ADVAN Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Αρχικα θερμα συνχαρτηρια για την υπεροχη βοηθεια που δινετε μεσα απο το forum. Ειμαι κατοχοσ ενωσ 3gs απο Αμερικη. Το ξεκλειδωσα γιατι δεν αναγνωριζε την καρτα σιμ και επρεπε με βαση τισ οδηγιεσ του πωλητη να συνδεθω στο ιντερνετ απο το κινητο και να κατεβασω κατι ρυθμισεισ οπωσ και εγινε. Μεχρι εκεινη τη στιγμη το wifiδουλευε κανονικα μολισ εκανα install τισ ρυθμισεισ δεν μπορει να βρει δικτυο να συνδεθει ενω το netbook μου λειτουργει κανονικα που σημαινει οτι δεν εχει προβλημα η συνδεση μου.....οσοι γνωριζουν ασ μου απαντησουσ γιατι ο σημαντικοτεροσ λογοσ που πηρα το iphone ειναι για το wifi λογο δουλειασ...ευχαριστω
ADVAN Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Εκανες reset τα network settings; Ναι εκανα αλλα και παλι τιποτα....
ADVAN Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 RESTORE???? δηλαδη???? θελω μια παραπανω αναλυση γιατι ειμαι λιγο ασχετοσ....
spid_x Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Αρχικα θερμα συνχαρτηρια για την υπεροχη βοηθεια που δινετε μεσα απο το forum.Ειμαι κατοχοσ ενωσ 3gs απο Αμερικη. Το ξεκλειδωσα γιατι δεν αναγνωριζε την καρτα σιμ και επρεπε με βαση τισ οδηγιεσ του πωλητη να συνδεθω στο ιντερνετ απο το κινητο και να κατεβασω κατι ρυθμισεισ οπωσ και εγινε. Μεχρι εκεινη τη στιγμη το wifiδουλευε κανονικα μολισ εκανα install τισ ρυθμισεισ δεν μπορει να βρει δικτυο να συνδεθει ενω το netbook μου λειτουργει κανονικα που σημαινει οτι δεν εχει προβλημα η συνδεση μου.....οσοι γνωριζουν ασ μου απαντησουσ γιατι ο σημαντικοτεροσ λογοσ που πηρα το iphone ειναι για το wifi λογο δουλειασ...ευχαριστω Φιλε ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα. Τα εκανα ολα και δεν λυθηκε. Το εστειλα για service και μου εστειλαν καινουργιο Απλα τα πραγματα
ADVAN Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Φιλε ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα. Τα εκανα ολα και δεν λυθηκε. Το εστειλα για service και μου εστειλαν καινουργιο Απλα τα πραγματα[/quote φιλε μου το κινητο ειναι απο αμερικη....unlocked και jailbroken και δεν εχει εγγυηση....οποτε δεν νομιζω να μου το αλλαξουν!!!που το πηγεσ για servise?
kostas09 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 με το restore επι της ουσιας απ οσο ξερω αναιρεις το jailbrake και δεν υπαρχει θεμα...
BlackScorpionX Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 ένας φίλος έχει ίδιο πρόβλημα με iphone 3g οπότε αν βρεθεί λύση πείτε μου και σε μένα! έτσι ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί το wifi. δε βρίσκει κανένα δίκτυο δηλαδή. (εκτός εγγύησης επίσης)
mindtrapper Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Έχετε κάνει το JB με το blackrain; Με αυτό είχαν ακουστεί κάτι προβλήματα με το wifi. Κάντε restore σε μαμήσιο firmware και αν δουλεύει το wifi τότε JB με custom firmware φτιαγμένο με το Pwnage tool. Λογικά θα δουλεύει μετά.
aris1986 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Φιλε ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα. Τα εκανα ολα και δεν λυθηκε. Το εστειλα για service και μου εστειλαν καινουργιο Απλα τα πραγματα To εστειλες και σου δωσανε μεταχειρισμενο*! Απλα τα πραγματα. (αν το πηγες για service εδω Ελλαδα)
BlackScorpionX Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Έχετε κάνει το JB με το blackrain; Με αυτό είχαν ακουστεί κάτι προβλήματα με το wifi. Κάντε restore σε μαμήσιο firmware και αν δουλεύει το wifi τότε JB με custom firmware φτιαγμένο με το Pwnage tool. Λογικά θα δουλεύει μετά. Δεν είναι JB και για την ακρίβεια είναι ελάχιστα χρησιμοποιημένο.
mindtrapper Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Αφού είναι από USA δεν πρέπει να είναι JB για να κάνεις unlock μετά;
georgeadams Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Ναι. Σε αυτά, το unlock & το jailbrake πάνε μαζί.
spid_x Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 To εστειλες και σου δωσανε μεταχειρισμενο*!Απλα τα πραγματα. (αν το πηγες για service εδω Ελλαδα) Πως εισαι σιγουρος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.