Προς το περιεχόμενο

Αξιολόγηση σύνθεσης pc

miltosalyona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά... θα ήθελα τη γνώμη σας για τη σύνθεση που έφτιαξα με βάση αυτά που διάβασα σε αντίστοιχα posts σε διάφορα sites.

Πρόκειται για υπολογιστή γενικής χρήσης στο σπίτι.

Θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για internet, media streaming, video calling (skype κλπ), αναπαραγωγή ταινιών και μουσικής, λίγο office, προβολή και αποθήκευση αρχείων από φωτογραφική μηχανή και hd βιντεοκάμερα.Παιχνίδια γενικά δεν παίζω (κανένα PES που και που)αλλά θα ήθελα να έχω τη δυνατότητα να το κάνω αν βρω το χρόνο. Η σύνθεση βγαίνει περίπου στα 750 ευρώ απ'το e-shop.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ AMD ATHLON II X 4 620 2.6GHZ

KOYTI THERMALTAKE VJ6000 WING BLACK ή COOLERMASTER 330

TΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ HEROICHI 550WATT GREEN (80 PLUS)

ΜΝΗΜΗ 4GB(2X2GB) KINGSTON DDR3

MOTHERBOARD MSI 770-C45

ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ SAPPHIRE RADEON HD 4670 DDR3 HDMI 1GB

ΣΚΛΗΡΟΣ WESTERN DIGITAL CAVIAR BLACK SATA2 640GB ή SEAGATE BARRACUDA 750GB

DVD-R SONY OPTIARC AD-7241S

ΟΘΟΝΗ LG W2243 22'

ΠΛΗΚΡΟΛΟΓΙΟ MICROSOFT DIGITAL KEYBOARD 3000

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ WINDOWS 7

Δεν ξέρω μήπως χρειάζεται και καμιά ψύκτρα γιατί θά'ναι στο σαλόνι και το θέλω όσο αθόρυβο γίνεται. Σκεφτόμουν την SCYTHE SCZP-2000 ZIPANG 2 CPU COOLER με 39 ευρώ.

Καμιά ένσταση ή αντιπρόταση? Θα ήθελα να είναι απο e-shop και αν γίνεται να μην ξεφύγει πολύ το budget. Ευχαριστώ προκαταβολικά!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας,

Κάποιες αλλαγές σε σχέση με την αρχική μου σύνθεση...

Σίγουρα θα βάλω καλύτερο τροφοδοτικό, είτε το enermax 425 82plus είτε to corsair 450.

Επίσης θα πάω για καλύτερη κάρτα γραφικών, ίσως την 5670 ή την GT220, δε ξέρω ακόμα.

Μνήμες τις corsair που πρότεινε ο kingnick 999

Πιστεύετε οτι αξίζει να δώσω παραπάνω χρήματα και να πάω για τον PHENOM II X 4 925 ή τον ATHLON II X 4 630/635 ? είναι σημαντική η διαφορα στην απόδοση? ή ο 620 που επέλεξα αρχικά είναι αρκετός για την όχι ιδιαίτερα απαιτητική χρήση για την οποία προορίζεται ο υπολογιστής?

Και κάτι άλλο, ένας φίλος σκέφτεται να βάλει INTEL QUAD CORE Q8300 2,6GHZ.., τι γνώμη έχετε για τον συγκεκριμένο επεξεργαστή?

Δημοσ.
ένας φίλος σκέφτεται να βάλει INTEL QUAD CORE Q8300 2,6GHZ.., τι γνώμη έχετε για τον συγκεκριμένο επεξεργαστή?

Να τον αγορασει θα ειναι εγκλημα!αν εχει ηδη μητρικη με socket 775 και βρει κανεναν quad core μεταχειρισμενο σε καλη τιμη οκ να το συζητησουμε!να τον αγορασει με ΤΙΠΟΤΑ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...