johnny21a Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Γιατι ποιος σου ειπε οτι δεν υπαρχει στα Ελληνικα ?
aneleitos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 ΧΑΧΑΧΑ !!!! ρε παιδιά...σοβαρά τα λέτε όσα λέτε για το iPhone? Το Android ήρθε too little too late. Θέλει ακόμα πολλά καρβέλια για να μεγαλώσει και να γίνει iPhone. Μέχρι να τα φάει αυτά τα καρβέλια .....νάτο και το νέο iPhone / iPad / iGiorgis το καλοκαιράκι. Όλοι αυτοί πού μιλάτε για το iPhone ...έχετε δουλέψει το iPhone ή απλά σας άφησε κάποιος υπάλληλος της Vodafone σε κάποια έκθεση να το ακουμπήσετ? Τα πειράματα της Google άς τα λουστούν τα Αμερικανάκια πρώτα και μετα βλέπουμε. Το iPhone είναι ώριμο προιόν και δε μασάει απο Android-λίκια της Google.
gpapadakis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Στο μεταξυ ολοι ριχνετε 500ευρα για τηλεφωνα που εχουν ξεπεραστει σε 6 μηνες... Χωρια που οτι κανουν το κανουν μισο (για ιντερνετ σου βγαινουν τα ματακια, οι φωτο ειναι ισαξιες της χειροτερης compact και απο το μεσημερι και μετα δε μπορεις να βγαλεις φωτο γιατι δεν εχει φλας κοκ.)...
Merdock Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Στο μεταξυ ολοι ριχνετε 500ευρα για τηλεφωνα που εχουν ξεπεραστει σε 6 μηνες...Χωρια που οτι κανουν το κανουν μισο (για ιντερνετ σου βγαινουν τα ματακια, οι φωτο ειναι ισαξιες της χειροτερης compact και απο το μεσημερι και μετα δε μπορεις να βγαλεις φωτο γιατι δεν εχει φλας κοκ.)... Με την ίδια λογική να μην παίρνουμε και καλό αμάξι γιατί σε 6 μήνες θα βγει νέο μοντέλο,να μη κάνουμε αναβάθμιση στο PC γιατί σε 6 μήνες θα έχει βγει νέο hardware κτλ κτλ
gilardino Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 ΧΑΧΑΧΑ !!!! ρε παιδιά...σοβαρά τα λέτε όσα λέτε για το iPhone? Το Android ήρθε too little too late.Θέλει ακόμα πολλά καρβέλια για να μεγαλώσει και να γίνει iPhone. Μέχρι να τα φάει αυτά τα καρβέλια .....νάτο και το νέο iPhone / iPad / iGiorgis το καλοκαιράκι. Όλοι αυτοί πού μιλάτε για το iPhone ...έχετε δουλέψει το iPhone ή απλά σας άφησε κάποιος υπάλληλος της Vodafone σε κάποια έκθεση να το ακουμπήσετ? Τα πειράματα της Google άς τα λουστούν τα Αμερικανάκια πρώτα και μετα βλέπουμε. Το iPhone είναι ώριμο προιόν και δε μασάει απο Android-λίκια της Google. φιλε μου εδω συγκρινουμε το nexus one με το iphone,οχι το android με το iphone os...αλλα και σε θεμα λειτουργικου πιστευω η google εχει μπει πολυ δυνατα...
Nomedor Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Γιατι ποιος σου ειπε οτι δεν υπαρχει στα Ελληνικα ? Από ότι έχω ξέρω το android δεν έχει μεταφραστεί ακόμα στα ελληνικά. Έχει ελληνικά να γράψεις αλλά τα μενού κτλ είναι στα αγγλικά. Επίσης χρειάζεται να έχεις κάποιο πακέτο με intenet για να ευχαριστηθείς τις πλήρης δυνατότητές του. Όμως έχει αρχίσει να μου αρέσει πάρα πολύ η ιδέα του android ως το επόμενο κινητό. Αποστολή από PC με τα χεράκια μου.
alexzzz Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Προδότη... Έχεις iPhone ορέ; Δεν το έδωκες; Αποστολή από Nexus One με το Insomnia.jar όχι, ακόμα είμαι προδότης... soon όμως... soon έχετε δουλέψει το iPhone ή απλά σας άφησε κάποιος υπάλληλος της Vodafone σε κάποια έκθεση να το ακουμπήσετ? εγώ έχω ένα φίλο στην vodafone και με άφησε να το κρατήσω και στα χέρια μου.. αλλά μόνο επειδή ήμουν πολύ κολλητός του.
