Tompgr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Τουλαχιστον στο εφτιαχναν χωρις πολλα πολλα; Καλά αυτό είναι μεγάλη ιστορία. Μου το έφτιαξαν τελικά αλλά με ... "πολλά πολλά" . Μόνο για την βενζίνη, τις φωνές και τον χρόνο που έμεινα χωρίς laptop να υπολογίσω, ούτε καρφίτσα δεν θα ξαναγοράσω Tuvlo-X όπως λέει και ο φίλος ποιο πάνω.
GIANNIS400 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν βλέπω το λόγο να αγοράσει κάποιος turbo x laptop από τη στιγμή που έχει την ίδια τιμή με ένα "επώνυμο" laptop. Ουσιαστικά είναι parts που φέρνουν πάμφθηνα από την Κίνα, τα συναρμολογούν εδώ και αντί να τα πουλήσουν λίγο φτηνότερα, τα πουλάνε στην ίδια τιμή με τα επώνυμα. Γι' αυτό και τα προωθούν, έχουν πολύ μεγαλύτερο ποσοστό κέρδους από δαύτα. εχεις απολυτο δικιο, ειναι εξυπνάκιδες.. πουλουν τα turbo-x κ βγάζουν το 2πλασιο κερδος.Για laptop γιατι να πάρεις turbo-x κ να μην πάρεις toshiba που εχουν καλη ποιότητα κατασκευης.
kanenas_allos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Για laptop δεν ξέρω αλλά ένα GPS Turbo-X που πήρα (i50) βγήκε αναπάντεχα καλό! Φτου να μην το ματιάσω βέβαια
orotoi Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Τι άκυρα είναι αυτά περι ελληνικής οικονομίας μωρέ? Σοβαρευτείτε. Ας προσφέρουν αντίστοιχη ποιότητα και καλές τιμές και θα τους στηρίξουμε μετά. (Στη ποιότητα αναφέρομαι και στη κατασκευαστική αλλά και στην ποιότητα εξυπηρέτησης -pre & after sales).
doakes Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Ελπιζω ο φιλος που ξεθαψε ενα thread 16 μηνων να μην το κανε απο σκοπιμοτητα.
stamatinho Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Νομιζω πως καποτε ισως δεν ειχε αξιοπιστια αλλα σιγα σιγα βγαζει πραγματακια η turbo-x ο κολιτος μου ειχε φτιαξει συνθεση και μετα απο μια υπερταση tou καηκε το ups μιας πολυ γνωστης μαρκας και επισης και μια πασιγνωστη motherboard ενω το τροφοδοτικο turbo-x δεν καταλαβε τιποτα οπως επισης και η οθονη turbo-x.Επισης οταν αποφασησα να αγορασο τροφοδοτικο για μενα πεσανε ολοι πανω μου να αγορασω corsair οπως και εκανα και σε 2 μηνες καηκαν 87 ευρω και βολευτηκα εδω και ενα χρονο με τροφοδοτικο οπως το λετε tuvlo-x και ειμαι μια χαρα.Νομιζω πως πλεον ολες η μαρκες οπως ειναι κατι αναλογο και στης τηλεορασεις η στα hi fi ακομα και στα αμαξια χρησιμοποιουν πανω κατω την ιδια φορμουλα στα προιοντα τους απλα πληρωνεις τη πιο γνωστη μαρκα ακριβοτερα.Πως γινεται σε μενα να χαλασε η γνωστη μαρκα και σε αλλους το turbo-x?Δηλαδη asus coolmaster corsair και δε ξερω πια αλλη γνωστη δεν εχει βγαλει ελλατωματικα η δε χαλανε?
