Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για δώρο γενεθλίων σε κοπέλα φίλου

Anubis13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως βλέπετε η κοπέλου ενός φίλου έχει τα γενέθλιά της οπότε πρέπει να βρούμε ένα δώρο. Budget 25-30 ευρώ. Να είναι ένα ωραίο δώρο.. Για ρίχτε ιδέες.

Παράκληση: ας μείνουμε σοβαροί και ον τόπικ

Δημοσ.
Όπως βλέπετε η κοπέλου ενός φίλου έχει τα γενέθλιά της οπότε πρέπει να βρούμε ένα δώρο. Budget 25-30 ευρώ. Να είναι ένα ωραίο δώρο.. Για ρίχτε ιδέες.

Παράκληση: ας μείνουμε σοβαροί και ον τόπικ

θα ήταν χρήσιμη...μια βόλτα σε ένα Sex Shop????? ε??? :-)

ον τόπικ μένω πάντως....

δώσε μας στοιχεία....ηλικία...ασχολίες...πόσο καιρό την ξέρετε...και....για πόσα άτομα είναι τα 25-30 ευρω???? :rolleyes:

Δημοσ.

λοιπον σιγουρη λυση και μεσα στα λεφτα που λες. ενα τσαντακι με σαπουνακια και κρεμες απο το body shop. υπαρχουν πολλοι συνδιασμοι να διαλεξεις στην τελικη ζητα βοηθεια απο καποια φιλη σου η την πωλητρια. ουδετερο δωρο θα ελεγα και σιγουρα θα της αρεσει

Δημοσ.
Χωρίς πλάκα, μηχανή αποτρίχωσης για τα πόδια!Μάθετε αν ήδη έχει.Και είναι και μέσα στο budget.

:shock::shock::shock: αυτο ειναι το χειροτερο δωρο που εχω ακουσει ποτε. αμα μου εκανε κανεις δωρο μηχανη αποτριχωσης θα του την εφερνα στο κεφαλι εκτος αν η ιδια την ειχα ζητησει. αλλη μια αποδειξη οτι αντρικος εγκεφαλος ειναι ανυπαρκτος

Δημοσ.
αλλη μια αποδειξη οτι αντρικος εγκεφαλος ειναι ανυπαρκτος

ή οτι εχεις πολλλλλλλλλλες τριχες :P

Δημοσ.

οποιαδηποτε γυναικα θα το επαιρνε στραβα. σαν να τις λες μεσα στα μουτρα της οτι δεν ειναι αρκετα περιποημενη, ειναι δεν ειναι θα το παρει στραβα

Δημοσ.

damn...με πρόλαβες!!:lol::lol:

Κάτι σε αξεσουάρ? Σε όλες αρέσουν, και η αλήθεια είναι ότι το budget είναι λίγο περιορισμένο για κάτι άλλο. Αλλιώς κάτι home made με τα χεράκια σου που σίγουρα θα το εκτιμήσει. Εξαρτάται βέβαια και τι στυλ δώρο θέλει, τύπου φουλ ιν λαβ, σεξουαλικό, βαθιά αγάπη για πάντα κι έτσι, ιντελεκτουέλ, κλπ.

ρε συ ευα με αυτή τη λογική αποκλείονται ΟΛΑ τα δώρα που σχετίσονται με εμφάνιση (ρούχα=ντύνεσαι χάλια, άρωμα/άλατα=βρωμάς, αξεσουάρ=βάλε κάτι γιαλιστερό δεν θέλω να σε βγάζω σαν κομμούνι, περιποίηση μαλλιών=μπορείς και καλύτερα, και πάιε λέγοντας)

Δημοσ.
damn...με πρόλαβες!!:lol::lol:

Κάτι σε αξεσουάρ? Σε όλες αρέσουν, και η αλήθεια είναι ότι το budget είναι λίγο περιορισμένο για κάτι άλλο. Αλλιώς κάτι home made με τα χεράκια σου που σίγουρα θα το εκτιμήσει. Εξαρτάται βέβαια και τι στυλ δώρο θέλει, τύπου φουλ ιν λαβ, σεξουαλικό, βαθιά αγάπη για πάντα κι έτσι, ιντελεκτουέλ, κλπ.

μιλαμε για φιλη φιλου οχι γκομενα:P

• Moderators
Δημοσ.

Μπορεις να δεις κατι σε πορτοφολι, ή μπρελοκ. Αν καπνιζει, σε αναπτηρα.

Εναλλακτικα ζακετοφουλαρορουχογενικα.

Δημοσ.
λοιπον σιγουρη λυση και μεσα στα λεφτα που λες. ενα τσαντακι με σαπουνακια και κρεμες απο το body shop. υπαρχουν πολλοι συνδιασμοι να διαλεξεις στην τελικη ζητα βοηθεια απο καποια φιλη σου η την πωλητρια. ουδετερο δωρο θα ελεγα και σιγουρα θα της αρεσει

:shock::shock::shock: αυτο ειναι το χειροτερο δωρο που εχω ακουσει ποτε. αμα μου εκανε κανεις δωρο μηχανη αποτριχωσης θα του την εφερνα στο κεφαλι εκτος αν η ιδια την ειχα ζητησει. αλλη μια αποδειξη οτι αντρικος εγκεφαλος ειναι ανυπαρκτος

οποιαδηποτε γυναικα θα το επαιρνε στραβα. σαν να τις λες μεσα στα μουτρα της οτι δεν ειναι αρκετα περιποημενη, ειναι δεν ειναι θα το παρει στραβα

Με αυτή την λογική όμως... αν της κάνει δώρο τα σαπούνια και τις κρέμες προτείνεις θα υπονοεί ότι είναι άπλυτη και βρώμικη :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...