Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με wifi του iphone

ADVAN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρχικα θερμα συνχαρτηρια για την υπεροχη βοηθεια που δινετε μεσα απο το forum.

Ειμαι κατοχοσ ενωσ 3gs απο Αμερικη. Το ξεκλειδωσα γιατι δεν αναγνωριζε την καρτα σιμ και επρεπε με βαση τισ οδηγιεσ του πωλητη να συνδεθω στο ιντερνετ απο το κινητο και να κατεβασω κατι ρυθμισεισ οπωσ και εγινε. Μεχρι εκεινη τη στιγμη το wifiδουλευε κανονικα μολισ εκανα install τισ ρυθμισεισ δεν μπορει να βρει δικτυο να συνδεθει ενω το netbook μου λειτουργει κανονικα που σημαινει οτι δεν εχει προβλημα η συνδεση μου.....οσοι γνωριζουν ασ μου απαντησουσ γιατι ο σημαντικοτεροσ λογοσ που πηρα το iphone ειναι για το wifi λογο δουλειασ...ευχαριστω

Δημοσ.
Αρχικα θερμα συνχαρτηρια για την υπεροχη βοηθεια που δινετε μεσα απο το forum.

Ειμαι κατοχοσ ενωσ 3gs απο Αμερικη. Το ξεκλειδωσα γιατι δεν αναγνωριζε την καρτα σιμ και επρεπε με βαση τισ οδηγιεσ του πωλητη να συνδεθω στο ιντερνετ απο το κινητο και να κατεβασω κατι ρυθμισεισ οπωσ και εγινε. Μεχρι εκεινη τη στιγμη το wifiδουλευε κανονικα μολισ εκανα install τισ ρυθμισεισ δεν μπορει να βρει δικτυο να συνδεθει ενω το netbook μου λειτουργει κανονικα που σημαινει οτι δεν εχει προβλημα η συνδεση μου.....οσοι γνωριζουν ασ μου απαντησουσ γιατι ο σημαντικοτεροσ λογοσ που πηρα το iphone ειναι για το wifi λογο δουλειασ...ευχαριστω

Φιλε ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα. Τα εκανα ολα και δεν λυθηκε.

Το εστειλα για service και μου εστειλαν καινουργιο

Απλα τα πραγματα

Δημοσ.

Απλα τα πραγματα[/quote

φιλε μου το κινητο ειναι απο αμερικη....unlocked και jailbroken και δεν εχει εγγυηση....οποτε δεν νομιζω να μου το αλλαξουν!!!που το πηγεσ για servise?

Δημοσ.

ένας φίλος έχει ίδιο πρόβλημα με iphone 3g οπότε αν βρεθεί λύση πείτε μου και σε μένα! έτσι ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί το wifi. δε βρίσκει κανένα δίκτυο δηλαδή.

(εκτός εγγύησης επίσης)

Δημοσ.

Έχετε κάνει το JB με το blackrain; Με αυτό είχαν ακουστεί κάτι προβλήματα με το wifi. Κάντε restore σε μαμήσιο firmware και αν δουλεύει το wifi τότε JB με custom firmware φτιαγμένο με το Pwnage tool. Λογικά θα δουλεύει μετά.

Δημοσ.

Απλα τα πραγματα

To εστειλες και σου δωσανε μεταχειρισμενο*!

Απλα τα πραγματα.

(αν το πηγες για service εδω Ελλαδα)

Δημοσ.
Έχετε κάνει το JB με το blackrain; Με αυτό είχαν ακουστεί κάτι προβλήματα με το wifi. Κάντε restore σε μαμήσιο firmware και αν δουλεύει το wifi τότε JB με custom firmware φτιαγμένο με το Pwnage tool. Λογικά θα δουλεύει μετά.

Δεν είναι JB και για την ακρίβεια είναι ελάχιστα χρησιμοποιημένο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...