Ntinaras Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 αφου καηκε το ups και εσωσε το τροφοδοτικο τι περιμενεις? και φανταζομαι τα corsair τα ειχες κι αυτα πανω στο Ups e?
stamatinho Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 αφου καηκε το ups και εσωσε το τροφοδοτικο τι περιμενεις? και φανταζομαι τα corsair τα ειχες κι αυτα πανω στο Ups e? Εγω εμπειρικα μιλησα και δηλωνω οτι το corsair μου αντεξε στο νησι που μενω που εχει τρελες υπερτασεις 2 μηνες και το turbo-x αντεχει ακομα.Θες να σου πω για λαπτοπ dell μηπως που χαλασε ο σκληρος και θελει 150 ευρω και το μονο που εκανα ηταν να σερφαρω στο ιντερνετ?Αφου μιλαμε για γνωστες μαρκες,θες να σου πω οτι το ups μου ηταν 1600v apc και psu corsair 500w?Να σου πω για κατι περιφερειακο που αγορασα 2 ευρω οπως το ακους και συγκεκριμενα 1.80 ενα μικροφωνο μιας οτι να ναι εταιριας και μου ελυσε τα χερια σε αντιθεση με ενα αλλο 20 ευρω γνωστης εταιριας που δε μπορουσα ουτε skype να μηλησω ανετα.Δε θελω να θιξω καμια γνωστη μαρκα αλλα ουτε να αρχισω να βριζω π.χ tη turbo-x χωρις να εχω εμπειρια απο καποιο προβλημα παρα μονο απο τον καθε ενα στα φορουμ και που ξερω εγω τι εκανε ο αλλος η για τι ηταν το pc και τελικα τι το εκανε ο ιδιος.Αρα μαρκα=? καλο προιον=αν σου κατσει.Ας λεγεται ο υπολογιστης και μικι μαους ας μου κρατησει εμενα 5 χρονια χωρις προβλημα..πιστεψεμε παλι μικι μαους θα αγορασω.
The_Judas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Τα laptop Turbo-x-multirama κλπ είναι κινέζικες κατασκευές που απλά αυτοί βάζουν πάνω την φίρμα τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κακής ποιότητας, απλά είναι υπερτιμολογημένα ώστε να βγάζουν πολύ μεγάλο κέρδος σε σχέση με τα επώνυμα. Το ίδιο ισχύει και για διάφορες κάμερες-ποντίκια. Αυτά στο ebay κοστίζουν 2-3 ευρώ. Οσον αφορά τους σταθερούς υπολογιστές, το περιεχόμενο μετράει και όχι η μάρκα. Αν έχει μέσα 8πύρηνο intel και 16gb μνήμη για παράδειγμα είναι μια χαρά. Μόνο πρόβλημα, το ότι φημίζονται για την χρησιμοποίηση παλιού αποθέματος hardware σε τέτοια συστήματα.
joham34 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Αν θέλει η ελληνική οικονομία να την στηρίξω ας με στηρίξει αυτή πρώτα με ποιότητα. Τα λεφτά μου δεν τα χαρίζω σε κανέναν οτι εθνικότητας και να είναι. Η Ελληνική οικονομία δεν είναι καποιος άνθρωπος που μοιράζει λεφτα. Είμαστε όλοι εμείς. Παίρνοντας εναν υπολογιστή που έστω συναρμολογείται έξω αλλά είναι ελληνικών συμφερόντων τελικά έμμεσα κάνεις καλό και στον εαυτό σου. Δεν θα έπαιρνα κάτι που το θεωρώ άχρηστο φυσικά. Αν όμως είχα να επιλέξω ανάμεσα σε δύο ισάξια ή ανάμεσα σε κάτι Ελληνικό ελαφρά κατώτερο από κάτι ξένο, θα διάλεγα το Ελληνικό. Έχω ζήσει σε διάφορες χώρες στο εξωτερικό και