shakm Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Θεωρώ ότι τα προϊόντα της apple, αν και ακριβά είναι όλα ποιοτικά και πολλά από αυτά τα θεωρώ μια μικρή επανάσταση στο χώρο τους. Το τελευταίο προϊόν της ...όχι τόσο. (Άρθρο από το προσωπικό μου blog)
Freakster Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Θεωρώ ότι τα προϊόντα της apple, αν και ακριβά είναι όλα ποιοτικά και πολλά από αυτά τα θεωρώ μια μικρή επανάσταση στο χώρο τους. Το τελευταίο προϊόν της ...όχι τόσο. (Άρθρο από το προσωπικό μου blog) Θεωρώ πως έχεις άδικο. Βίντεο από την προσωπική μου συλλογή http://www.youtube.com/watch?v=Bst9iplqUVY
atheatos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Γιατί δεν χρειαζόμαστε iPad?Κατσε να σκεφτώ...... Το βρήκα Για το ίδιο ακριβώς λόγω που δεν χρειαζόμαστε iPhone ή iPod touch..... Απλό.... Τελικά ισως ήταν μια από τις πιο εύκολες ερωτησεις που εχω απαντησει σε αυτό το forum....
orck Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Αυτο το θεμα τι σκοπο εχει; (περα της προβολης του προσωπικου σου Blog;)
Street-Fighter Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Αυτο το θεμα τι σκοπο εχει; (περα της προβολης του προσωπικου σου Blog;) Να ξεσηκώσει τους macάδες να μπουν οι microsoftάδες και να πουν για τις δυνατότητες του και μετα να το γυρίσουμε σε linuxακι και google android ως που να βαρεθω εγω και να κανω ακύρωση στη παρακολούθηση του θέματος και οι mods και να το κλειδώσουν. Περι ορέξεως δηλαδή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.