Προς το περιεχόμενο

Σκόνη-δυνατός θόρυβος κουτιού

SpirosLouis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα mini tower. Λοιπόν κάνει πολύ θόρυβο. Το ανεμιστιράκη του επεξεργαστή είναι αυτό που δίνουνε μαζί με τον επεξεργαστή και έχει και άλλο ένα για την θήκη(που μου μοίαζει κιόλας για ένα τον 5€).

Κάνει που κάνει τον θόρυβο, όταν μερικές φορές, ίσως μια φορά το δίμηνο το καθαρίζω, μπορώ και πίανω σκόνες όσο το μισό δάχτυλό μου. Από το τροφοδοτικό μέχρι και το κάτω κάτω μέρος του κουτιού είναι γεμάτο σκόνες.

Αμέσως μου ήρθε στο μυαλό η ιδέα της υδρόψυξης αλλά δεν μπορώ ούτε καν ξέρω να την εγκαταστήσω συν του ότι θέλει απ'ότι μου έχουνε πεί ένα κάρο λεφτά.

Δυστυχώς δεν μπορώ να μετακινήσω τον πύργο για λόγους χώρου κτλ.

Υπάρχουνε λύσεις στο θέμα σκόνης και θορύβου;

(διαστάσεις από το ανεμιστιράκη της θήκης δεν ξέρω. Ο επεξεργαστής μου είναι Intel Dual Core 2.5Ghz E5200)

Δημοσ.

Το περνεις πας σε ενα βενζιναδικο και το πιανεις με τον αερα και το φυσας να καθαρισει ή περνεις ενα πινελακι με κανονικες και ΟΧΙ πλαστικες τριχες γιατι εχει πολλες πιθανοτητες να καει απο στατικο του πλαστικου και το κανεις σπιτι σου με παρεα την ηλεκτρικη. Τα ανεμηστιρακια δεν ειναι και πανακριβα μη σου πω κιολας οτι τα 5ευρω που λες ειναι μια χαρα τιμη για ανεμηστιρακι. Αν ειναι αυτο που κανει θορυβο μπορεις να το αντικαταστεισεις με καπιο αλλο η ακομα και να δοκιμασεις να βαλεις λιγο λαδι μηχανης μεσα στο ρουλεμαν του ανεμηστηρα....

Δημοσ.

Ναι εχει πυκνωτες και διαφορα τετοια... δε χρειαζεται να το κανεις με πιεση η να τα κουνισεις αυτα... ελαχιστα θελει ισα να φιγει η σκονη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...