έχω δεί τη νοοτροπία των ξένων. Έχω επισης γευτεί την ειρωνία τους όταν μιλουν για την πατρίδα μου και αυτό με πληγώνει Πέρα από αυτά όμως επειδή έχω συνηθίσει να εμπιστεύομαι την προσωπική μου εμπειρία περισσότερο από αυτή τών άλλων: Εγώ δεν έχω αρνητική εμπειρία από τα ΤurboX , το αντίθετο μάλιστα. Μπορεί να έτυχε αλλά νομίζω πως καλό είναι να μη γενικεύουμε εκτός άν το έχουμε πραγματικά ψάξει Ελπιζω ο φιλος που ξεθαψε ενα thread 16 μηνων να μην το κανε απο σκοπιμοτητα. Μιάς και μάλλον αναφέρεσαι σε μένα: Οχι βέβαια, την παραμικρή σκοπιμότητα. Αν η διαβεβαίωσή μου αρκεί έχει καλώς, δεν έχω άλλο τρόπο να σε πείσω Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2011 από joham34
cortaN@ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Κάποιοι πρέπει επιτέλους να σταματήσουν να συκοφαντούν εταιρείες, έχοντας αγοράσει 1 ή 2 υπολογιστές από αυτές, ή ίσως και κανένα. Τα "άκουσα από το θείο του φίλου του ξάδελφού μου" και κάτι τέτοιες ανοησίες πρέπει απλά να χλευάζονται, επειδή δεν στέκουν. Όταν ο μέσος Έλληνας θέλει να αγοράσει υπολογιστή, πού νομίζετε ότι πάει; Στις ναυτιλιακές που εργάζονται πολλά μέλη της οικογένειάς μου, οι υπολογιστές είναι ΟΛΟΙ turbo-x. Σε πολλά νοσοκομεία, στα οποία πηγαίνω και κάνω έρευνα λόγω δουλειάς, τα περισσότερα μηχανήματα είναι turbo-x. Θέλετε να μου πείτε ότι τα Turbo-X δεν είναι αξιόπιστα; Μην τρελαθούμε κιόλας. Τι είναι δηλαδή καλύτερο; Να εμπιστευόμαστε το κάθε μαγαζάκι που πάει να βγάλει τα σπασμένα από μένα; Τουλάχιστον στο Πλαίσιο, ξέρεις ότι ακόμα και τα custom συστήματα έχουν 100% συμβατά components. Δεν είμαστε όλοι pc gurus, αλλά χρησιμοποιούμε αυτά τα συστήματα επαγγελματικά, αφήνοντας πολλά από αυτά ανοικτά επί 24ώρου βάσεως, κι ας μην έχουν τα τροφοδοτικά των 200 ευρώ, αλλά αυτά τα ταπεινά των 35 ευρώ, που πιστέψτε με, μια χαρά δουλεύουν, εδώ και χρόνια. Τα πάντα είναι made in China. Εσείς τα πληρώνετε ως Sony ή ως HP, αλλά δεν παύουν να είναι Κινέζικα. Μια χαρά είναι τα Turbo-X και θυμάμαι ότι αγοράζω Turbo-X εδώ και πάρα πολλά χρόνια, χωρίς κανένα πρόβλημα. Βρείτε μου άλλη μάρκα που να έχει 4ωρο service στην Ελλάδα, και θα πάω αύριο να πάρω ένα της κόρης μου. Βρες μου άλλη κινέζικη (όπως λες) μάρκα που: -να βάζει στα έτοιμα συστήματά της μεταχειρισμένα ή εκθεσιακά parts στην τιμή καινούριων, -που να πλασάρει low-end μητρικές της Foxconn με ρηγμένα χαρακτηριστικά ως μητρικές turbo-x που είναι και καλά καλύτερες και να της δίνει με εγγύηση 1 ή 2 χρόνια, όταν η Foxconn δίνει τουλάχιστον 3, -να βάζει turbo-x πληκτρολόγιο, ποντίκι και να τα χρεώνει premium στη συνολική τιμή ώς πληκτρολόγια/ποντίκια ποιότητας logitech/microsoft, -να πλασάρει κουτιά της Chieftec ως κουτιά turbo-x και να τα πουλάει