Προς το περιεχόμενο

Πάγωμα συστήματος με νέα κάρτα γραφικών

weirdo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σβηστους και ξαναβαλτους...και παλι αν δεν, βρες πιο παλιο catalyst. Και κατι ακομα που δε νομιζω να παιζει μεγαλο ρολο αλλα η μητρηκη υποστιριζει το pci-express 2.0?

Δημοσ.

αυτο δε το ξερω

αυτη ειναι:

http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2281&ProductName=GA-M51GM-S2G

---------- Προσθήκη στις 14:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:45 ----------

ξαναπερασα τους drivers, 1η φορα τελειωσα την 1η περιοδο στον nba2k10 αντε να δουμε...

---------- Προσθήκη στις 15:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:12 ----------

μια απο τα ιδια :(

Δημοσ.

Εμενα οι γνωσεις μου φτανουν ως εδω... Παιδια καπιος αλλος? Α και ενοηται πως η δοκιμη εγινε με το αλλο τροφοδοτικο και οχι με το κινεζικο ε?

Δημοσ.

Εμένα η εμπειρία μου με μία ASUS που κόλλαγε σε τυχαίες χρονικές στιγμές απόδειξε ότι έφταιγε η μητρική... Είχε πρόβλημα το chip της και έτσι την πήγα για αλλαγή. Αν μπορείς δοκίμασε την κάρτα σου σε άλλη μητρική, διαφορετικά αν είναι εντός εγγύησης η μητρικής πίσω για αντικατάσταση.

Δημοσ.

εκανα, ειχε seven εβαλα xp, ξαναεβαλα seven x64, στα xp δεν παγωνει, σταματαει να δουλευει η καρτα γραφικων και ειναι σαν να μην εχει drivers

---------- Προσθήκη στις 17:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:49 ----------

θα βγαλω αυριο το δικο τροφοδοτικο να σιγουρευτω

Δημοσ.

γιατί ρε συ ? η μητρική είναι μια χαρά λειτουργική, απλά φαντάζομαι έχει πρόβλημα η pci-e αν το αναφέρω τι πρόβλημα υπάρχει ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...