thanasisgnr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 γεια σας παιδια ... θελω να αγοράσω κάτι απο το amazon.com Αλλα δεν μπορώ να καταλάβω καλά πιο ειναι το κοστος μεταφοράς (shipping price) θελω να αγορασω μια αγκραφα για μια ζωνη. μηπως ξερει κανείς πανω κατω ποσο παει η μεταφορά για ενα σχεδον μικρο αντικείμενο ; ευχαριστω εκ τν προτέρων
antonl Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Μπορείς να ξεκινήσεις την παραγγελία που θες, δηλώνοντας διεύθυνση αποστολής και λοιπά στοιχεία. Στο τελευταίο βήμα (και πριν την ολοκλήρωσή της) θα δεις πόσο είναι το κόστος για το shipping.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 εγω ρε παιδια οτι παω να παραγγειλω και απο amazon.com και απο amazon.co.uk μου λεει οτι δεν κανουν παραδοση στην διευθυνση μου.. και βλεπω και απο τις "Supported Countries" οτι η Ελλαδαρα δεν ειναι μεσα... τι γινεται; Help κανεις;
antonl Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Το είδος που θες να παραγγείλεις αποστέλλεται στην Ελλάδα σύμφωνα μ αυτές τις λίστες;
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 δεν καταλαβα τι εννοεις ακριβως... εγω ειδα απο τα shipping rates οτι η Ελλαδα δεν υποστηριζεται... Επισης θελω να αγορασω Cd μουσικης.. αλλα εχει σημασια το τι θελω να αγοραασω.. Δηλαδη μπορει να μου δινουν Cd μουσικης και οχι βιβλια ας πουμε; Υ.Γ. Μολις σημερα αρχισα να ψαχνω το τι ειναι e-bay και τι amazon οποτε σορι που δεν ξερω χρηστο http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?nodeId=3149601 να για το amazon.co.uk http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?ie=UTF8&nodeId=537734outside ναι και για amazon.com
antonl Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Ναι παίζει ρόλο το τι θες ν αγοράσεις. Κάποια είδη αποστέλλονται στην Ελλάδα, κάποια άλλα όχι. Μουσικά CD, κανονικά, αποστέλλονται. Ίσως ο έμπορος απ τον οποίο θες να τ αγοράσεις να μη στέλνει.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Και οσον αφορα τις λιστες που εγραψα... ειναι κατι αλλο και μπερδευομαι η τι; Γιατι εχω ακουσει οτι και αλλοι παραγγηλαν και τους ηρθαν αλλα συνεχιζω να μην καταλαβαινω πως αφου την Ελλαδα δεν την εχει μεσα και εμενα δεν με αφηνει. ---------- Προσθήκη στις 02:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:58 ---------- Τελικα βρηκα που ειναι το προβλημα... ειναι οτι εγω προσπαθω να αγορασω τα αντικειμενα σε προσφορα, δηλαδη ειναι "used" και μαλλον ο τυπας που το δινει δεν το στελνει ελλαδα... ειναι αυτο που ειπες με τον εμπορο... thx για την βοηθεια...
Anubis13 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Ρε παλικαρια μια απορια εχω. Υπαρχει ενα βιβλιο που θελω και το βρισκω σε ελληνικο καταστημα Πως γινεται να δω που βρισκεται το καταστημα? http://www.amazon.co.uk/Introduction-Applied-Combinatorial-Mathematics-Chung/dp/0070381240/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1267107591&sr=8-1
isay Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Ρε παλικαρια μια απορια εχω. Υπαρχει ενα βιβλιο που θελω και το βρισκω σε ελληνικο καταστημα Πως γινεται να δω που βρισκεται το καταστημα? http://www.amazon.co.uk/Introduction-Applied-Combinatorial-Mathematics-Chung/dp/0070381240/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1267107591&sr=8-1 Δες τις εικόνες
isay Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Ναι για δες τα new Εσύ ψάχνεις ποια είναι η διεύθυνση του συγκεκριμένου πωλητή, όχι σε ποια χώρα είναι. Δεν περίμενα να ρωτάς κάτι τόσο απλό. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις με τον πωλητή (μέσα από το ebay) και να ρωτήσεις που ακριβώς είναι, όπως και ότι άλλη απορία έχεις. Στα υπόψη ότι μπορεί να είναι κάποια αποθήκη στο πουθενά, δεν είναι αναγκαίο ότι είναι μαγαζί με βιτρίνα.
Anubis13 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Θελω να πάρω ένα βιβλίο το οποίο κάνει καμιά 100 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά...Χοντρό βιβλίο 1000 σελίδες. Υπάρχει περίπτωση να περάσει τελωνείο. Μιλάω μόνο για αποστολή εξ Αμερικής
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Θελω να πάρω ένα βιβλίο το οποίο κάνει καμιά 100 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά...Χοντρό βιβλίο 1000 σελίδες. Υπάρχει περίπτωση να περάσει τελωνείο. Μιλάω μόνο για αποστολή εξ Αμερικής Ότι υπάρχει τέτοια περίπτωση, υπάρχει. Από την άλλη, πρόσφατα παρέλαβα από amazon.com (στις ΗΠΑ) μερικά DVD αξίας άνω των 100 ευρώ και δεν μου είπαν τίποτα. Οπότε, ελπίζεις να τη σκαπουλάρεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.