Ntinaras Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 δες κι αυτα http://www.skroutz.gr/s/387791/Sony-VPC-F23K1E-i5-2430M-4GB-500GB.html http://www.skroutz.gr/s/443042/Sony-Vaio-VPC-F24N1E-i5-2450M-4GB500GB.html http://www.skroutz.gr/s/2253220/Toshiba-Satellite-Pro-L870-13U-i5-3210M-4GB-500GB.html
partman Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Φιλοι μου ειλικρινα δεν περιμενα τετοια γρηγορη απαντηση... Κοιταχτε να δειτε δεν γνωριζω τιποτα ειμαι σαν ενα παιδι πρωτης δημοτικου που παει να κανει αλγεβρα.. Θελω τα φωτα σας αυτο με ανχονει και εμενα... Το Turbo-X καλος ή κακος εχει καποια καλυτερα πραγματα π.χ καρτα γραφηκων και ενας χαζος ( σαν εμενα ) καταλαβαινει οτι ειναι πιο καινουργια απο της Toshiba ( Toshiba = nVidia GeForce GT 525Μ 2048 MB ) - (Turbo-X = nVidia GeForce GT 640M 2048 MB) επεισης με τα ιδια λεφτα το Turbo-X σου δινει 6gb ram ενω το Toshiba 4gb.. Για εναν ασχετο εχει σχεση πιστεψτεμαι... Ευχαριστω πολυ και περιμενω φυσικα οτι συμβουλη δωσετε http://www.insomnia.gr/topic/460536-%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%b1-%cf%84%ce%b1-turbo-x-%ce%b5%ce%b9%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%b1-laptop/
eco.friendd Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 καλησπέρα είμαι νέο μέλος και αυτό εδώ πέρα το θεματάκι μου κίνησε και εμενα την περιέργεια είμαι ανάμεσα σε αυτά http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-notebook/laptop-apli-xrisi/Turbo-X-SU-II-I532-475-Hybrid.htm http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=15455 http://www.specialprice.gr/shop/item.asp?itemid=26082&catid=19 http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/115341-lenovo-g580 τόσο χαλια είναι τα πλαίσιο?κρίμα και λεγε να τσιμπισω ένα αλλα από τι βλέπω έχουν και άλλοι προβλήματα.βασικά ηθελα ένα sony vaio αλλα μόλις έμαθα ότι άμα σου χαλάσει παει βέλγιο είπα από μέσα μου μακριά και αγαπημένοι σιγά μην περίμενα κάνα μηνα για να έχω πάλι πίσω το laptop σε περίπτωση που πάθει κάτι anyway όλες οι απαντήσεις καλοδεχούμενες πιο λετε καλυτερα? thanx in advance
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Το lenovo από αυτά μιας και είναι το μόνο με ανεξάρτητη κάρτα γραφικών
Zyzz Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Εγώ πάντως που έχω 2 ακίνητα και 1 φορητό turbex μόνο το ένα μου έχει παρουσιάσει προβλήματα και αυτό είναι ένα ταλαιπωρημένο μηχάνημα του 2005 που περιμένει ακόμα να πεθάνει το οποίο έχει φτάσει να είναι και ολόκληρη εβδομάδα ανοιχτό λόγο torrent (gamato.info ωραίες εποχές τότε) Το PC αγορασμένο Νοέμβριο του 2010 δεν έχει παρουσιάσει απολύτως κανένα πρόβλημα εκτός από 2 format που του έκανα όλο και όλο για αλλαγή windows και το δεύτερο για να αδειάσω όλα τα παιχνίδια του steam που το είχαν υπερφορτώσει (70 + games είχα εγκατεστημένα) Το Laptop είναι ένα που πήρα με 450 € λόγο αλλαγής πόλης για σπουδές σε ΤΕΙ , και το budget μου ήταν στα 500 €. Η εναλλακτική λύση ήτανε ένα toshiba με στην ίδια τιμή (430€) που ήταν απλής χρήσης με πολύ χαμηλά