σε παρόμοια ή αυξημένη τιμή, -να βάζει τροφοδοτικά με απόδοση κάτω από 80 τοις εκατό και να τα πουλάει σχεδόν ίδια τιμή με τροφοδοτικά της Xilence ή της Corsair ή της Coolermaster -να ζητάει για συστήματα επίδοσεων ίσων ή χαμηλότερων, ίση ή ανώτερη τιμή αγοράς για ένα brand ελληνικό με 10-15 χρόνια πίσω του, όταν υπάρχουν διεθνή brands με 30 χρόνια πίσω καταξίωση -να δίνει επέκταση εγγύησης με επιπλέον χρήματα όταν άλλες εταιρίες δίνουν ακόμα και 5 χρόνια εγγύηση αντιπροσωπείας
TiAiNO Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Καλησπερα... Εχω ενα προβληματακι... Ειμαι αναμεσα σε ενα Turbo-X και σε ενα Toshiba... Φυσικα και καθησα και διαβασα ολες τις σελιδες του νηματος αυτου... Θελω ενα pc με μια αρκετα καλη καρτα γραφικων γυρω στα 800 ευρω θελω να παιζω game ( π.χ και δεν ντρεπομαι Lineage II ) ειμαι αναμεσα σ'αυτα τα δυο... Το toshiba εχει παραγκελθη απλα ρωταω τωρα γιατι μου ειπαν 2 γνωστη οτι τα Turbo-x δεν ειναι ασχημα και σε σχεση με το Toshiba που διαλεξα θα τρεχει και πιο γρηγορα... Μπορω να παω αυριο να ακυροσω την παραγκελια και να αγορασω το αλλο, αλλα θελω γνωμη... Δεν ειμαι πολυ σχετικος με το αθλημα ευχαριστω εκ των προτερων http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Laptop/Turbo-X-Maestro-HC-i532-675-2VR.htm (Turbo-X ) http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Laptop/Toshiba-Satellite-L775-15%CE%A4-PSK3WE-04FEFA9L-E7.htm ( Toshiba )
Thanos1972 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Το τουβλοΧ εχει καλυτερα χαρακτηριστικα.αλλα ειπειδη ειναι τουβλοΧ μην το παρεις.καλυτερα το toshiba. 1
GothmogGr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Το turboX (clevo) ναι έχει ελαφρώς καλύτερα χαρακτηριστικα και θα είναι πιο πανω στα παιχνίδια... το θεμα περισσοτερο παντως είναι αν εμπιστευεσαι το aftersales support του πλαισιού σε περιπτωση που καποια στιγμή το χρειαστείς και όχι τόσο η ποιοτητα κατασκευης ? Μια χαρά είναι τα clevo σε αυτό τον τομέα!
TiAiNO Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Φιλοι μου ειλικρινα δεν περιμενα τετοια γρηγορη απαντηση... Κοιταχτε να δειτε δεν γνωριζω τιποτα ειμαι σαν ενα παιδι πρωτης δημοτικου που παει να κανει αλγεβρα.. Θελω τα φωτα σας αυτο με ανχονει και εμενα... Το Turbo-X καλος ή κακος εχει καποια καλυτερα πραγματα π.χ καρτα γραφηκων και ενας χαζος ( σαν εμενα ) καταλαβαινει οτι ειναι πιο καινουργια απο της Toshiba ( Toshiba = nVidia GeForce GT 525Μ 2048 MB ) - (Turbo-X = nVidia GeForce GT 640M 2048 MB) επεισης με τα ιδια λεφτα το Turbo-X σου δινει 6gb ram ενω το Toshiba 4gb.. Για εναν ασχετο εχει σχεση πιστεψτεμαι... Ευχαριστω πολυ και περιμενω φυσικα οτι συμβουλη δωσετε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα