Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 στο MSDNA αν θυμάμαι καλά δεν μπαίνει ποτέ office
drillgr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 στο MSDNA αν θυμάμαι καλά δεν μπαίνει ποτέ office Το ξερω απλα διαβαζοντας τον τιλτο της συγκεκριμενης εκδοσης ειπα μηπως και το εβαζαν. Ας βγει πρωτα και βλεπουμε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 και τα παλιότερα office είχαν αντίστοιχη έκδοση
kfyros Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Το MSDN a είναι τσάμπα? Γιατί σε MSDN συνδρομές που είχαμε παλιότερα εκεί που δούλευα, υπήρχε και το office , και μάλιστα η full έκδοση (το 2003 τότε)...
antonl Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 MSDNAA φαντάζομαι πως εννοούν :> Το MSDN απ ότι θυμάμαι έχει συνδρομή (και περιορισμούς χρήσης).
jimarass Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 what the f.... ???θα γράψει κανένας για το office 2010 ή θα συνεχιστεί το ψυχόδραμα για την κακή Microsoft που απομυζεί τα χρήματα μας και το καλό Open source ?? εδώ έχουν χάσει οι λέξεις το νόημα τους με το κόλλημα ορισμένων. Κοινωνικό έργο φίλε Linuxovie επιτελείς συμμετέχοντας με τη δουλειά σου σε κάποιο open source project το οποίο τόσο φανατικά υποστηρίζεις, και όχι φλαμάροντας δεξιά κι αριστερά με αερολογίες. Ακόμα κι εγώ έχω συμμετάσχει σε Open Source projects παλιότερα, έστω και κάνοντας debugging. Δεν ανοίγετε ένα topic σχετικό με αυτό όλοι εσείς οι φανατικοί του open source, για να μας δείξετε και την βοήθεια που έχετε δώσει σε αυτή την κοινότητα και το πως την έχετε υποστηρίξει ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ και όχι στο μπλαμπλα ?? Εκτός αν το μόνο που κάνετε είναι να εκμεταλλεύεστε τζάμπα τη δουλειά κάποιων άλλων χωρίς να προσφέρετε τίποτα.. Τέτοιο μέλος της Open Source κοινότητας είμαι κι εγώ , και μάλιστα καλύτερος από πολλούς .. Όσο για το αν θα ήταν φτηνότερη μια Open Source λύση για το ελληνικό κράτος, έχει ξανασυζητηθεί και αναλυθεί. ΚΑΜΙΑ λύση δεν είναι φτηνή για το ελληνικό κράτος, το οποίο είναι το βασίλειο της μαλακίας, της ασχετοσύνης και της μίζας. Το να αναπτύξει το ελληνικό κράτος Ιnhouse software πάνω σε Open Source λύση (όπως έχει κάνει η Γερμανία) είναι το ανέκδοτο του αιώνα!!! Η φθηνότερη λύση για τέτοιες περιπτώσεις σε ανάπτυξη και συντήρηση είναι η αγορά έτοιμων προΪόντων από τρίτους software vendors (όπως πχ. η Microsoft και η Oracle ή άλλες ιδιωτικές εταιρίες - ελληνικές ή διεθνείς). Τα χοντρά φράγκα δεν φεύγουν στη Microsoft αλλά σε άλλες εταιρίες που παράγουν λογισμικό για τις ανάγκες του κράτους. Από web sites μέχρι λογισμικό του Taxis και του e-governement. Πολλά από αυτά είναι στημένα πάνω σε open source πλατφόρμες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι τζάμπα. Τα υπόλοιπα είναι μπούρδες εκτός πραγματικότητας. Το open source είναι κάτι συμαντικό ως κουλτούρα δημιουργίας και η απλή χρήση του από κάποιον είναι αρκετή. Δε χρειάζεται να δημιουργεί για να θεωρείται μέλος..... Αναφορικά με το office, αποτελεί ίσως ότι καλύτερο έχει να υποδείξει η microsoft και αξίζει τα λεφτά του πέρα ως πέρα. Στο κράτος όλα γίνονται. Αν τους πουν μαθαίνετε linux ή πάτε σπιτάκια σας, θα μάθουν και linux και ότι άλλο θες.......
dimitris2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Έχουμε ξεφύγει από το θέμα, λίγο προσοχή
dyrer Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Λοιπόν δοκίμασα το 2010 64bit και αυτό που με ενθουσιάσε ήταν η ταχύτητα του, παρά οι αλλαγές σε σχέση με το 2007. Το καλό πλέον με την Microsoft ειναι ότι άρχισε να βελτιώνει το λογισμικό της σε ταχύτητα γιατί ο ανταγωνισμός μεγαλώνει από Mac και Linux. Αν και έχω Mac το MSoffice ειναι πολύ καλό εργαλείο και είναι το στάνταρ θέλουμε δεν θέλουμε, εγώ μπορεί να εχω βάλει OpenOffice γιατί δυστυχώς δεν έχω MsOffice.
alexzzz Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Λοιπόν δοκίμασα το 2010 64bit και αυτό που με ενθουσιάσε ήταν η ταχύτητα του, παρά οι αλλαγές σε σχέση με το 2007. +1 μεγάλη διαφορά με τα 2007 που ήταν και ο λόγος που πήγα σε open office.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα