Προς το περιεχόμενο

Intel Turbo boost

perrys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας για την σχετική επιλογή , παρατήρησα στο bios ότι όταν κάνεις load optimized defaults , load safe defaults το έχει ενεργοποιημένο.

Εσείς τι προτείνετε?

Ανεβάζει πολύ τις θερμοκρασίες ?

Είναι safe me την μαμά ψύκτρα?

Αυτή η λειτουργία αυξομειώνει τα mhz ανάλογα την κατάσταση του pc και την εργασία που γίνεται??

Δημοσ.
Παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας για την σχετική επιλογή , παρατήρησα στο bios ότι όταν κάνεις load optimized defaults , load safe defaults το έχει ενεργοποιημένο.

Εσείς τι προτείνετε?

Ανεβάζει πολύ τις θερμοκρασίες ?

Είναι safe me την μαμά ψύκτρα?

Αυτή η λειτουργία αυξομειώνει τα mhz ανάλογα την κατάσταση του pc και την εργασία που γίνεται??

Αλλάζει τον πολλαπλασιαστή, και λογικά αν δεν ζορίζεις το μηχάνημά δεν θα έχεις πρόβλημα με θερμοκρασίες.

• Super Moderators
Δημοσ.

από την στιγμή που είναι από default enabled σημαίνει ότι η Intel το έχει testάρει και δεν υπάρχει πρόβλημα

Δημοσ.

Και άλλη μια ερώτηση το set up to έχω πάρει από το plaisio και το είχε απενεργοποιημένο ,εαν το ενεργοποιήσεις την χάνεις την εγγύηση?

Θεωρείται overclock , μια λειτουργία που σου παρέχει ο επεξεργαστής?

Δημοσ.
Και άλλη μια ερώτηση το set up to έχω πάρει από το plaisio και το είχε απενεργοποιημένο ,εαν το ενεργοποιήσεις την χάνεις την εγγύηση?

Θεωρείται overclock , μια λειτουργία που σου παρέχει ο επεξεργαστής?

Δεν νομίζω να χάνεις τίποτα, η Intel σου παρέχει την δυνατότητα του turbo λες να ήταν τόσο χαζοί μια Intel και ένα πλαίσιο τόσο έξυπνο;

Δεν το νομίζω, μαλών στο πλαίσιο πάνε με την λογική ποιος θα το ψάξει και το άφησαν στο disabled.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...