Προς το περιεχόμενο

Mac os install

nikolakisgk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά σας.

Θα ήθελα να μου πείτε πως μπορώ να κάνω εγκατάσταση mac os σε pc.

Έχω ένα φίλο μου που το έκανε ένας άλλος φίλος του αλλά δεν μου λέει πως γίνεται.

Έχω τα αυθεντικά mac os x snow leopard και επιδεί το macbook μου κάικε δεν ξέρω που θα τα βάλω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συγγνώμη, αλλά μπορώ να ρωτήσω κάτι; Κάηκε το macbook σου και το πρώτο που σκέφτηκες είναι πώς να βάλεις το Snow παράνομα στο pc σου, αντί να δεις τι θα κάνεις με το macbook σου; Πόσα χρόνια το έχεις; Εγώ πάντως στη θέση σου θα προσπαθούσα να επικοινωνήσω με την iSquare για το θέμα (αυτή δεν είναι η παλιά Rainbow?) διότι αν είναι το γνωστό πρόβλημα με την 8600 GT η Apple μπορεί να σου κάνει αλλαγή ακόμα και εκτός εγγύησης! Ζήτα αυτά που δικαιούσαι και μετά βλέπουμε τα υπόλοιπα.

Τώρα όσον αφορά για το πώς θα κάνεις install το snow, να πας στο OSX86 project! Κάνε ένα google και θα το βρεις. Να ξέρεις πάντως ότι είναι κάπως δύσκολο και από ότι έχω ακούσει δεν είναι και η καλύτερη λύση σε σχέση με το να είχες πραγματικό mac, διότι υπάρχουν διάφορα προβλήματα. Είχα διαβάσει μερικά από δω και από κει, αλλά δε θυμάμαι να σου πω συγκεκριμένα. Επίσης υπάρχει ειδικό thread εδώ στο forum για το OSX86! Μπορείς να ρίξεις και κει μια ματιά!

Πάντως ξέρω 2 πράγματα!

1. Ξέχνα το original Snow! Χρειάζεσαι ειδικά φτιαγμένο image για να μπορείς να κάνεις την εγκατάσταση στο pc, το οποίο πρέπει να κατεβάσεις από το "θείο".

2. Αν έχεις ασύμβατο hardware ξέχνα το! Αν ας πούμε έχεις κάρτες που δεν υπάρχουν σε Apple μηχανήματα είναι πολύ χλωμό να γίνει αυτό που θες. Επίσης είναι προτιμότερο να έχεις επεξεργαστή intel. Παλιά που το είχα ψάξει με tiger έλεγαν ότι και με amd γίνεται, αλλά γενικώς νομίζω είναι καλύτερο να έχεις intel. Εδώ παρακαλώ μέλη του forum που έχουν ασχοληθεί ενεργά με το θέμα αυτό να μας διαφωτίσουν.

εδω εισαι: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=250868

ρε παιδια υμαρτον ενα search παιρνει 3 δευτερα!! κ ουτε καν search δλδ, sticky ειναι το θεμα ηδη..

[Ξεκινα διαβασμα!!]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...