johnny21a Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Από ότι έχω ξέρω το android δεν έχει μεταφραστεί ακόμα στα ελληνικά. Έχει ελληνικά να γράψεις αλλά τα μενού κτλ είναι στα αγγλικά. Οχι φιλε μου κανεις λαθος, ειναι ολα μεταφρασμενα στα Ελληνικα... Απλα αν παρεις συσκευη που δεν υποστηριζει απο την αρχη επιλογη για Ελληνικα στο μενου απλα πρεπει να τα ενεργοποιησεις, κατι που γινεται πολυ ευκολα...
epivitor Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Να ρωτησω και εγω κατι ρε παιδια, αυτο το trackball που εχει δεν ειναι επιφοβο να χαλασει απο σκονη και βρωμια ? Δεν ειναι παρομοιο με το trackball που ειχαν τα παλιοτερα mouse ? Kαι κατι ακομα, εχω δει σε διαφορα reviews οτι τα 4 touch sensitive κουμπια δε δουλευουν σωστα οταν η συσκευη βρισκεται πανω σε μια οριζοντια επιφανεια. Αυτο ειναι προβλημα hardware ή κατι αλλο ? Kατα τ'αλλα μ'αρεσε παρα πολυ σαν κινητο και σκεφτομαι να ειναι το επομενο μου οταν κυκλοφορησει στην Ευρωπη.
Nomedor Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Οχι φιλε μου κανεις λαθος, ειναι ολα μεταφρασμενα στα Ελληνικα... Απλα αν παρεις συσκευη που δεν υποστηριζει απο την αρχη επιλογη για Ελληνικα στο μενου απλα πρεπει να τα ενεργοποιησεις, κατι που γινεται πολυ ευκολα... Thanks 4 the info, είχα μείνει πίσω. Άντε να το δω σε κάνα μαγαζί από κοντά γιατί δείχνει πολύ προσιτό από harware και από ότι κατάλαβα θα έχουμε αρκετά updates από την google με αποτέλεσμα να μην μένει πίσω. Αλλά πάνω από όλα πρέπει να είναι πολύ προσεγμένο σε δυνατότητες και χαρακτηριστικά από αυτά που διαβάζω αριστερά και δεξιά. Ένα παράπονο έχω μόνο, από design μπορούσαν πολύ καλύτερα από αυτό. Αποστολή από PC με τα χεράκια μου.
kebinB Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 και εγώ άλεξ μαζί σου, το βαρέθηκα το ριμαδι και το android OS με γοητεύει ιδιαίτερα.
inSync Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) το περιμένω από US και έχω να ρωτήσω τα εξής: Με τα Ελληνικά τι παίζει; Μενού - Πληκτρολόγιο - Εμφάνιση επαφών Το multitouch ενεργοποιήθηκε για όλες τις συσκευές ή θα πρέπει να προβώ σε hack στην αμερικάνικη ? Έχει δοκιμάσει κάποιος sync με το mobileme της apple και αν παίζει κάνει push ? Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2010 από inSync
domal Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 παιδια φαινεται πολυ καλο τηλεφωνο , αλλα εγω το iphone δεν το αλλαζω πια παρα μονο με το νεο iphone οταν αυτο θα βγει , δοκιμασα το android με το motorola millestone , πολυ καλο δεν λεω , αλλα δεν ειναι iphone ρε παιδι μου (καλα για τα windows mobile δεν μιλω πια )
johnny21a Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 το περιμένω από US και έχω να ρωτήσω τα εξής: Με τα Ελληνικά τι παίζει; Μενού - Πληκτρολόγιο - Εμφάνιση επαφών Το multitouch ενεργοποιήθηκε για όλες τις συσκευές ή θα πρέπει να προβώ σε hack στην αμερικάνικη ? Έχει δοκιμάσει κάποιος sync με το mobileme της apple και αν παίζει κάνει push ? Για Ελληνικα πρεπει να τα ενεργοποιησεις κατεβαζοντας καποιο προγραμμα απο το market, moreLocale ή CustomLocale. Αν βαλεις και το πληκτρολογια της HTC εισαι οκ με τα Ελληνικα για να γραφεις. Τις επαφες τις δειχνει μια χαρα αλλα δυστυχως δεν υποστηριζει ακομα quickdial και thumbscroller στα Ελληνικα. Μπορεις να βαλεις το aContacts που ειναι παρα πολυ βολικο για τις επαφες. Το multitouch εχει ενεργοποιηθει με τα τελευταια updates της Google, θα μπορεις να τα κανεις OTA η αλλιως μπορεις να κανεις force update και εισαι ετοιμος. Για το mobileme δεν ξερω να σου πω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα