Προς το περιεχόμενο

ΤΕΙ ηλεκτρολογίας και βαθμολογίες,

giorgosxristou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γράφω από καθαρά από περιέργεια το παρόν topic ώστε να δω τι γίνετε και στα άλλα ΤΕΙ τις χώρας και πιο συγκεκριμένα στο τμήμα της ηλεκτρολογίας στο ΤΕΙ Ηρακλείου.Επειδή ή είμαστε όλοι σκράπες εκεί μέσα η κάτι άλλο φταίει ή και στα υπόλοιπα τει είναι έτσι η κατάσταση.

,συγκεκριμένα πχ φυσική 1ου εξαμήνου 280 άτομα από αυτούς ενεργοί φοιτητές ας πούμε 180 άτομα πέρασαν οι 33,μαθηματικά 1 επίσης 1ου εξαμήνου από τους 340 περίπου 250 ενεργοί πέρασαν 30 άτομα,ανανεώσιμες πηγές ενέργειας 133 'άτομα(μεγάλο εξάμηνο) πέρασαν 2ή 3 άτομα,στα υπόλοιπα μαθήματα κατά την πλειοψηφία είναι κάπως έτσι τα πράγματα,τα άτομα που περνούν πτυχίο στην ώρα τους μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού,μέσος όρος απόκτησης πτυχίου τα 6 με 6.5 χρόνια ,επίσης να ρωτήσω οι αλυσίδες σε εσάς πότε σπάνε?σε εμάς είναι στις τελευταίες 30 ώρες,για πείτε ρε παιδιά τι παίζεται στα υπόλοιπα ΤΕΙ τις Ελλάδας?θα προτιμούσα απόψεις για ΤΕΙ ηλεκτρολογίας .

ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.
γράφω από καθαρά από περιέργεια το παρόν topic ώστε να δω τι γίνετε και στα άλλα ΤΕΙ τις χώρας και πιο συγκεκριμένα στο τμήμα της ηλεκτρολογίας στο ΤΕΙ Ηρακλείου.Επειδή ή είμαστε όλοι σκράπες εκεί μέσα η κάτι άλλο φταίει ή και στα υπόλοιπα τει είναι έτσι η κατάσταση.

,συγκεκριμένα πχ φυσική 1ου εξαμήνου 280 άτομα από αυτούς ενεργοί φοιτητές ας πούμε 180 άτομα πέρασαν οι 33,μαθηματικά 1 επίσης 1ου εξαμήνου από τους 340 περίπου 250 ενεργοί πέρασαν 30 άτομα,ανανεώσιμες πηγές ενέργειας 133 'άτομα(μεγάλο εξάμηνο) πέρασαν 2ή 3 άτομα,στα υπόλοιπα μαθήματα κατά την πλειοψηφία είναι κάπως έτσι τα πράγματα,τα άτομα που περνούν πτυχίο στην ώρα τους μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού,μέσος όρος απόκτησης πτυχίου τα 6 με 6.5 χρόνια ,επίσης να ρωτήσω οι αλυσίδες σε εσάς πότε σπάνε?σε εμάς είναι στις τελευταίες 30 ώρες,για πείτε ρε παιδιά τι παίζεται στα υπόλοιπα ΤΕΙ τις Ελλάδας?θα προτιμούσα απόψεις για ΤΕΙ ηλεκτρολογίας .

ευχαριστώ πολύ.

Στο ηλεκτρονικής θεσσαλονίκης είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα. Πχ Καθηγητής σε εργαστήριο ηλεκτρονικών 3 σε παλιότερο εξάμηνο είχε 73 άτομα που το παρακολουθούσαν. Ε έκοψε ΚΑΙ τους 73 για επανάληψη. Χωρίς υπερβολές. Δε βρίσκω την φωτογραφία την είχα τραβήξει με μηχανή και την είχα σκανάρει ιστορικές στιγμές. Το κορυφαίο είναι το ηλεκτρονικό σύστημα που έχουν βγάλει για τις βαθμολογίες το pithia δεν δουλέυει ποτέ σωστά...Για του λόγου το αληθές, κανείς δεν ελέγχει τους καθηγητές τι και ποιόυς περνάνε και τι κάνουν. Ειδικά αν είναι μόνιμοι έχουν πλήρη ασυδοσία.

Δημοσ.

