είναι. edit: Άκυρο, τα ανεμηστήρια είναι οκ, τώρα τα είδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
izzy18 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Εχω την xspc... ειναι και αντλια και reservoir... http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p8078_XSPC-X2O-750-Dual-5-25--Bay-Reservoir-Pump.html το ψυγειο ειναι 240mm....Λιγο δυσκολο να αλλαξω τη συνδεση παιδια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
izzy18 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Παιδες μετα απο λιγες αλλαγες στα ανεμιστηρακια καταφερα να το σταθεροποιησω στους 36 βαθμους... Ειναι καλα ή παλι πολυ ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 καλα εισαι αφου εχεις και vga μεσα. τι αλλαγες εκανες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.