Προς το περιεχόμενο

Ανανέωση της σελίδας Μεταφορα PSTN μεσω Wireless Lan 2x spa3102

tsuskas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προσφατα εχω αγορασει 2 linksys Spa3102 ..απο γνωστο καταστημα Voip τηλεφωνιας,μου υποσχεθηκαν οτι θα μου εδιναν καποιες οδηγιες για να κανω αυτο που ηθελα ομως ματαια περιμενα το email ....ζηταω λοιπον την βοηθεια σας για να σεταρω τα 2 linksys spa 3102

το δικτυο μου ειναι ως εξης

επιχειρηση lan -wireless = wireless - lan σπιτι

Θελω να μεταφερω με απλα λογια την γραμμη του καταστηματος μου στο σπιτι να μπορω να πραγματοποιω κλησεις απο το σπιτι μου αλλα και να δεχομαι αμεσα τισ κλησεις σ αυτο (σπιτι) οταν απουσιαζω απο την επιχειρηση ..

ειμαι ασχετος με τα Voip κτλπ ......

Δημοσ.

Ενόχλησε τους και πες τους ότι αν μέχρι αύριο δεν έχουν στείλει οδηγίες θα υπαναχωρήσεις στην αγορά και ότι θέλεις τα χρήματα σου πίσω.

Δημοσ.
προσφατα εχω αγορασει 2 linksys Spa3102 ..απο γνωστο καταστημα Voip τηλεφωνιας,μου υποσχεθηκαν οτι θα μου εδιναν καποιες οδηγιες για να κανω αυτο που ηθελα ομως ματαια περιμενα το email ....ζηταω λοιπον την βοηθεια σας για να σεταρω τα 2 linksys spa 3102

το δικτυο μου ειναι ως εξης

επιχειρηση lan -wireless = wireless - lan σπιτι

Θελω να μεταφερω με απλα λογια την γραμμη του καταστηματος μου στο σπιτι να μπορω να πραγματοποιω κλησεις απο το σπιτι μου αλλα και να δεχομαι αμεσα τισ κλησεις σ αυτο (σπιτι) οταν απουσιαζω απο την επιχειρηση ..

ειμαι ασχετος με τα Voip κτλπ ......

Δεν γνωρίζω το μενού του Linksys και δεν μπορώ να σε βοηθήσω πολύ αλλά βρήκα στα γρήγορα ένα σύντομο απλοποιημένο οδηγό:

http://www.jmgtechnology.com.au/spa_3102_guide.pdf

-=-=-

Η voip τηλεφωνία στην Ελλάδα είναι για τα μπάζα ακόμα από άποψη υποστήριξης, ανοίγουν μαγαζάκια που κάνουν εισαγωγή εξοπλισμού και από after sales μιλάμε για εξυπηρέτηση υπό του μηδέν, με κάτι πιτσιρικάδες δήθεν technical support που απλά ξέρουν να στήνουν 5 dial plans. Και εντάξει η voIP τηλεφωνία είναι πιο φθηνή από άποψη εξοπλισμού αλλά μερικά κολπάκια (όπως ένα gsm gateway και μια isdn bri κάρτα που πήρα) ξεπερνούν τα 600 ευρώ. Οπότε για να μην πάνε χαμένα αυτά καθόμαστε και μαθαίνουμε μόνοι μας...

και ... όπως λέει το παιδί από πάνω, ειδικά αν είναι το γνωστό shop που έχει και διαφημίσεις στο adwords, είναι αναιδής και η εξυπηρέτησή τους είναι άκυρη, βγάλε τους το λάδι να σε βοηθήσουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...