Και στο τει Λαμίας ζούμε ιστορικές στιγμές κάθε εξεταστική. Αν πηδήξει ο καθηγητής το προηγούμενο βράδυ έχει καλώς αλλιώς την επόμενη εξεταστική. Άλλοι βέβαια δεν μπαίνουν καν στον κόπο να ελέγξουν τα γραπτά και βλέπεις στήλες από 5άρια σε όλους τους σπουδαστές. Έχω ακούσει πως οι καθηγητές είναι υποχρεωμένοι να περνάνε το 10% των φοιτητών στον μάθημα που εξετάζονται δεν ξέρω όμως κατά πόσο ισχύει.

Δημοσ.

Που να δεις τι γίνεται στο μαθηματικό αθήνας. Το σεπτέμβρη, σε μάθημα που το έδωσαν καμια 500αριά άτομα (βασική άλγεβρα) πέρασαν αν θυμάμαι καλά 21 άτομα :-(

Αν ψάχνεις για λύση, όχι δεν υπάρχει.

Δημοσ.

Για να καθομαστε εμεις να συντηρουμε το εκαστοτε κωλοχωρι..παντου τα ιδια γινονται μην το ψαχνεις.Πρεπει να σαι περισσοτερο τυχερος,παρα καλα διαβασμενος για να περνας μαθηματα..

Εξεταστικη πουλα!

Δημοσ.
Ποιος μαγκας θα μας πει γιατι γινεται αυτο?

Για τον ίδιο λόγο που γίνονται τα πάντα σε όλο τον κόσμο. Λεφτά ;)

Δημοσ.

Πάντως αυτό μάγκες οτι οι καθηγητές είναι υποχρεωμένοι να περνάνε το 10% φοιτητών φόλα μου ακούγεται.Το ξέρω...και εγώ το ακούω χρόνια και ζαμάνια αλλά δεν έχω δει κάπου γραμμένο αυτο το κανονισμό.Απλά λέγεται από πολλούς και έχει παγιωθεί στην αντίληψη μας.

Δημοσ.
Πάντως αυτό μάγκες οτι οι καθηγητές είναι υποχρεωμένοι να περνάνε το 10% φοιτητών φόλα μου ακούγεται.Το ξέρω...και εγώ το ακούω χρόνια και ζαμάνια αλλά δεν έχω δει κάπου γραμμένο αυτο το κανονισμό.Απλά λέγεται από πολλούς και έχει παγιωθεί στην αντίληψη μας.

δεν παίζει τέτοιο σενάριο, επειδή το έχουμε κουβεντιάσει αυτό το θέμα με καθηγητή, μας είπε ότι αυτό δεν υφίσταται,άμα γουστάρει τους κόβει όλους,προφανώς για λόγους στατιστικής του μαθήματος ώστε να μην φέρνεται ότι έχει 100% αποτυχία περνάνε αυτό το ποσοστό.Αλλα γενικά μαύρο χάλι ,βεβαία για τα μαθήματα που περνάμε συζητάμε για 5 ρι όχι βαθμουλάρες!

Δημοσ.
Που να δεις τι γίνεται στο μαθηματικό αθήνας. Το σεπτέμβρη, σε μάθημα που το έδωσαν καμια 500αριά άτομα (βασική άλγεβρα) πέρασαν αν θυμάμαι καλά 21 άτομα :-(

Αν ψάχνεις για λύση, όχι δεν υπάρχει.

μιλαμε για καποια μαθηματα που δεν διαβαζονται σε μια μερα.

αρκετα παιδια πανε και δινουν χωρις να εχουν διαβασει πως περιμενουν να περασουν?επισης μαθηματικα που καναμε στο λυκειο διαβαζαμε μια ολοκληρη χρονια για να γραψουμε ενα καλο βαθμο.πιστευω πως οποιος ασχοληθει πραγματικα με τα μαθηματα του τα περναει ευκολα.

Δημοσ.

αρκετα παιδια πανε και δινουν χωρις να εχουν διαβασει πως περιμενουν να περασουν?επισης μαθηματικα που καναμε στο λυκειο διαβαζαμε μια ολοκληρη χρονια για να γραψουμε ενα καλο βαθμο.πιστευω πως οποιος ασχοληθει πραγματικα με τα μαθηματα του τα περναει ευκολα.

