Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ok no prob , περιμενε να μεταφερθει το θεμα στην καταλληλη ενοτητα κ θα παρεις πολλες απαντησεις , αν κ η ερρρωτηση σου ειναι πολυ γενικη. αλλα το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο

turbo-x =NO !!

Δημοσ.

σιγά ρε επιστήμονα .. γιατί οχι ?

εγω μπορω να σου πω μερικούς λογους γιατι να παρεις turbo-x

βοηθάς την ελληνική οικονομία ,

έχεις καλύτερη υποστήριξη,

2 χρόνια εγγύηση + επέκταση.

εγω εχω turbo-x 3 χρόνια και δεν μου έχει παρουσιάσει πρόβλημα.

εχω ακουσει βεβαία παράπονα για τα turbo-x αλλα έχω ακούσει και για αλλες μάρκες.

Δημοσ.

Βασικά, είναι γεγονός πως στα Turbo-X, Innovator κ.λ.π.

μπαίνει ό,τι μείνει στην αποθήκη επειδή δεν πουλήθηκε.

Καλύτερα να χτίσεις το δικό σου σύστημα, έτσι ώστε να είσαι σίγουρος τί βάζεις και πως το βάζεις.

Είμαι σίγουρος πως όλοι προτιμούν το σπιτικό φαγητό και όχι τα έτοιμα.

Δημοσ.
σιγά ρε επιστήμονα .. γιατί οχι ?

εγω μπορω να σου πω μερικούς λογους γιατι να παρεις turbo-x

βοηθάς την ελληνική οικονομία ,

έχεις καλύτερη υποστήριξη,

2 χρόνια εγγύηση + επέκταση.

εγω εχω turbo-x 3 χρόνια και δεν μου έχει παρουσιάσει πρόβλημα.

εχω ακουσει βεβαία παράπονα για τα turbo-x αλλα έχω ακούσει και για αλλες μάρκες.

καταρχην επιστημονα μιλα καλυτερα σε φορουμ εισαι .κ δευτερον οριστε οι λογοι που σε πιασαν κοροιδο αφου εχεις turbo-x

1 δεν εχει ποιοτητα κατασκευης

2 υπαρχει πιθανοτητα να ειναι μερικα μεταχειρισμενα parts μεσα στο pc

3 αν ειναι desktop = no name τροφοδοτικο κ κ gtp motherboard κ μνημη

4 ποια εγγυηση ?

5 με τα ιδια λεφτα περνεις 100% πιο value for money pc parts

6 να πω κ αλλα?

edit προφθατα laptop φιλης turbo-x 1200 eyro εκαψε καρτα γραφικων , τυχαιο αλλα εχει περισσοτερη πιθανοτητα να συμβει επειδη δεν εχουν ποιοτητα κατασκευης. η καρτα ηταν 8600Μ 256 mb .

edit 2, μερικες μερες πριν καει της κολλαγε κ μολις εβαλα core temp ( το παρατηρουσα 3 μερες ) δουλευει συνεχει πανω απο 65 βαυμους κελσιου ο cpu με μονο firefox ανοιχτο , αρα ? μην λεμε οτι να ειναι . κ να προσεχουμε πως μιλαμε γτ ειναι κοινοτητα foroum κ οχι αλλανα .

Δημοσ.

O n0_NaiviE υποθέτω αναφέρεται σε laptops, αλλα αυτό με την ελληνική οικονομία δυσκολεύομαι να το κατανοήσω.

• Like 1
Δημοσ.

το καταλαβα οτι λεει για laptops ο επιστημονας αλλα ο topιc starter λεει γενικα για τα turbo-x.

edit αυτο με την ελληνικη οικονομια ειναι mega fail , στο λαιμο μου εκατσε .

Δημοσ.

Για καποιον οχι σχετικο με hardware νομιζω ειναι πολυ καλη λυση.Επιλεγεις εσυ τα κομματια με συμβουλες και απο εδω , στο συναρμολογουν και αν παθει κατι εχεις 4ωρο service. Δεν ειναι απαραιτητο να παρεις απο τα δικα τους ετοιμα.

Εγγυηση ενας χρονος πληρης + 2 χρονια για ανταλακτικα.

Εχω 3 TurboX σπιτι μου.

Δημοσ.

Για desktop ισχύουν όλα όσα υπόθηκαν για τα parts και για laptop έχω να προσθέσω τα εξής στη λίστα του p_under:

7.ποιότητα κατασκευής

8.ποιότητα κατασκευής

9.ποιότητα κατασκευής

10.και πάει λέγοντας...

Φίλος μου είχε πάρει turbo-x laptop πριν μερικά χρόνια και μετά από λίγο καιρό είχαν αρχίσει να σκιαγράφονται τα πλήκτρα του στην οθόνη! Τα πλήκτρα ακουμπούσαν στην οθόνη όταν το έκλεινε!!

Μπορεί να έχουν βελτιωθεί από τότε αλλά...

Δημοσ.

σε ετοιμη συνθεση turbox δεν αξιζει...

σε laptop γιατι όχι?

δhλαδη το κινεζικο πλαστικο της hp η της sony τι εχουν??

πρωτιμό να δωσω 800ευρω να παρω κατι που σε value/money δεν θα βρω καλυτερο+ εχω και την εγγυηση μου στα 2 χρονια απο πλαισιο...

