Προς το περιεχόμενο

amazon Shipping

thanasisgnr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ότι υπάρχει τέτοια περίπτωση, υπάρχει.

Από την άλλη, πρόσφατα παρέλαβα από amazon.com (στις ΗΠΑ) μερικά DVD αξίας άνω των 100 ευρώ και δεν μου είπαν τίποτα. Οπότε, ελπίζεις να τη σκαπουλάρεις...

Παρεδωσε ευχαριστώ για την απάντηση..Ασε θα δωσω 5 ευρώ παραπάνω να τοι πάρω απο booksdepository.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Να ρωτησω κι εγω κατι που πιθανοτατα εχει ερωτηθει πολλες φορες αλλα δεν το βρηκα στα αποτελεσματα της αναζητησης...Λοιπον,ηξερα οτι το amazon.com δε στελνει ηλεκτρονικα ειδη σε Ελλαδα.Ωστοσο ενας φιλος μου μου ειπε σημερα οτι απο δω και στο εξης στελνει,ισχυει κατι τετοιο?Γιατι αν ισχυει το ψηνω πολυ για ενα ipod...:devil:

Δημοσ.

Στέλνει δε στέλνει, δε θα ρίσκαρα να πάρω από US τέτοια είδη. Τη στιγμή που η διαφορά σε σχέση με το UK στην τιμή είναι και μικρή, το ρίσκο του τελωνείου δεν αξίζει.

Δημοσ.
Να ρωτησω κι εγω κατι που πιθανοτατα εχει ερωτηθει πολλες φορες αλλα δεν το βρηκα στα αποτελεσματα της αναζητησης...Λοιπον,ηξερα οτι το amazon.com δε στελνει ηλεκτρονικα ειδη σε Ελλαδα.Ωστοσο ενας φιλος μου μου ειπε σημερα οτι απο δω και στο εξης στελνει,ισχυει κατι τετοιο?Γιατι αν ισχυει το ψηνω πολυ για ενα ipod...:devil:

απ'οτι φαίνεται εδώ, πλεόν στέλνει Ελλάδα μάλλον..

• Super Moderators
Δημοσ.

απ'οτι φαίνεται εδώ, πλεόν στέλνει Ελλάδα μάλλον..

To amazon αναφέρει συγκεκριμένα σε ποιές χώρες στέλνει ηλεκτρονικά.

Η Ελλάδα δεν είναι μέσα σε αυτές:

Restrictions

The following items can be shipped to almost all destinations outside the U.S.:

books

DVDs

music

VHS videos

Additionally, some consumer electronics, health and personal care, home and garden, jewelry, pet supplies, shoes, software, sporting goods, tools, video games, and watches can be shipped to the following countries:

Australia, Austria, Belgium, Brazil, Canada, Chile, Czech Republic, Denmark, Finland, France, Germany, Hong Kong, Hungary, India, Ireland, Italy, Japan, Luxembourg, Malaysia, Mexico, Netherlands, New Zealand, Norway, Philippines, Portugal, Poland, Saudi Arabia, Singapore, South Africa, Spain, Sweden, Switzerland, Taiwan, Thailand, United Arab Emirates, United Kingdom

Visit our Amazon Global Program store to browse products that are available for shipping to these destinations.

All products shipped to these countries via Priority International Shipping, and in certain cases product shipped via Standard or Expedited International Shipping, are included in the Amazon Global Program and an import fees deposit is collected on them. For further details about this service, read about the Amazon Global Program.

* Note: Books that require special handling because they are extremely heavy (for example, multi-volume sets) cannot be shipped outside the U.S. If this is the case, it will be noted on the product detail page.

Πηγή: Αmazon International Shipping Restrictions

Δημοσ.

Ευχαριστω!Κι εγω αυτη την εντυπωση ειχα,ειχα κοιταξει και τις συγκεκριμενες οδηγιες και δεν ειχα βρει την ελλαδα εκει,αλλα ειπα ''καμια φορα δεν ξερεις,ισως δεν ενημερωθηκε:whistle:''(ψευτικες ελπιδες)

Anyway,ευχαριστω παντως παιδια!!!!:-):-)

• 6 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...