Στη δευτεροβάθμια μπορεί. Έχω ασχοληθεί με μάθημα που κατείχα το αντικείμενο πρότου το παρακολουθήσω , λόγω προσωπικού ενδιαφέροντος. Το παρακολούθησα ανελλειπώς, έκανα γμτες σημειώσεις διάβασα πολύ καλά και μέσα στη χρονιά κ στο τέλος,εν ολίγοις το γούσταρα. Πάω στο τέλος με μια γαμάτη αυτοπεποίηθηση γράφω και περίμενα τουλάχιστον 9+. Αντί αυτού πήρα ένα 2 και έμεινα WTF is this shit? Πήγα έπιασα τον καθηγητή για να δώ το γραπτό και με τα χίλια ζόρια βρηκε τελικά το γραπτό μετά απο μια βδομάδα και τελικά είχε κάνει μλκ. Είχε κοτσάρει ένα 2 πάνω χωρίς καν να το κοιτάξει. Ούτε μια κοκκινίλα το γραπτο. Τελικά επειδή είχε περαστεί στα επίσημα η βαθμολογία αναγκάστηκα να το δηλώσω ΞΑΝΑ και να χάσω διδακτικές μονάδες από άλλο εξάμηνο. Όλα βασίζονται στο γεγονός οτι δεν τους βάζει κανείς χέρι ώστε να είναι σωστοί. Ευτυχώς όμως το νέο αίμα που μπαίνει είναι κατα πολύ καλύτερο και όσο να ναι έχει περάσει πιο αξιοκρατικά από κάτι τσομπάνηδες που έχουμε για καθηγητές στα εργαστήρια συνήθως...

Δημοσ.

δεν έχεις άδικο σε αυτό,και εγώ το έχω κάνει και ο καθένας,αλλά π.χ φέτος που αξιώθηκα και πείρα τα μαθηματικά 2,όλο το εξάμηνο διάβασμα σε καθημερινή βάση 2-3 ώρες ,πάω και βλέπω τα θέματα,τα παλούκια των παλουκιών,το πέρασα με ένα 5 χατιρικό και καλά μου ήταν,αλλά κάτσε ρε μάγκα ,ναι να ανεβάσουμε το επίπεδο της σχολής αλλά όχι στα μαθηματικά,ηλεκτρολόγος μηχανικός τελειώνω όχι μαθηματικός ,στροβιλισμούς ,σαγματικά σημεία και ότι άλλο θέλει!μπορεί να έχω άδικο αλλά από μεριάς μου έτσι το βλέπω,

---------- Προσθήκη στις 12:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:25 ----------

Στη δευτεροβάθμια μπορεί. Έχω ασχοληθεί με μάθημα που κατείχα το αντικείμενο πρότου το παρακολουθήσω , λόγω προσωπικού ενδιαφέροντος. Το παρακολούθησα ανελλειπώς, έκανα γμτες σημειώσεις διάβασα πολύ καλά και μέσα στη χρονιά κ στο τέλος,εν ολίγοις το γούσταρα. Πάω στο τέλος με μια γαμάτη αυτοπεποίηθηση γράφω και περίμενα τουλάχιστον 9+. Αντί αυτού πήρα ένα 2 και έμεινα WTF is this shit? Πήγα έπιασα τον καθηγητή για να δώ το γραπτό και με τα χίλια ζόρια βρηκε τελικά το γραπτό μετά απο μια βδομάδα και τελικά είχε κάνει μλκ. Είχε κοτσάρει ένα 2 πάνω χωρίς καν να το κοιτάξει. Ούτε μια κοκκινίλα το γραπτο. Τελικά επειδή είχε περαστεί στα επίσημα η βαθμολογία αναγκάστηκα να το δηλώσω ΞΑΝΑ και να χάσω διδακτικές μονάδες από άλλο εξάμηνο. Όλα βασίζονται στο γεγονός οτι δεν τους βάζει κανείς χέρι ώστε να είναι σωστοί. Ευτυχώς όμως το νέο αίμα που μπαίνει είναι κατα πολύ καλύτερο και όσο να ναι έχει περάσει πιο αξιοκρατικά από κάτι τσομπάνηδες που έχουμε για καθηγητές στα εργαστήρια συνήθως...

καλά.....φίλη μου γράφει ψηφιακά,μου λέει έσκισα,πάει βλέπει των βαθμό 3ή4....αρχίζει ^%$^%*$&^%*&^$#(( βρίσκει των καθηγητή και βλέπουνε το γραπτό, μπλα μπλα μπλα,τα συζητάνε,λέει αυτή μα έχω γράψει και πίσω,της λέει,"α ναι?δεν το είδα..." το διορθώνει εκείνη την στιγμή και τσιμπάει ένα 8ρι όλο δικό τις....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...