localy Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 εχω παρει αυτην την καρτα που ειναι usb και θελω να αυξησω την εμβελεια της αν παρω αυτην την κεραια και την συνδεσω θα παιζει???
Angeldust Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Θα παίξει αλλά δεν θα δεις μεγάλη βελτίωση. Απο 4dbi που είναι η ενσωματωμένη, θα πάς στα 5dbi. Πάρε καλύτερα αυτήν: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612423&u=TP-LINK-TL-ANT2408CL-2.4GHZ-8DBI-INDOOR-OMNI-DIRECTIONAL-ANTENNA
takos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Είναι δοκιμασμένο το TL-WN422G με την 8dbi κεραία σου δίνει 1-2 γραμμές παραπάνω στις 5, και μερικά ασύρματα δίκτυά παραπάνω.
DDoS Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Απο τα 4 να πας στα 8 παλι λιγο μου φαινετε. Μπορεις απλα να βαλεις καλωδιο με τη κεραια οσο πιο ψηλα και νομιζω θα εισαι ενταξει
digimyth Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ έχω το ίδιο φλασάκι με εσένα και πήρα αυτή την κεραία η οποία έρχεται περίπου στο στήθος μου σε ύψος αλλά δε βλέπω καμιά ουσιαστική διαφορά παρά μόνο ότι βλέπω παραπάνω δίκτυα. Το ζήτημα φίλε μου είναι ότι η κεραία μπορεί μόνο να λάβει σήμα αλλά όχι να μεταδώσει καλά. Για να μεταδώσει σήμα πρέπει να είναι high power και ένα φλασάκι συνήθως δεν είναι. Εγώ πήρα ένα Access Point High Power και πάλι με το ζόρι μπορώ να συνδεθώ αν και πιάνω καλά...! Όσον αφορά το καλώδιο να θυμάσαι ότι το RP-SMA δύσκολα πάει πάνω από τα 3 μέτρα (~12ευρώ περίπου). Στα 5 μέτρα είναι πάρα πολύ ακριβό... (20 με 30 ευρώ πάνω κάτω από το eshop)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.