specs. Από λοιπά προϊόντα όπως ποντικά , πληκτρολόγια και λοιπά ούτε για αστείο μη πάρετε. Πρόσφατα κιόλας αγόρασα gaming mouse 14 ευρώ turbex το πλάσαραν έως ποιότητας razer , steel series και logitech. Μέσα σε λίγο καιρό δεν λειτουργούσε η ροδέλα και μετά από τρεις φορές πήγαινε έλα μου το αλλάξαν όλο και όλο για να μην τους πρήζω. Γενικά για μικροπράματα και ψιλικά όπως mousepad όχι ηλεκτρονικά ήδη να τα προτιμάτε γιατί είναι φτηνά και τα παίρνεις σε μεγάλες ποσότητες. 1
Waldo_Vrs Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Ουδείς σοβαρός άνθρωπος δεν κάθετε να ασχολείτε με το αν το turbox είναι καλό ή όχι.... ...στο μόνο πράγμα που βοηθάνε είναι η ανακύκλωση. 1
f1vettel Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δεν ειναι παντου χαλια τα Turbo-X,σε headsets πχ ειναι σκυλια παραδοξως. Βεβαια αυτο δεν αλλαζει οτι κατα γενικη ομολογια ειναι ΓΤΠ 3
testis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα στο forum και από εμένα. Διάβασα αυτο το νήμα όπως και άλλα σχετικά με laptop εδώ στις σελίδες του insomnia και αν και δεν γνωρίζω πολλά για laptop έβγαλα το σμπέρασμα ότι το Τ-χ δεν είναι και τόσο αξιόπιστα. Θέλω όμως να ρωτήσω μήπως δεν είναι αξιόπιστα γιατί συνήθως ο περισσότερος κόσμος που αγοράζει Τ-χ καταλήγει σε μοντέλα των 400 ευρώ που ούτως ή άλλως με αυτά τα λεφτά δεν παίρνεις και laptop επιδόσεων άρα βγάζουν εύκολα προβλήματα? Εμένα με ενδιαφέρει η αγορά laptop λόγω του ότι είμαι φοιτητής και αυτές τις μέρες κοιτάζω που θα καταλήξω. Έχω μαζέψει κάποια χρήματα και μαζί με δόσεις το υπόλοιπο ποσό, θέλω να πάρω ένα laptop επιδόσεων gaming σήμερα που να έχει προοπτική για καμιά πενταετία (γύρω στα 1300E-1400E max). Έτσι έχω δει το παρακάτω Τ-χ laptop που για την τιμή του μου φαίνονται πάρα πολύ καλά αυτά που προσφέρει ( http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-notebook/laptop/Turbo-X-Furious-II-17i747-247560-BD.htm ). Και ρωτάω αφού έχει ένα πολύ καλό καινουριο ιντελ επεξεργαστή 4ης γενιάς (άρα θα κάθεται και σε καλή καινούρια μητρική για να μπορεί να λειτουργεί, άρα και σχετικά καλές μνήμες ram), έχει πολύ καλή κάρτα γραφικών (nvidia GeForce GTX 765M), και πάρα πολύ μνήμη ram (άρα και αυτό σημαίνει ότι έχει καλή μητρική για να χωράει τόση ram) γιατί να μην είναι ένα αξιόπιστο μηχάνημα? Ειδικότερα με την έρευνα που έκανα μέχρι στιγμής και με αυτά που προσφέρει δεν βρήκα άλλη επώνυμη μάρκα που να ενσωματώνει όλα αυτά μαζί και κάποια επώνυμα μοντέλα που έχουν αρκετά από αυτά αγγίζουν τις 2000+ ευρώ! (toshiba, sony,hp). Και το τελευταίο που με κάνει να τα θεωρώ τα Τ-χ τουλάχιστον το ίδιο αξιόπιστα είναι το γεγονός ότι ο επεξεργαστής είναι από τον ίδιο κορυφαίο κατασκευαστή (intel), όπως και η κάρτα γραφικών είναι chip nvidia. Άρα τελικά γιατί να μην αντέξει το ίδιο καλά ένα τέτοιο laptop? (μήπως στα επώνυμα θα πληρώσω την φιρμα και το λίγο καλύτερο εξωτερικό φινίρισμα? που προσωπικά δεν με νοιάζουν) Πραγματικά έχω μπερδευτεί και τα χαρακτηριστικά του μου φαίνονται ιδανικά. (και Hd+ssd). Που μπορεί να κρύβεται το πρόβλημα?