ουτε τον 1 χρονο που εχουν acer,hp ουτε τα 2 χρονια της sony που ειναι στο Βελγιο...

και να δωσω 500ευρω αερα σε λαπτοπ επειδη πανω γραφει VAIO,sorry αλλα δεν θα παρω..

(δεν εχω λαπτοπ)

Δημοσ.

Κάποιοι πρέπει επιτέλους να σταματήσουν να συκοφαντούν εταιρείες, έχοντας αγοράσει 1 ή 2 υπολογιστές από αυτές, ή ίσως και κανένα. Τα "άκουσα από το θείο του φίλου του ξάδελφού μου" και κάτι τέτοιες ανοησίες πρέπει απλά να χλευάζονται, επειδή δεν στέκουν.

Όταν ο μέσος Έλληνας θέλει να αγοράσει υπολογιστή, πού νομίζετε ότι πάει;

Στις ναυτιλιακές που εργάζονται πολλά μέλη της οικογένειάς μου, οι υπολογιστές είναι ΟΛΟΙ turbo-x. Σε πολλά νοσοκομεία, στα οποία πηγαίνω και κάνω έρευνα λόγω δουλειάς, τα περισσότερα μηχανήματα είναι turbo-x. Θέλετε να μου πείτε ότι τα Turbo-X δεν είναι αξιόπιστα; Μην τρελαθούμε κιόλας. Τι είναι δηλαδή καλύτερο; Να εμπιστευόμαστε το κάθε μαγαζάκι που πάει να βγάλει τα σπασμένα από μένα; Τουλάχιστον στο Πλαίσιο, ξέρεις ότι ακόμα και τα custom συστήματα έχουν 100% συμβατά components. Δεν είμαστε όλοι pc gurus, αλλά χρησιμοποιούμε αυτά τα συστήματα επαγγελματικά, αφήνοντας πολλά από αυτά ανοικτά επί 24ώρου βάσεως, κι ας μην έχουν τα τροφοδοτικά των 200 ευρώ, αλλά αυτά τα ταπεινά των 35 ευρώ, που πιστέψτε με, μια χαρά δουλεύουν, εδώ και χρόνια.

Τα πάντα είναι made in China. Εσείς τα πληρώνετε ως Sony ή ως HP, αλλά δεν παύουν να είναι Κινέζικα.

Μια χαρά είναι τα Turbo-X και θυμάμαι ότι αγοράζω Turbo-X εδώ και πάρα πολλά χρόνια, χωρίς κανένα πρόβλημα. Βρείτε μου άλλη μάρκα που να έχει 4ωρο service στην Ελλάδα, και θα πάω αύριο να πάρω ένα της κόρης μου.

• Confused 1
Δημοσ.

Με 800€ που θα δώσεις για μια σύνθεση Tuvlo-X(stolen) παίρνεις ένα pc με GT240(gtp δηλαδή),ΟΕΜ μνήμες,την φθηνότερη μητρική,πλαστικούρα κουτί(χειρότερα και από ΤΤ),no-name τροφοδοτικό,κανά seagate σκληρό από την 7200.11 να τρέχεις,επειδή τους έχουν ξεμείνει.Επίσης τις περισσότερες φορές βάζουν και κανά μεταχειρισμένο πράγμα που τους έχει ξεμείνει από rma και το θεωρούν κρίμα να το βγάλουν στο stock house τους με τα μισά λεφτά ενώ έχουν την δυνατότητα να το πουλήσουν σαν καινούργιο.Τέλος είναι κοροιδία αυτό με τα 3 χρόνια εγγύηση αφού στην ουσία μόνο ο πρώτος χρόνος σε καλύπτει 100%,αφού για τα υπόλοιπα 2 χρόνια θα πρέπει να πληρώνεις την εργασία.Αυτό με το τετράωρο service δεν ισχύει,εγώ είχα πάει pc φίλου για να του κάνω μια εξυπηρέτηση και τον ειδοποίησαν μετά από 2 μέρες.

Με 800€ δικιάς σου σύνθεσης φτιάχνεις pc με 5850(τούμπανο),πολύ καλύτερη μητρική και μνήμες,επώνυμο τροφοδοτικό που εξασφαλίζει υψηλό effieciency και πολυετή χρήση χωρίς κανένα πρόβλημα,ποιοτικό κουτάκι της επιλογής σου,διαλεγμένο ανάλογα με τις ανάγκες σου,και ΑΝ κάνεις υποχωρήσεις χωράει και ssd(προσωπικά δεν τους πάω τους ssd όσο έχουν ακόμα αυτές τις τιμές αλλά και δεν μου χρειάζονται,αλλά κάποιοι το θεωρούν απαραίτητο για ένα καινούργιο pc).Τέλος το κάθε part έχει την δική του εγγύηση,ούτε θα πληρώσεις εργασίες ούτε τίποτα.

Ε όχι να μας κοοιδεύει το πλαίσιο και το κάθε πλαίσιο,που π.χ. πάνε άσχετοι τους αλλάζουν ένα sata καλώδιο και τους παίρνουν και λεφτά,δεν ντρέπονται λίγο.

Άτοπο αυτό που ειπώθηκε αυτό για την οικονομία,το κεφάλαιο βοηθάς,όχι την οικονομία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...