Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στις ναυτιλιακές που εργάζονται πολλά μέλη της οικογένειάς μου, οι υπολογιστές είναι ΟΛΟΙ turbo-x. Σε πολλά νοσοκομεία, στα οποία πηγαίνω και κάνω έρευνα λόγω δουλειάς, τα περισσότερα μηχανήματα είναι turbo-x. Θέλετε να μου πείτε ότι τα Turbo-X δεν είναι αξιόπιστα?

Φιλε μου με ολο το θαρρος αλλα ολα οσα αναφερεις παραπανω αγοραζονται μεσω διαγωνισμων και προσφορων!και οταν μεσα στο laptop που πουλας εχεις hardware μεταχειρισμενα ή stock ειναι λογικο να μπορεις/να εχεις την δυνατοτητα να τα πουλησεις και χαμηλοτερα συγκριτικα με τις υπολοιπες προσφορες!και ως γνωστον καθε εταιρια(ειτε αυτη ειναι ναυτιλιακη ειτε νοσοκομειο)προσπαθει να εχει το χαμηλοτερο λειτουργικο κοστος!οποτε το ενα συνδεεται με το αλλο απολυτα και εξηγει γιατι τοσα πολλα turbo-x εμφανιζονται σε διαφορες εταιριες και οργανισμους

Οσο για το γεγονος οτι βγαινουν καποιοι ""κακοπροαιρετοι" και διαδιδουν οτι τα turbo-x ειναι ενα παντρεμα μεταχειρισμενων υλικων θα σου πω οτι οταν μια φημη κυκλοφορει τοσο εντονα νομιζω πως παυει ναι ειναι φημη αλλα πραγματικοτητα!

και στην τελικη προτιμω να γνωριζω εκ των προταιρνω τι ακριβως εχει μεσα το συστημα μου οταν θα το στησω μονος μου παρα να μου δινουν ασχετες πληροφοριες του στυλ σκληρος 1gb καρτα γραφικων 1gb τροφοδοτικο 600watt τωρα μονο 800€

Δημοσ.

Αν έπαιρνα ποτε μου έτοιμο pc (περα απο τη 1η φορα που δεν ειχα γνώσεις και οντως τη πάτησα στην κάρτα γραφικών μόνο παλι καλά) θα ηταν ή dell (μου εχει κάτσει) ή alien ware αλλα και παλι θα εχανα σε χρήματα και hardware.

Oποτε δεν συμφέρει εκτός αν το ζητάει η τσέπη σου.

Δημοσ.

μιλάω για laptop και οχι pc.

θεωρώ ακυρο να μιλάω για pc οταν σχεδον ολα τα προϊόντα που βαζουν στα turbo-x ειναι oem.

συγνώμη που υποστηρίζω μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ επιχείρηση ...

ναι προτιμώ να τα χώσω στον ΕΛΛΗΝΑ που έκανε το λάθος στην κατασκευή λαπτοπ παρα στον ιταλο που μιλάει σπαστά ελληνικα.

τι να πω .. μπορει να κανω και λαθος αλλα τουλάχιστον δικαιολογώ την αποψη μου.

Δημοσ.

Άλλο τα laptop,δεν έχω ασχοληθεί ποτέ στην ζωή μου με αυτά,αλλά ξέρω ότι υπάρχουν εταιρίες με καλύτερο service και εγγυήσεις.Παρ΄όλα αυτά εγώ στο ποστ μου απάνταγα κυρίως στον TS για τα pc.

Δημοσ.
Eντάξει, βίτσια είναι αυτά.

Εμένα μ'αρέσει να βρίζω Βισιγότθους ας πούμε.

Είδα και ψυχολόγο.

:lol::lol:

Δημοσ.

Ξεφύγατε λιγάκι παίδες... :-P

Άσχετα πάντως από ποιότητα και οικονομία, ένα θέμα είναι και η ποιότητα του service. Πρόσφατα, ζήτησαν από φίλη (κάτοχο φορητού turbo-X) κάπου 300 ευρώπουλα για αλλαγή μητρικής, ενώ το μηχανάκι ήθελε απλά επανεγκατάσταση. Τυχαίο, μπορεί να μου πείτε, αλλά συνέβει...

Δημοσ.

Αφού οι άνθρωποι στο service είναι άσχετοι με το θέμα,τι να λέμε τώρα,και αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα,καθημερινά γίνονται τέτοια.

Δημοσ.

Δεν βλέπω το λόγο να αγοράσει κάποιος turbo x laptop από τη στιγμή που έχει την ίδια τιμή με ένα "επώνυμο" laptop. Ουσιαστικά είναι parts που φέρνουν πάμφθηνα από την Κίνα, τα συναρμολογούν εδώ και αντί να τα πουλήσουν λίγο φτηνότερα, τα πουλάνε στην ίδια τιμή με τα επώνυμα.

Γι' αυτό και τα προωθούν, έχουν πολύ μεγαλύτερο ποσοστό κέρδους από δαύτα.

Δημοσ.

Δεν θα ξεχάσω με τίποτα το μπάχαλο που αντίκρυσα όταν με κάλεσε ένας γνωστός μου να δω τι φταίει και το Turbo-X που μόλις γύρισε από "service" σέρνεται σαν δημόσιος υπάλληλος...

Οι τύποι είχαν περάσει image από διαφορετικό μηχάνημα! Ντόινγκκκ

Προφανώς έτρεξε γιατί θα ταίριαζε το chipset και οι drivers που λείπαν περασμένοι από πάνω και αυτοί μισοί.

Δημοσ.
-;3178397']Δεν θα ξεχάσω με τίποτα το μπάχαλο που αντίκρυσα όταν με κάλεσε ένας γνωστός μου να δω τι φταίει και το Turbo-X που μόλις γύρισε από "service" σέρνεται σαν δημόσιος υπάλληλος...

Οι τύποι είχαν περάσει image από διαφορετικό μηχάνημα! Ντόινγκκκ

Προφανώς έτρεξε γιατί θα ταίριαζε το chipset και οι drivers που λείπαν περασμένοι από πάνω και αυτοί μισοί.

Όταν λες image;

Σχωράτε με είμαι newb.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...