iniohos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 @testis Στην συναρμολογηση και στην περιπτωση βλαβης. Εκει ειναι το προβλημα.
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Τι σπουδάζεις φίλε μου @testis αν επιτρέπεται ? και στο προκείμενο αν πάρεις έναν mercedes κινητήρα,τα δερμάτινα καθίσματα και τ'αμορτισερ και τα βάλεις σε ένα γαλλικό η ιταλικό η γιαπωνέζικο αμάξι σημαίνει ότι έχεις mercedes ? Οι μητρικές και τα υποστηρικτικά κυκλώματα (π.χ ψύξη) δεν είναι το ίδιο ποιοτικά και αυτά δημιουργούν το πρόβλημα. Μετά όπου βλέπεις ένα χρόνο εγγύηση όπως και να λέγεται εν έτη 2013 κάτι σημαίνει. 2
Waldo_Vrs Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Όπως είπε ο φίλος moviemaker όλα τα "παρελκόμενα" είναι χάλι μαύρο.
genius_13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Τα χαρακτηριστικά του είναι ιδιαίτερα ελκυστικά αλλά μετά βλέπεις το Turbo-X και λες καλύτερα άστο.Είναι πολλά τα λεφτά για πειράματα. Αν θέλει το πλαίσιο να του σκάμε έτσι τα χιλιάρικα ας μας προσφέρει ποιοτικά λάπτοπ και άριστο support.Να ξέρω ότι άμα παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα την επόμενη μέρα θα έχει λυθεί. Κάποιος που ξέρει 2-3 πράγματα και θα ψάξει πριν αγοράσει οτιδήποτε του πλασάρουν,όταν έχει να επιλέξει ανάμεσα σε Dell-Toshiba είναι αστείο να πάει να αγοράσει turbo-x .
LambisElef Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα στο forum και από εμένα. Διάβασα αυτο το νήμα όπως και άλλα σχετικά με laptop εδώ στις σελίδες του insomnia και αν και δεν γνωρίζω πολλά για laptop έβγαλα το σμπέρασμα ότι το Τ-χ δεν είναι και τόσο αξιόπιστα. Θέλω όμως να ρωτήσω μήπως δεν είναι αξιόπιστα γιατί συνήθως ο περισσότερος κόσμος που αγοράζει Τ-χ καταλήγει σε μοντέλα των 400 ευρώ που ούτως ή άλλως με αυτά τα λεφτά δεν παίρνεις και laptop επιδόσεων άρα βγάζουν εύκολα προβλήματα? Εμένα με ενδιαφέρει η αγορά laptop λόγω του ότι είμαι φοιτητής και αυτές τις μέρες κοιτάζω που θα καταλήξω. Έχω μαζέψει κάποια χρήματα και μαζί με δόσεις το υπόλοιπο ποσό, θέλω να πάρω ένα laptop επιδόσεων gaming σήμερα που να έχει προοπτική για καμιά πενταετία (γύρω στα 1300E-1400E max). Έτσι έχω δει το παρακάτω Τ-χ laptop που για την τιμή του μου φαίνονται πάρα πολύ καλά αυτά που προσφέρει ( http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-notebook/laptop/Turbo-X-Furious-II-17i747-247560-BD.htm ). Και ρωτάω αφού έχει ένα πολύ καλό καινουριο ιντελ επεξεργαστή 4ης γενιάς (άρα θα κάθεται και σε καλή καινούρια μητρική για να μπορεί να λειτουργεί, άρα και σχετικά καλές μνήμες ram), έχει πολύ καλή κάρτα γραφικών (nvidia GeForce GTX 765M), και πάρα πολύ μνήμη ram (άρα και αυτό σημαίνει ότι έχει καλή μητρική για να χωράει τόση ram) γιατί να μην είναι ένα αξιόπιστο μηχάνημα? Ειδικότερα με την έρευνα που έκανα μέχρι στιγμής και με αυτά που προσφέρει δεν βρήκα άλλη επώνυμη μάρκα που να ενσωματώνει όλα αυτά μαζί και κάποια επώνυμα μοντέλα που έχουν αρκετά από αυτά αγγίζουν τις 2000+ ευρώ! (toshiba, sony,hp). Και το τελευταίο που με κάνει να τα θεωρώ τα Τ-χ τουλάχιστον το ίδιο αξιόπιστα είναι το γεγονός ότι ο επεξεργαστής είναι από τον ίδιο κορυφαίο κατασκευαστή (intel), όπως και η κάρτα γραφικών είναι chip nvidia. Άρα τελικά γιατί να μην αντέξει το ίδιο καλά ένα τέτοιο laptop? (μήπως στα επώνυμα θα πληρώσω την φιρμα και το λίγο καλύτερο εξωτερικό φινίρισμα? που προσωπικά δεν με νοιάζουν) Πραγματικά έχω μπερδευτεί και τα χαρακτηριστικά του μου φαίνονται ιδανικά. (και Hd+ssd). Που μπορεί να κρύβεται το πρόβλημα? Φίλε μην φοβάσε. Αυτό και το Iron III είναι από τα καλύτερα σασί που κυκλοφορούν. Αλλά θα σου πρότεινα αυτόν: http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-notebook/laptop/Turbo-X-IRON-III-i7363-1675-BD-Win8.htm μιας που μπορείς να του βάλεις την 7970m και κατά πάσα πιθανότητα και τις σειράς 8xxx
testis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Τεί λογιστικής σπουδάζω αλλά τον θέλω και για παιχνίδια. Πάλι δεν ξέρω τι να αποφασίσω... (οι απόψεις διίστανται εν μέρει). Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω αυτούς που είχαν Τ-χ και τους έβγαλε σφάλμα. Είχαν μοντέλα των 1200+ευρώ ή μοντέλα που ήταν 400-600 ευρώ? γιατί με όλα τα προηγούμενα νήματα κα παρεμφερή άρθρα που έχω διαβάσει έχω βγάλει το συμπέρασμα ότι τα προβλήματα ήταν σε υπολογιστές χαμηλής αξίας που μου φαίνεται λογικό. Σε ένα μηχάνημα των 1400 ευρώ πιστεύω ότι το πλαίσιο θα παρέχει ένα laptop που θα έχει και καλά σχετικά περιφερειακά γιατί άλλωστε κάνει αρκετά λεφτά και στην τελική νομίζω ότι και αυτοί θέλουν να μείνει ο πελάτης ικανοποιημένος. Διότι αν κάποιος δεν μείνει ικανοποιημένος δεν θα ξανααγοράσει όχι μόνο laptop αλλά ούτε τόσα άλλα προΙόντα που έχει το πλαίσιο και δεν νομίζω να τους συμφέρει. Σχετικά με τον ένα χρόνο εγγύηση και μένα αυτό μου φαίνεται λίγο αλλά από ότι είδα έχει και πακέτα επέκτασης (+1 έτος) με σχετικά χαμηλές τιμές οπότε αύτό θεωρώ ότι με καλύβει.
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Φίλε μου δείχνεις ψημένος να το πάρεις το laptopaki οπότε εγώ δεν θα μειώσω την χαρά σου,απλά να είσαι διορατικός,και να μην είναι μόνο οι επιδόσεις το "μέτρο σου" θα σου πω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα