Προς το περιεχόμενο

Newbie στην υδρόψυξη

N3CR4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Πολυ ειναι φιλε μου, ποσταρε καμια photo αν μπορεις να σου πουμε αν κατι μπορει να αλλαξει στην διαταξη. Εξαρταται βεβαια και τι θερμοκρασιες εχεις στο δωματιο αλλα δε νομιζω να φτανουν τοσο ψηλα... Κατι θα παιζει με το airflow

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν εχω κανει overclock ακομα... μηπως φταιει η σειρα με την οποια ενωσα τους σωληνες????

---------- Προσθήκη στις 19:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:06 ----------

οκ... θα postarw αυριο φωτο...

το ψυγείο φαντάζομαι είναι από πάνω και το κουτί είναι ανοικτό και οι ανεμιστήρες φυσάνε προς τα πάνω. σωστά?

Η roh πως είναι? CPU-->VGA-->ψυγείο?

σωστά είναι. να υποθέσω λοιπόν ότι η vga ζεσταίνει το νερό και το ψυγειάκι δεν προλαβαίνει να το κρυώσει αρκετά πριν φτάσει στην CPU. μήπως οι ανεμιστήρες είναι σε χαμηλές στροφές. βάλτους στο μέγιστο να δούμε.

η αντλία είναι μεταβαλλόμενης ταχύτητας? αν ναι δοκίμασε να τη βάλεις στο πιο γρήγορο και στο πιο αργό και παρατήρησε θερμοκρασίες.

το reservoir γενικά είναι ζεστό όταν το πιάνεις?

a! τώρα μου ήρθε. έχεις μπροστά ανεμιστήρα να φυσάει προς τα μέσα?

βάλε και τον πίσω ανεμιστήρα να ρουφάει προς τα μέσα ώστε να βγαίνει ο αέρας μονο από πάνω

μάλλον με ανοικτό κουτί θα έχεις πιο χαμηλές θερμοκρασίες από ότι με κλειστό. έτσι?

Αλλάξε την σύνδεση σε αντλία -> ψυγείο ->CPU ->VGA -> res. Ποιά αντλία ακριβώς έχεις; Το ψυγείο μικρό για να αντέξει και την vga, αν είδα σωστά. Πες μας επίσης ποιό είναι.

edit: Άκυρο, τα ανεμηστήρια είναι οκ, τώρα τα είδα :o

Εχω την xspc... ειναι και αντλια και reservoir... http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p8078_XSPC-X2O-750-Dual-5-25--Bay-Reservoir-Pump.html

το ψυγειο ειναι 240mm....Λιγο δυσκολο να αλλαξω τη συνδεση παιδια..:(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...